Вінілові наклейки для iPod. Всы моделі iPod, 3000 Дизайнів наклейок.

    Плеєр теж може бути індивідуальним - тим більше, якщо це не просто плеєр, а iPod. Він став легендою - і у вас ця легенда вже є. А тепер зробіть її своєю, надайте їй індивідуальність. Це можна зробити стильно - купити вінілові наклейки на iPod в нашому інтернет-магазині NAKL.NET. Фірмові вінілові наклейки для ipod touch абсолютно точно відповідають розмірам корпусу. Ніяких похибок - тільки чітке обтікання корпусу. Тому вони так міцно тримаються і так стильно виглядають.

     Скільки разів на день ви бачите свій iPod? Як часто ви торкаєтеся до нього? Хочете, щоб торкатися було ще приємніше, а корпус при цьому не затирався? Ось для цього і потрібні вінілові наклейки для айподов. Вінілова плівка відрізняється високою міцністю і стійкістю до стирання. Тому вінілові наклейки для iPod тримаються рівно стільки, скільки ви захочете. А якщо виникне бажання зробити редизайн - це нескладно. Знімаєте наявні вінілові наклейки з плеєра Apple і приклеюєте нові.

     Захист, прикраса - і індивідуальний стиль. Все це досягається використанням оригінальний і якісних вінілових наклейок для iPod всіх моделей. У нашому інтернет-магазині ви знайдете багатий вибір варіантів. Ми пропонуємо вінілові наклейки різного стилю, різної кольорової гами - і для різних індивідуальностей. Виберіть вашу!

Вінілові наклейки на Samsung Galaxy Note

«Вінілові» наклейки - це відмінний спосіб додати певний шарм і новизну своєму коханому телефону або планшету. У тому випадку, коли корпус вже має подряпини, потертості, або просто набрид звичний вигляд смартфона, є спосіб змінити його кардинально. Для цього достатньо вибрати і замовити собі одну з вельми оригінальних наклейок, вибір яких просто величезний, або самому її розробити!


Вінілові наклейки на Samsung Galaxy Note

Вінілові наклейки на Samsung Galaxy Note


 Так, можливо й таке. Сервіс дозволяє завантажити будь-яку зі своїх картинок на сайт, вибрати розташування на передній і задній панелях свого пристрою, після чого відправити замовлення в обробку. Через кілька днів дизайн буде готовий і ви отримаєте його поштою. Ну а для тих, кому не терпиться, вже існує дуже багато готових наклейок самих різних жанрів. Нижче наводяться лише деякі з них.

Автомобілі



Тут представлено більше 170ті різних дизайнів. Є просто зображення машин, а також види з салонів, логотипи і т.п.

Гламур і абстракція



Тут також дуже багато всіляких, готових варіантів. Красиві рожеві та фіолетові дизайни, а також стильні темні.

Музичні та VIP стилі



Тут політ для фантазії просто величезний. Від стильних і «кислотних» наклейок, до шикарних, виконаних під шкіру змії або крокодила, а також мають «металеві» вставки.

Природа, пейзажі та квіти



Тут також дуже багато самих різних картинок. Будь-які види квітів, морські пейзажі, прекрасний ліс і багато іншого.

Спорт

Вінілові наклейки на Samsung Galaxy Note


Любителям спортивного стилю безсумнівно припадуть до душі наклейки із зображеннями відомих брендів. Nike, Adidas, Puma і багато іншого. Особливо оригінально це буде виглядати, якщо носити смартфон у кишені спортивних штанів або куртки. Взагалі, це далеко не всі варіанти, насправді їх кількість від декількох тисяч, до нескінченності. Можна піти далі і замовити собі вініл з фотографією коханої дівчини (хлопця), або встановити шпалери, які будуть продовженням наклейки і тоді телефон буде виглядати супер стильно!

Як вибрати мультиварку.

 Як вибрати мультиварку? Таке питання задають всі, хто побачив, як швидко готується їжа в цьому пристрої, але не знає, за якими параметрами краще за все підібрати мультиварку.





 Ви хочете купити на кухню багатофункціональний пристрій, який варить, гасить, готує на пару без постійного спостереження за процесом готування? Тоді вам потрібно вибрати мультиварку.


Як вибрати мультиварку


 Але як підібрати правильну мутіварку?

 Зверніть увагу на такі характеристики:

  1.  Об'єм чаші
  2.  Внутрішнє покриття
  3.  Матеріал корпусу
  4.  Потужність
  5.  Режими роботи
  6.  Функції
  7.  Габарити, вага
  8.  Виробники
  9.  Догляд


Об'єм чаші мультиварки

 Об'єм чаші в середньому змінюється від 2,5 літрів до 5 і вище. Вибирайте його залежно від того, скільки ви будете готувати їжі. Для невеликої сім'ї цілком достатньо 2,5-3 літрової мультиварки. Для сім'ї побільше або за наявності частих гостей вистачить 4-4,5 літра. Найбільш часто зустрічається обсяг мультіварок: 3,5-4,5 літра.

 Якщо ж ви не знаєте, якого обсягу брати мультиварку, візьміть краще побільше: якщо до вас прийдуть гості, то вам явно не вистачить мультиварки маленького обсягу. Мультиварка великого обсягу має перевагу: ви можете готувати в ній будь-яку кількість їжі, і сніданок для однієї людини, і великий святковий обід.


Як вибрати мультиварку


Внутрішнє покриття мультиварки

 Внутрішнє покриття буває двох видів. Антипригарне покриття найбільш часто зустрічається в мультиварці. Покриття з мармуровим напиленням, що складається з декількох шарів, теж можна побачити в мультиварці. Не існує принципової відмінності в даних покриттях, тому що обидва досить міцні й зручні при готуванні - їх просто мити.

Матеріал корпусу мультиварки

 Матеріал корпусу найчастіше пластик або метал. Пластик менше нагрівається, ніж метал, але зате металеві мультиварки міцніше і якісніше. Металеві мультиварки зазвичай роблять з нержавіючої сталі.


Як вибрати мультиварку 


Потужність мультиварки

 Потужність у середньому коливається в районі 600 - 800 Вт, але вона може бути як більше, так і менше. Великі потужності означають, що процес приготування буде меншим за часом. З іншого боку, чим більше потужність, тим більше електроспоживання. Потужності мультиварки 670 Вт цілком достатньо.


Режими роботи мультиварки

 Кількість режимів може варіювати від 3 до 8 і вище. Найчастіше в мультиварці присутні 6 режимів приготування їжі:

 Гречка. У даному режимі випаровується вся рідина, тому він підходить для приготування різноманітних каш і гарнірів.

 Плов - режим, у якому крім випаровування рідини відбувається піджарка. Чудово підходить для страв на основі рису: наприклад, для плову, і для макаронних виробів.

 Молочна каша - це режим для приготування «рідких» каш на молоці або воді.

 Гасіння - при невеликій температурі відбувається готування продуктів у власному соку. М'ясо і риба виходять дуже ніжними і ароматними, крім того так можна готувати і інші страви.

 Випічка. Мультиварка може не тільки варити і тушкувати, а й смажити. Висока температура дозволяє отримати підсмажену кірочку.

 Варка на пару приваблює багатьох за рахунок того, що в продуктах зберігається максимум корисних речовин. Також продукти готують на пару для схуднення. Якщо ви любите харчуватися здоровою їжею, можна придбати пароварку.


Як вибрати мультиварку

Функції мультиварки


  •  Існують різні функції мультіварок, що дозволяють полегшити собі життя і заощадити час готування.
  •  Відкладений старт дозволить вам встановити час, після закінчення якого почнеться приготування страви (до 13 годин). Таким чином, мультиварка може самостійно приготувати вам сніданок, потрібно лише завантажити всі продукти і виставити таймер.
  •  Випуск пари потрібен для стабілізації тиску всередині мультиварки. Це одна з функцій безпеки використання мультіварок.
  •  Попереднє замочування - перед готуванням можна залишити крупи, горох і квасоля відмокати.
  •  Автоматичний підігрів. Після приготування страви воно буде підігріта до теплого стану автоматично, якщо ви не вимкнете мультиварку.


Габарити, вага мультиварки

 Мультиварки, незважаючи на високу функціональність, досить компактні. Середня мультиварка важить близько 3 кг.


Виробники мультіварок

 Виробників мультіварок багато: Moulinex, Polaris, Panasonic, Scarlett, Daewoo, SUPRA, Vitesse та інші виробляють безліч різноманітних моделей, серед яких ви обов'язково знайдете щось для себе.

Догляд за мультиваркою

 Особливий догляд за мультиваркою не потрібен. Тут працюють такі правила:
 Ніколи не мийте мультиварку під водою або в посудомийній машині. Це електричний прилад, ви можете його зіпсувати. Якщо виникла необхідність вимити - просто протріть прилад вологою губкою.
 У мультиварці є збірник конденсату, який накопичує вологу. Цю воду потрібно виливати зі збірки в міру її накопичення. Паровий клапан теж треба періодично споліскувати.

Холодильники Samsung

Саме компанія Samsung першою у світі оснастила свій холодильник восьмидюймовим сенсорним РК-дисплеєм і Wi-Fi-модулем - оригінальне рішення, яке дозволяє шукати в Інтернеті рецепти цікавих страв, відтворювати фотографії або залишати записки домашнім.

Втім, інновації Samsung для холодильників споживчої лінійки служать більш практичним цілям. Світлодіодне підсвічування внутрішнього відділення, в порівнянні із звичайними лампами, має набагато більший термін служби і практично не створює тепла. Технологія No Frost позбавляє від необхідності розморожувати холодильник. Незалежні системи охолодження для холодильного і морозильного відділень (або навіть двох холодильних камер) забезпечують оптимальний режим зберігання продуктів. Внутрішнє покриття з іонами срібла Silver Nano попереджає розмноження бактерій, а зовні поглиблені в корпус ручки спеціальної конструкції зручні і безпечні.

Більшість стандартних холодильників Samsung мають класичну організацію з невеликою морозильною камерою нагорі і містким основним відділенням. Однак представлені в модельному ряді компанії і холодильні шафи з великими морозилку, розташованими в нижній частині. Також Samsung пропонує об'ємні і зручні холодильники з двома (пліч-о-пліч) або трьома (французькі двері) дверима. А вишуканий, надсучасний дизайн холодильників Samsung незмінно зупиняє погляд - особливо ефектні чорні моделі в стилі хай-тек з футуристичної блакитною підсвіткою ручок і панелі управління.

Компанія Samsung має широку мережу авторизованих сервісних центрів у великих містах Росії.

Як вибрати електроварку

 Мультиварка - сучасний «чарівний горщик»: вона поєднує в собі функції відразу декількох кухонних приладів: плити, пароварки, хлібопічки, мікрохвильової печі. За відгуками покупців, ця техніка не тільки універсальна, але і робить страви смачніше за рахунок щадного впливу на продукти. З електроваркі можна не хвилюватися, що суп «втече» з каструлі, а каша буде недостатньо розсипчастою. Функція відкладеного старту дозволяє ввечері завантажити пристрій, а вранці отримати на сніданок смачні, свіжі та гарячі страви. Про те, як вибрати мультиварку і якими параметрами керуватися при покупці, розповість ця стаття.

 У електроваркі можна приготувати практично будь-яку страву: суп, кашу, котлети і тефтельки, овочі тушковані або на пару, запіканки, омлети, рагу, кекси, хліб і багато іншого. Практично всі моделі дозволяють готувати кілька страв одночасно: таким чином, заклавши продукти вранці і вибравши відповідну програму, можна до приходу з роботи отримати готовий повноцінний обід або вечерю. У Мультиварки використовується технологія багатостороннього обігріву, яка зберігає смак і аромат продуктів, вміст у них вітамінів і мікроелементів. Зручні мультиварки і для молодих мам: з ними готування стає швидкою, простий і безпечної.

Розмір
 Об'єм чаші для приготування страв у різних моделях мультіварок може варіюватися від 1,5 до 7 літрів; більш місткі моделі - рідкість. Визначити, якого саме розміру пристрій вам необхідно, можна двома способами: залежно від кількості осіб в сім'ї або від різноманітності меню.

 Для 1-2 чоловік мультиварки об'ємом 1,5-2 літри звичайно цілком достатньо. Якщо в сім'ї 3 особи (дорослі або діти старше 3 років), то варто віддати перевагу моделям на 2,5-4 літра. Для великих сімей оптимальний варіант - мультиварка об'ємом 5-6 літрів. Зауважимо, що малюкам до 3 років зазвичай потрібно готувати окремо, при цьому найбільш місткі мультиварки не дозволяють зробити одну дитячу порцію каші або супу (200-250 мл). Тому щоб їжа завжди була свіжою, логічно придбати модель меншого обсягу.

 Якщо меню вашої родини відрізняється великою різноманітністю або ви звикли готувати страви на один раз (що з мультиваркою, зауважимо, робити дуже просто і зручно, хоча вона дозволяє і розігрівати приготоване раніше), підрахуйте, який саме обсяг ви звикли подавати на стіл. Якщо ж об'ємна каструля борщу чи плову для вас - гарна традиція, моделі на 5-6 літрів, без сумніву, саме те, що вам потрібно.

 Потужність мультиварки безпосередньо пов'язана з обсягом чаші і, як правило, не перевищує 1,5 кВт.

З тиском чи без?
 Приготування страв у Мультиварки може виконуватися при створенні значного тиску, прискорює процес, або в звичайному режимі. У цілому мультиварки, які працюють без нагнітання додаткового тиску, схожі зі своїми попередницями - Кашоварки і рисоварки, хоча мають більш широкою функціональністю. Ті ж мультиварки, які створюють підвищений тиск у процесі роботи, можуть готувати страви без додавання води. Їх кришка щільно закривається, а сталева багатошарова каструля витримує значне навантаження. До слова, в мультиварці з тиском нагрівач, як правило, індукційний, але і коштують такі моделі значно дорожче.

Режими
 Кількість основних режимів, в яких працюють різні моделі електроварок, варіюється від 3 до 12: вони визначають температуру нагрівання і характер її зміни, підібраний для оптимального результату приготування страв різних типів. У різних Мультиварки режими можуть називатися по-різному. Базово це жарка, варіння, тушкування, приготування на пару, каші, випічка, йогурт і окремий режим для рису.

 Гасіння є одним з найбільш корисних режимів роботи будь мультиварки. Особливо це помітно в м'ясних стравах: навіть досить жорсткі шматки, приготовані в мультиварці, за словами користувачів, просто тануть у роті. Гасіння цікаво і тим, що в даному випадку всі компоненти страви будуть готові одночасно, проте закладати їх потрібно буде у відповідності з рекомендаціями, наведеними в інструкції.

 Які конкретно страви передбачається готувати на тому чи іншому режимі, також варто уточнювати в супровідній документації до техніки. Так, у багатьох Мультиварки на режимі «Гречка» готуються практично всі каші, на режимі «Випічка» - і смажена картопля, і запіканки, і котлети, на режимі «Варка на пару» - риба гарячого копчення.

Покриття
 Внутрішня поверхня чаші мультиварки може мати тефлонове або керамічне покриття. Перший варіант дешевше, проте існує думка, що тефлон швидко зношується і легко дряпається не тільки металевими ложками, але і, наприклад, кістками, які можуть бути в м'ясі. Крім того, тефлон при нагріванні виділяє в повітря невелика кількість шкідливих речовин, що також не додає йому привабливості.

 Моделі з керамічним покриттям відрізняє більш висока надійність і довговічність; в порівнянні з тефлоном воно прогрівається рівномірніше, а невеликі подряпини на кераміці не так помітні. Крім того, в чашах з керамічним покриттям можна готувати без додавання олії.

 Найбільш дорогі мультиварки поставляються з чашею, покритої п'ятьма шарами антипригарного полімеру з мармуровим напиленням. Це ідеальний варіант, якщо вартість техніки не має принципового значення.

 Звичайно ж, перемішувати страву до будь чаші бажано силіконовими або дерев'яними ложками, щоб уникнути пошкоджень, до яких згодом буде пригоряти їжа.

Додаткові функції
 Деякі мультиварки мають режим попереднього замочування: він актуальний у приготуванні горохового супу, страв з квасолі і твердих круп. Якщо ви любите йогурт або страви у фритюрі, радимо звернути увагу на моделі, які підтримують ці режими приготування.

 Функція підігріву включається автоматично після закінчення готування; вона збереже блюдо гарячим до вашого приходу. Інший варіант використання - підігрів приготованого раніше страви. Втім, функція відкладеного старту, або приготування за таймером, дозволить отримати свіжоприготований обід в акурат до потрібного часу.

 Наявність герметичного клапана оберігає від опіку парою; повітря по закінченні процесу виходить поступово, при цьому отворів в мультиварці, як правило, два - основне і аварійне.

Заощаджує Чи мультиварка час?
 У цілому можна назвати лише один недолік мультіварок: порівняно з приготуванням багатьох страв на звичайній газовій або електричній плиті процес тут займає в 1,5-2 рази більше часу. Однак цей «мінус» компенсується тим, що стежити за каструлею і регулярно помішувати страву не потрібно, так що час потрібно лише на нарізку і ятати продуктів в чашу.

Витяжки Samsung

 Основна перевага, яким володіє витяжка Samsung перед своїми основними конкурентами, - низький рівень шуму при досить високій потужності. У інтенсивному режимі використання (861 кубометр повітря в годину) він становить всього 56 Дб, що порівнянно з чітко чутним розмовою в приміщенні. Витяжки Samsung можуть працювати в одному з двох режимів: рециркуляції або відведення повітря в загальний вентиляційний канал будівлі або на вулицю; є моделі, які підтримують обидва методи очищення повітря. Пристрої випускаються в різних варіантах ширини: від 50 до 90 см - це дозволяє встановлювати їх практично над будь-якої сучасної варильною поверхнею.

 Витяжки Samsung представлені широким розмаїттям варіантів дизайну: це і лаконічні моделі з повністю сталевим корпусом, і більш оригінальні варіанти, доповнені скляними елементами. Зазначимо, що у виробництві витяжок Samsung використовується нержавіюча сталь марки AISI 304 (аналог по ГОСТ 08Х18Н10), що містить 18% хрому і 8% нікелю, що забезпечує її високі експлуатаційні характеристики. Загартоване скло, з якого виготовлені панелі і крила деяких моделей витяжок Samsung, має стійкість до постійного впливу високих температур, відмінно очищається засобами для миття вікон, а його закруглені відшліфовані для безпечної експлуатації пристрою.

Конструктивні особливості
 Витяжки Samsung оснащені Однотурбінний двигуном і тангенціальним вентилятором; обидва пристрої характеризуються низькою гучністю і додатково забезпечені звукоізоляційними накладками. На сьогоднішній день Samsung випускає виключно пристінні купольні та вбудовані витяжки; острівні і кутові варіанти у модельному ряді виробника поки відсутні. Більшість витяжок Samsung може працювати і в режимі рециркуляції, і на відведення повітря з приміщення. Рециркуляційний режим відрізняється меншою потужністю: для нього необхідна установка додаткового вугільного фільтру на додаток до алюмінієвого; тиск повітря при проходженні через шар синтетичного матеріалу, покритого активованого вугіллям, відчутно знижується. Зазначимо, що вугільні фільтри в витяжках Samsung підлягають заміні через кожні 2-4 місяці залежно від інтенсивності використання, а металеві фільтри легко знімаються і миються в посудомийній машині. До слова, на панелі управління деяких моделей витяжок є індикатор рівня забруднення фільтра.

 Переваги і недоліки
 Витяжки Samsung мають стильний сучасний дизайн, зручну панель управління, знімні миються металеві фільтри. У цілому, і купольні, і вбудовуються, і пристінні витяжки надійні і довговічні, практичні у використанні, оснащені зручною підсвічуванням. Розвинена мережа сервісних центрів Samsung виключає проблеми з гарантійним ремонтом і післягарантійним обслуговуванням техніки цього виробника. Серед недоліків, відмічених покупцями у відгуках про продукцію, варто відзначити малу кількість автоматичних режимів (у більшості моделей їх всього два: включення на 10 хвилин кожну годину і відключення після 15 хвилин використання).

Samsung Galaxy Tab 3: ще одна неждана прем'єра.

20 червня 2013 компанія Samsung Electronics проводить у Лондоні грандіозне захід, присвячений презентації новинок техніки корейського гіганта: Samsung Premier Event 2013. Безліч людей з нетерпінням чекають цієї події, щоб дізнатися, чим нас буде радувати Samsung протягом найближчого півроку.




Проте ще до 20 червня компанія представила свій довгоочікуваний Galaxy S 4 Mini. І, не зупиняючись на досягнутому, Samsung вирішив здивувати нас ще раз 3 червня були офіційно представлені нові планшети Galaxy Tab 3 з екранами 8 і 10,1 дюйма. І чого їм так не терпиться?

Планшети Galaxy Tab 3

Очевидно, компанія вирішила прийняти на озброєння позитивний досвід Google з її бюджетними, але масовими планшетами Nexus: якщо досі Samsung робила основний упор на топові високопродуктивні пристрої з видатними характеристиками, то нові Tab 3 демонструють всі риси бюджетних планшетів, особливо модель Tab 3 10.1 . Це має самим позитивним чином позначитися на їх ціні, хоча офіційної інформації про цінову політику поки не надходило.

Планшети будуть працювати на новітній (на поточний момент) версії ОС Android 4.2 Jelly Bean. Швидше за все, операційна система буде, як звичайно, «допив» програмістами Samsung з тим, щоб повніше використовувати можливості пристроїв, а також доповнено користувача інтерфейсом TouchWiz. Втім, не виключено, що через якийсь час ми побачимо ці планшети у версії з «чистим» Android: останнім часом випуск версій смартфонів і планшетів з «ванільною» ОС поступово перетворюється на мейнстрим.

Чим же можуть нас здивувати нові планшети Samsung? Насамперед, це екрани з роздільною здатністю 1280 × 800 точок, причому як модель з 8-і, так і з 10-дюймовим екраном. При цьому щільність пікселів виявляється, відповідно, 189 і 149 ppi. Обидві моделі отримають вбудовані флеш-накопичувачі ємністю 16/32 Гб в залежності від конфігурації. При цьому 8-дюймовий планшет буде оснащений 1,5 Гб оперативної пам'яті, а 10-дюймовий, як не дивно, - всього 1-м.

Про процесори відомо зовсім мало: відомо лише, що Galaxy Tab 3 8.0 буде побудований на неназваному поки двоядерному процесорі (варто очікувати, що це буде ARM) з тактовою частотою 1,5 ГГц. А модель з екраном 10 дюймів отримає двоядерний процесор виробництва Intel, а саме Intel Clover Trail + (Atom Z2560) з тактовою частотою 1,6 ГГц, хоча ці відомості поки неофіційні.

Навіть в характеристиках фотокамер десятидюймовим модель відстає: її основна камера має роздільну здатність 3 Мп проти 5-мегапіксельної камери «вісімки». При цьому фронтальний камери у обох планшетів однакові - ширококутні з роздільною здатністю 1,3 Мп.

В іншому пристрої схожі як близнюки-брати: модулі Bluetooth 4.0 і Wi-Fi 802.11a/b/g/n (з підтримкою MHL і Wi-Fi Direct), підтримка мобільних мереж 3G і 4G (LTE). Передбачений карт-рідер формату microSD (максимально допустимий обсяг карт пам'яті -64 Гб). Обидва планшета отримають гібридні навігаційні системи (швидше за все, від Qualcomm) з підтримкою A-GPS і ГЛОНАСС.

Акумулятор у Galaxy Tab 3 8.0 - 4450 мАг, у Tab 3 10,1 - 6800 мАг. Про час автономної роботи поки об'єктивних відомостей, природно, немає, залишається чекати появи пристроїв «у плоті» та їх незалежних тестів.

І наостанок маса-габаритні характеристики: Tab 3 8.0 - 209,8 x 123,8 x 7,4 мм, вага - 314 г, а Tab 3 10.1 - 243,1 × 176,1 × 7,95 мм при вазі 510 г .

Як очікується, поставки новинок почнуться вже в червні.

Кухонні витяжки Bosch

На вітчизняному ринку представлений великий асортимент кухонних витяжок: вбудовані витяжки, стельові, настінні, острівні витяжні пристрої, призначені для кухонних плит, встановлені не у стіни. Основна функція витяжного пристрою - очищення повітря від гару, диму, запахів. Однак сучасні кухонні витяжки оснащені багатьма цікавими технологічними новинками, і вже звичайна, на перший погляд, витяжка виконують важливу дизайнерську функцію. Так, зовнішній вигляд деяких унікальних моделей настільки незвичайний, що вони нерідко стають родзинкою кухонного інтер'єру. Винятком не стали і оригінальні конструкції витяжки Bosch (або Siemens) еліт-класу - дизайнери-технологи пропонують устаткування з вбудованими телевізорами, конструкції з кольорового скла, з ексклюзивною розписом або незвичайних форм. У цілому вбудовувані витяжки позбавлять вас від хвилювань з приводу кухонного дизайну, оскільки таке обладнання легко можна сховати за дверцятами шафки або декоративною панеллю. На ринку також представлені моделі, абсолютно непомітні на стіні, отвір витяжного клапана яких відкривається тільки під час роботи системи.

 Потужність витяжки для вашої кухні слід вибирати з урахуванням її площі. Практично всі новітні кухонні витяжки використовують різні фільтри очищення. Для малогабаритної кухні площею до 8 метрів підійде витяжна система потужністю 200-300 м3 / ч, яка у режимі відведення та рециркуляції повітря. Для великих кухонь потрібні конструкції з більшою потужністю. Однак, завжди слід враховувати, що повітрозабірник повинен трохи виступати за варильну поверхню, щоб повніше вловлювати запах і випаровування.

 Кухонні витяжки, як правило, оснащені підсвічуванням робочої зони, потужні конструкції мають два мотори. Фільтри краще використовувати знімні миються. Зазвичай витяжну систему оснащують акустичним пакетом для зниження шуму.

 Інноваційні витяжки Bosch і високотехнологічні витяжки Siemens відмінно справляються із завданням очищення повітря на кухні. Кухонні витяжки Bosch з нержавіючої сталі додають кухні сучасний зовнішній вигляд, і, звичайно, забезпечують зручне робоче місце біля плити з ефективною очищенням повітря і відмінним освітленням. Витяжки Bosch нового покоління працюють в режимі відведення та режим рециркуляції, що дозволяють зберігати на кухні завжди свіже повітря. Вбудовувані витяжки Siemens працюють також у двох основних режимах. Вони дуже компактні і не займають багато місця, такі прилади не вимагають особливих зусиль при монтажі. Нова система освітлення SoftLight дозволяє змінювати інтенсивність світлового потоку, а Dimm-функция дає можливість самостійно встановлювати яскравість освітлення і акцентувати його над варильною поверхнею, або висвітлювати всю кімнату. До інтер'єру вашої кухні відмінно підійде сучасний дизайн витяжки Siemens - кольору сріблястого «металіка» зі склом, а легкий в управлінні висувною плоский екран завжди можна сховати, закінчивши приготування страви.

 Багато споживачів переконалися, що кухонна витяжка - одне з корисних винаходів минулого століття, а провідні виробники побутової техніки пропонують найрізноманітніші моделі, технічні та функціональні характеристики яких максимально відповідають параметрам і інтер'єру вашої кухні.

LG представила Optimus F5 і F7

Мережа повнилася чутками про прийдешнє анонсі нових смартфонів середнього класу від LG, як виявилося - не дарма. Компанія представила публіці дві новинки, параметри яких схожі на сьогоднішні флагманські моделі.



LG Optimus F7 отримав 4.7-дюймовий IPS-дисплей роздільною здатністю 1280 на 720, що хоч і не Full HD як у майбутнього HTC, але вже гідно вищої межі середнього цінового сегмента. Також покупців чекає значні 2 гігабайти оперативної пам'яті, двоядерний процесор частотою 1.5 ГГц і роз'єм під карту microSD. Ємність акумулятора - 2.540 мАг.

Optimus F5 класом трішки нижче. Вже 4.3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю в 960 на 540 пікселів, вдвічі менший обсяг оперативної пам'яті і трохи менш потужний двоядерний процесор.

Що стосується виконання телефонів - ми бачимо все той же пластик, змінений у дрібницях дизайн. Обидва смартфона вміють працювати з LTE-мережами, однак доля це функції в Росії до цих пір залишається невідомою.

Телефони 2013 - 2014. Новинки телефонів, смартфонів, комунікаторів 2013 і 2014

Стало відомо, що в період до 2014 року з'явиться новий мобільний телефон з вбудованою мікросхемою контролером USB 3.0. Ключова перевага такого USB 3.0 над попереднім USB 2.0 - це десятикратний приріст швидкості передачі даних. Завдяки цьому все більше популярні системні плати, ноутбуки, різні накопичувачі, периферійні пристрої для ПК, а скоро з'являться телефони з новим інтерфейсом. При цьому телефони 2014 не матимуть високу вартість, тому що ціни контролерів USB 3.0 знижуються і впевнено наближаються до цін попередніх аналогів контролерів USB 2.0. Аналітики впевнені, що поширення нового інтерфейсу буде прискорюватися, і поява нових пристроїв планується вже на початку 2014 року.

 Крім того, мобільні телефони 2014 - це дешеві телефони. За оцінками фахівців, у найближчі роки продажу недорогих мобільних пристроїв будуть постійно зростати. Лідером з виробництва телефонів хорошої якості з мінімальною ціною буде компанія Nokia. Так, вартість найдешевшого мобільного телефону до 2014 року становитиме всього 15 $ в порівнянні з 25 $ в 2010 році. Звичайно, такі дешеві пристрої не відрізнятимуться видатними технічними характеристиками, але чудово підійдуть для здійснення простих дзвінків, відправлення СМС-повідомлень або прослуховування музики.

 Менеджери багатьох відомих фірм-виробників мобільних пристроїв заявляють, що новинки телефонів 2014 будуть оснащені 4-х ядерними процесорами і засновані на спеціальній системі, що використовує чіп з архітектурою Cortex-A15. На сьогоднішній день ще не існує необхідної ємності акумуляторів, щоб значно збільшити продуктивність апаратів. Тому виробники вийдуть на 4-ядерний ринок тоді, коли продуктивність буде відповідати ємності акумуляторів, а відбудеться це не раніше 2014 року. Новинки телефонів 2014 року - це в першу чергу новий красивий дизайн апаратів. Головні сучасні тенденції - це дуже тонкі смартфони і комунікатори, які можна буде з легкістю зігнути.

Як правильно заряджати акумулятори смартфонів і ноутбуків, щоб вони прослужили довше?

У смартфонах і ноутбуках в основному використовуються літій-іонні акумулятори. Існують різні думки про те, як правильно їх заряджати. Хтось вважає, що пристрій завжди повинні бути заряджена на 40-80% і його потрібно регулярно заряджати, а хтось думає, що слід чекати повної розрядки акумулятора, а потім заряджати його на 100%.

Ця плутанина пов'язана з тим, що раніше часто використовувалися нікелеві акумулятори, у яких був присутній «ефект пам'яті». Такі пристрої потрібно було розряджати до нуля. Літій-іонні акумулятори служать всього кілька років, і все ж варто розібратися в тому, як правильно слід користуватися літій-іонними акумуляторами, щоб максимально продовжити термін їх життя.

1. Заряджайте пристрій регулярно

Не допускайте, щоб пристрій розряджається до 0%. Краще регулярно заряджайте його. Нижче ви можете побачити таблицю залежності кількості циклів зарядки (терміну служби акумулятора) від глибини розрядки. Розглянувши цю таблицю ми побачимо, що краще навіть не опускати заряд до 50%, а заряджати кожен раз, коли акумулятор розрядився відсотків на 10-20%.

2. Не залишайте пристрій на зарядці

Літій-іонні акумулятори не вимагають постійної зарядки на 100%. Краще, якщо ваш пристрій буде заряджена в межах від 40-80%. Так що по можливості тримайте заряд в цих рамках. Якщо ви зарядили пристрій до 100%, не залишайте його підключеним до зарядки! Багато хто так роблять, але саме це призводить до скорочення терміну служби батареї. Якщо ви ставите свій пристрій заряджатися на ніч, то використовуйте спеціальні енергозберігаючі розетки, які відключають ваше зарядний пристрій через задану кількість годин.

3. Раз на місяць повністю розрядите акумулятор, а потім зарядіть до 100%

Це твердження може здатися суперечливим, враховуючи те, що ми розповіли на початку. Але зараз ми всі пояснимо. Повний цикл розряду-заряду один раз на місяць потрібен для того, щоб відкалібрувати пристрій. На вашому телефоні або ноутбуці залишок заряду зазвичай вказується у відсотках або годинах і хвилинах, через які пристрій розрядиться. Після великої кількості дрібних зарядів, це функція починає працювати некоректно, і тому слід провести раз на місяць калібрування пристрою (повний цикл розрядки-зарядки), щоб свідчення залишалися точними.

4. Зберігайте пристрій у прохолодному місці

Високі температури негативно впливають на термін життя вашого акумулятора. У представленій нижче табличці ви можете побачити залежність втрати заряду батареї від температури, в якій вона перебувала. Так що, бережіть свої пристрої від перегріву і не працюйте з ноутбуком на колінах.

Користуючись цими рекомендаціями, ви зможете продовжити термін служби свого акумулятора. Однак не варто надто зациклюватися на цьому. Якщо трапилося так, що під рукою у вас не виявилося зарядного пристрою, то нічого страшного, що ваш гаджет розрядиться до нуля. І немає нічого страшного в тому, щоб зарядити його повністю, якщо ви збираєтеся в довгу дорогу. Літій-іонний акумулятор все одно прослужить не більше 2-3 років, як би ви про нього не дбали, і навіть якщо ваш пристрій просто пролежить весь цей час на полиці. Загалом, не перестарайтеся, використовуйте пристрій так, як вам зручно. Але якщо у вас є можливість застосовувати ці рекомендації, то не нехтуйте ними.

Sony Ericsson W595 Silver - кращий вибір для любителів музики

Маючи розміри 100x47x14 мм, W595 важить 104 г, будучи таким чином легким, компактним, і зручним у використанні. 2.2-дюймовий екран здатний відображати картинку з колірною глибиною 256 000, при вирішенні 240x320 пікселів. Телефон має вбудований акселерометр, який автоматично повертає зображення при нахилі телефону у відповідну сторону, так що його можна розглядати як у формі портрета, так і у формі ландшафту.

Вхідні дзвінки мають як звуковий режим, так і режим вібрації, з можливістю завантаження поліфонічних рингтонів. Аудіо файли MP3 і AAC так само можуть бути призначені у вигляді рингтонів. До того ж телефон має вбудовані навушники, що дозволяє вести розмову не займаючи рук.

Вбудована пам'ять має стандарт 40 Мб, але використовуючи знімну карту пам'яті Memory Stick Micro (M2), ємністю до 8Гб, можна отримати гарний сховище для медіа-файлів і інших даних.

Телефон має встановлений Bluetooth версії 2.0, як стандартний канал передачі файлів і даних між іншим пристроєм з підтримкою Bluetooth.

Sony Ericsson W596 Silver оснащений камерою роздільною здатністю 3,15 мегапікселів, яка дозволяє робити знімки з співвідношенням сторін 2048x1536 пікселів. Телефон так само підтримує функцію відео дзвінків, завдяки чому співрозмовники можуть бачити один одного під час розмови. Телефон дозволяє робити відео запис в QVGA якості, і частотою 15 кадрів в секунду, при цьому є можливість робити статичні знімки під час відео запису.

W595 включає відомий Walkman Player компанії Sony Ericsson для прослуховування музичних медіа-файлів. Медіа-файли можуть бути легко перенесені з комп'ютера на телефон і назад, при використанні вбудованого USB (v2.0) порту. Додаткові функції включають стерео FM радіо з підтримкою RDS, а так само ряд ігор з можливістю завантаження з потреби.

Ряд додаткових функцій включає режим введення T9, який значно економить час під час відправки текстових повідомлень, зручний органайзер, і функцію запису голосу. Ряд колірних варіантів для цієї моделі телефонів включає Jungle Grey, Lava Black, Ruby Black, Cosmopolitan White, Peachy Pink and Sandy Gold. Тому кожен користувач може підібрати кольорову гаму собі до душі.

HTC 7 Mozart - зовні виразний смартфон з великими можливостями

 Коли компанія Microsoft випустила операційну систему Windows Phone 7 mobile було багато спекуляції з приводу того, чи може вона змагатися з іншими операційними системами для смартфонів на ринку. Потрібно сказати, що ця версія Windows Mobile не принесла розчарування. Компанія HTC випустила три телефони, оснащених цією операційною системою, і одним з них є HTC Mozart 7. Цей гаджет пропонує дуже приємний на вигляд дизайн, і привабливу форму з матовою поверхнею, яка дуже зручно лежить в руці. Смартфон вигідно відрізняється від інших апаратів свого класу тим, що має функції відтворення аудіо та відео, які дійсно вражають.

HTC 7 Mozart представляє з себе добре укомплектований смартфон, оснащений процесором потужністю 1 ГГц, сенсорним екраном, і запам'ятовуючим пристроєм ємністю 8Гб. Крім того, що телефон надає користувачеві виняткові відео та аудіо можливості, він оснащений більш потужною камерою - як і інші дві моделі HTC на базі Windows Phone 7 - вісім мегапікселів проти п'яти у інших моделей. Тривалість заряду батареї дозволяє користувачам вести розмову близько восьми чи дев'яти годин, а в режимі очікування апарат буде залишатися в зарядженому стані близько двох тижнів. Поряд з іншими моделями HTC, оснащеними Windows Phone 7, Mozart менше, ніж його побратими, і знаходиться приблизно по середині між дорогим HTC HD 7 і більш доступним HTC Trophy.

Конструкція телефону HTC 7 Mozart є одночасно і зручною і функціональною. Задня частина телефону оснащена камерою з ксеноновим спалахом, яка дозволяє робити якісні знімки в умовах низького освітлення. На передній панелі телефону знаходиться щілина для динаміка, з лівого боку розташований регулятор рівня звуку, у верхній частині знаходиться кнопка виключення телефону і вхід для навушників, а внизу - кнопка камери.

HTC 7 Mozart - це дуже виразний телефон як зовні так і всередині. Windows Phone 7 OS має Стартовий Екран, який включає декілька Live Tiles, за допомогою яких можна легко запустити різні додатки. Користувачі мають можливість зв'язати стартову сторінку смартфона з необхідною кількістю додатків, включаючи контакти, музику, новини - а одним натисканням на кнопку установок, користувачі можуть легко змінювати колір фону.

Телефон пропонує Internet Explorer в якості браузера для Веб, потрібно сказати що IE працює виключно, швидко завантажуючи повні Веб сторінки на 3.7 - дюймовий екран, при цьому сторінку можна легко збільшити для зручного перегляду. До того ж телефон має відмінну інтеграцію з Facebook. Функція People дозволяє інтегрувати всі контакти з Facebook - що дає можливість завжди поддержівть зв'язок з Вашими друзями. Додаток People, до того ж, дозволяє імпортувати всі Ваші email аккуант.

Налаштування email на HTC 7 Mozart дуже проста, і вимагає всього лише ім'я користувача та пароль, при використанні таких сервісів, як Google, Yahoo, Windows Live і Hotmail. Набір тексту на смартфоні, це дуже приємне заняття, так як клавішна панель надає великі і рівномірно розміщені клавіші.

У цілому HTC 7 Mozart, це добре оснащений і заслуговує довіри смартфон з відмітним інтерфейсом, який дуже зручний у використанні. Телефон має відмінну інтеграцію з соціальними медіа інструментами, а відео та аудіо можливості апарату, просто прекрасні. Основні технічні характеристики, такі як ємність пам'яті і тривалість заряду батареї, знаходяться на рівні з іншими топовими моделями, що робить HTC 7 Mozart гідною альтернативою найбільш популярним смартфонам.

Samsung i9000 Galaxy S. Наклейки на Samsung i9000 Galaxy S

Samsung i9000 Galaxy S це один з телефонів глобального стандарту GSM, який підтримує AT & T, T-Mobile, Verizon і Sprint мережі. Смартелефон працює з підтримкою 3G класу 1900MHz в мережі AT & T, і без 3G в мережі T-Mobile. Компанія Samsung проявила віртуозність запустивши в продаж Galaxy S в 110 країнах одночасно.
 Так що для Південно Корейського виробника цілком можливо зробити щось надзвичайне. Samsung i9000 Galaxy S оснащений 4-дюймовим дисплеєм Super AMOLED, який значно більше попередніх. Процесор Snapdragon з тактовою частотою 1 ГГц, так само надає вагу, і без того виразному гаджету.
До унікальних рисам телефону Samsung i9000 Galaxy S можна віднести використання технології TochWiz Ui, яка надає користувачеві високо-функціональний і зручний інтерфейс. Комплект Samsung i9000 Galaxy S містить сам смартфон, літій-іонну батарею, набір навушників з мікрофоном, керівництво користувача, фірмовий буклет, зарядний пристрій, кабель microUSB і захист для екрану. Дизайн смартфона представляє з себе типову прямокутну форму, без яких або особливих нововведень, екран має дуже корисну захист від випадкових подряпин. Не дивлячись на 4-дюймовий екран, на передній панелі все ж достатньо місця для кнопок навігації, і динаміка. Три функціональні клавіші «додому», «меню», «назад» розміщені внизу екрану.
При утримуванні клавіші «меню», активується функція розумного пошуку, яка надає кнопки всіх чотирьох стандартів операційної системи Android. На задній панелі розташована відео-камера з 5-мегапіксельною оптикою, щілину для динаміків розташована з правого боку телефону. Захисна засувка запобігає засмічення USB порту, а 3.5 міліметровий аудіо роз'єм служить виходом для S-video і виходом для TV, а так само надає канал для HDMI аудіо-виходу. Дизайн смартфона можна назвати інноваційним, він швидше комфортний і практичний. Але потрібно відзначити, що корпус має товщину 10 мм, і Super AMOLED дисплей WVGA, що має дозвіл 480 × 800 пікселів, є однією зі складових такої тонкої архітектури телефону Samsung i9000 Galaxy S.
Наклейки на Samsung i9000 Galaxy S

Наклейки на телефон в Обухове, Ирпене, Буча, Борисполе, Бровары, Василькове.

Выбрать, заказать и приобрести наклейки на телефон в Обухове, Ирпене, Буче, Борисполе, Броварах, Василькове можно прямо сейчас. Нет ничего проще перейдите в наш каталог наклеек  (ссылка на него ниже) и выберите неповторимую качественную виниловую наклейку на ваш телефон, ноутбук, плеер, планшет или игровую консоль. Кроме этого вы имеете возможность приобрести защитную пленку на экран телефона, планшета.

Дизайнов наклеек великое множество, более 3000, также вы имеете возможность заказать виниловую наклейку на любое устройство по персональному Вашему дизайну. Такой наклейки не будет ни у кого больше.

Примеры наклеек на телефоны с доставкой в Обухов, Ирпень, Бучу, Борисполь, Бровары, Васильков. (Впрочем доставка работает по всей Украине)



Остальные наклейки вы можете посмотреть, выбрать и заказать в нашем каталоге. Оплата при получения. Указывайте верный телефон для связи по нему будет подтвержден ваш заказ. Доставка почтовой службой "Новая почта". Среднее время изготовления и отправки наклейки 24 часа после подтверждения  в рабочие дни. Зажги свой телефон яркими красками!

Не забывайте рекомендовать нас своим друзьям!

Що таке вінілова наклейка?

Вінілові наклейки - це сучасний і зручний спосіб прикрасити і додати індивідуальний образ вашого iphone, Ipod, ноутбука чи іншим гаджетам. Красивий зовнішній вигляд, оригінальний малюнок, яскраве зображення - все це перетворить багатофункціональні технологічні новинки, якими користуємося щодня.


 Практичність, акуратність і турбота - саме так ми ставимося до сучасної мобільної техніки. І вінілові наклейки спрощують нам це завдання. Завдяки новітнім технологіям, впровадженим при їх виробництві, наклейки оберігають і захищають корпус від дрібних пошкоджень і подряпин, забезпечуючи гарний зовнішній вигляд.

 Ви хочете бути стильним, модним, яскравим або підкреслити свою індивідуальність? Тоді вінілові наклейки - відмінний спосіб створити свій унікальний і незабутній образ. Чудовий дизайн відверне вас ділових або навчальних буднів, порадує і підбадьорить. Оригінальна картинка на iphone виділить вас, підкреслить неординарність мислення та уяви.

Вінілові наклейки  урізноманітнюють ваше дозвілля і піднімуть настрій. Прикрашений таким чином ноутбук перетвориться з робочої надсучасної техніки на справжній витвір мистецтва. А наклейка на iphone перетворює це багатофункціональний засіб зв'язку в загадкову річ, захоплює своїм дизайном, повною відповідністю вашому стилю і образу.

 Вінілові наклейки зручні і практичні у використанні. Якщо ви захочете поміняти стару картинку на нову, то можна зробити це за лічені секунди. Процес зняття її з корпусу простий і, при цьому на поверхні не залишиться ніяких розлучень або слідів, незалежно від того, як довго ви її використовували.

 Вінілові наклейки зроблені за унікальною багатошарової американської технології. Плівка складається з декількох шарів, які так міцно спресовані, що залишають враження тонкої одинарної тонкої плівки і, при цьому вона еластична і надійна. А також відмінно оберігає від зовнішніх факторів можливого пошкодження поверхні.

Вінілові наклейки включають в себе мікропори, які дозволяють при монтажі повністю уникнути пухирців повітря, лягаючи на поверхню ідеально гладко і рівно, утворюючи з нею єдине ціле. Крім того, виробники продумали і такий важливий нюанс, будь то iphone, док або ноутбук, як - закруглені кути. Ця трудність не виникне у вас, так як форма плівок така, що заокругленості викличуть у вас проблем при наклеюванні наклейок.

 Вінілові наклейки надзвичайно довговічні - в їх технології закладена стійкість при сонячному світлі. Зображення довгий час не вицвітає, не блякне і не тьмяніє. І ваша оновлена, яскрава і оригінальна річ багато місяців буде радувати, і піднімати вам настрій.
Вінілові наклейки на телефон в Україні

Вініл на телефон, 3000 Дизайнів, Замовляй! Вінілові наклейки на телефон в Ізмаілі.

По праву, якісна та дорога техніка - заповітна мрія багатьох, і все це завдяки її образу, дизайну, стилю і якості - до неї хочеться торкатися, нею хочеться володіти, її хочеться берегти. Але навіть такі яскраві гаджети, як айфон або HTC, все одно хочеться зробити ще яскравіше і привабливіше. Домогтися цього нескладно - досить купити вінілові наклейки на телефон, подбавши про якість і стильному дизайні.

Незважаючи на те, що сучасному заводському телефону доступний деякий спосіб зміни (можна купити чохол на iphone, змінити панель, обклеїти стразами), всі ці дії не завжди дозволяють досягти необхідного результату. А ось рівні, гладкі і приємні на дотик наклейки на iphone і інші моделі мобільних телефонів дозволяють оригінально змінити навіть наймодніший девайс. Крім того, чохли і вінілові зображення надійно захищають корпус дорогого мобільника від подряпин, потертостей, різних пошкоджень і навіть від падіння. Крім того, наклейки на мобільний телефон - це прекрасний спосіб приховати вже наявні пошкодження.

Ідеально підходять за розмірами, рівні і приємні на дотик наклейки - це прекрасний спосіб уберегти свій гаджет від впливів зовнішнього середовища і вміло приховати вже наявні дефекти. Адже купити наклейку на iphone - це не просто віддати данину моді, а дозволити своєму мобільному пристрою тривалий час залишатися в ідеальному стані.

Ми знаємо, що айфони і телефони HTC можуть бути гармонійно доповнені вінілом. Найголовніше тут - грамотний вибір дизайнерського рішення. Наліпки на телефон HTC дозволять перетворити телефон згідно власним смаком, зробивши дизайн телефону м'якше і пікантніша, внісши нові нотки. Ну а якщо вам захочеться регулярно змінювати колір корпусу мобільника, малюнок на корпусі - ми завжди до ваших послуг. З нашою участю ви зможете створити будь-які вінілові наклейки на замовлення, з тим малюнком або колірною схемою, яка вам необхідна. Таким нехитрим способом ви зможете без зусиль отримати ексклюзивний малюнок, якого немає ні в кого!

Вінілові наклейки на замовлення розробляються в точній відповідності з лініями корпусу телефону, дозволяючи матеріалу ідеально прилягати до всіх елементів гаджета. Крім того, наші наклейки на айфон ідеально прилягають по всій площі корпусу телефону, навіть якщо гаджет має скошені грані або рельєф. Такий ефект досягається за рахунок спеціальних вирізів. Камери, кнопки, роз'єми і дисплей також залишаються незакритими. А якщо придбати наклейки на телефон оптом, можна міняти дизайн свого мобільника кожен день! Запам'ятайте: наші скіни наносяться швидко, а використовуються довго.

Якщо ви не знаєте, де купити чохли на айфон, зверніть свою увагу на оригінальні вінілові наклейки - гідну альтернативу кейсам і чохлам. Це прекрасний варіант подарунка, а також цікавий вибір для власного гаджета. Але якщо все ж назріла необхідність купити чохол на iphone, подивіться відповідний розділ на нашому сайті.

Вінілові наклейки на телефон, плеєр, ноутбук, приставку.

 Ви готові зробити своє життя яскравіше?
 На нашому сайті представлені сотні різних наклейок (вінілових плівок) для телефону, плеєра, ноутбука або ігрової приставки, які зможуть вас дійсно порадувати і показати вашу індивідуальність оточуючим. У нас обов'язково знайдуться наклейки з необхідним для вашого улюбленого пристрою розміром, вам не доведеться працювати над їх виправленням.

 Усі пропоновані вінілові наклейки проходять ретельний відбір, тому вашій увазі пропонуються тільки кращі з кращих. Це означає, що ні погана якість, ні їх розмір, ні які інші характеристики не зможуть вас розчарувати!

 Для зручності вибору всі вони розподілені згідно своїм тематиками, наприклад, спорт і музика, фільми і вогонь, для дівчат і чоловікам, аніме, абстракція і т.д. Кожна людина зможе тут знайти для себе щось цікаве.

 Варто відзначити, що ціни і якість виконання скінів приємно вас порадують. І це основна перевага нашого сайту! До всього іншого, будь-яку обрану наклейку ви зможете не тільки вибрати і замовити за пару кліків мишкою на нашому сайті, але і також швидко вам її доставлять. Наклейки без проблем наносяться на будь-який телефон, комп'ютер, плеєр, від чого ці речі стануть ще дорожче і найулюбленіше!


Популярність і практичність наклейок

 Висока якість плівки фірми 3М, бездоганне прилягання, швидкий процес наклеювання - все це відноситься до переваг девайса, розміщеного на нашому сайті. Відповідно до вашою фантазією і смаком можна створити воістину ексклюзивну наклейку з допомогою конструктора скінів. Таке творіння може стати оригінальним подарунком для друзів і родичів. Також хочеться зауважити, що вибравши з найбільшої колекції дизайнерського оформлення картнку для свого гаджета, ви не тільки додасте йому оригінальність, а й отримаєте ефектну й ефективну альтернативу чохлу у вигляді високоякісного і міцного матеріалу.

ТОП-10 найпопулярніших вінілових наклейок в Україні

Найпопулярніші вінілові наклейки на телефони та планшети в Україні

Проаналізувавши замовлення наклейок по Україні за останній місяць, ми склали ТОП-10 найпопулярніших вінілових наклейок на телефони, які замовляли і замовляють хлопці і дівчата.

Сподіваємося наш ТОП допоможе вам скласти уявлення про те, що саме модно сьогодні:


  1.  Вінілова наклейка на iPhone 5 - стиль «Хохлома»
  2.  Вінілова наклейка на Samsung 5230 - стиль «Наркоман Павлик»
  3.  Вінілова наклейка на iPhone 4 в стилі «Британський Прапор»
  4.  Вінілова наклейка на Nokia Asha 311 в стилі «Футбольні клуби»
  5.  Вінілова наклейка на Apple iPad в стилі «Вогонь»
  6.  Вінілова наклейка на Nokia Lumia 800 в усіх стилях
  7.  Вінілова наклейка на iPod Touch 4 в стилі DubStep
  8.  Вінілова наклейка на телефон HTC One X в модному стилі
  9.  Вінілова наклейка на Sony Xperia в стилі визнаних речей
  10.  Вінілова наклейка на Samsung Galaxy SIII в стилі хохломской розпису


Наклейки на телефон HTC Sensation і HTC Mozart. Наклейки на телефон HTC Sensation в Україні.

Додайте оригінальності вашому стандартному HTC Sensation за допомогою вінілової наклейки:
ідеальний захист вашого HTC Sensation від подряпин і механічних пошкоджень;
наклейка ідеально захищає передню, задню і бічні панелі вашого девайса;
Використана технологія 3M дозволяє легко клеїти, і так само легко знімати наклейку, не залишаючи слідів;

Більше 3000 видів оригінального дизайну плюс унікальний конструктор, який дозволить вам створити наклейку вашої мрії;

Найпростіший спосіб додати вашому HTC унікальності

Вас повністю влаштовує телефон, але абсолютно розчаровує його зовнішній вигляд? Ви завжди хотіли додати вашому HTC Sensation оригінальності, але не знали як це зробити? Хочете щоб ваш телефон привертав захоплені погляди людей на вулиці, в транспорті, в школі, в інституті, у фітнес-клубі? Тепер це стало можливо!

Вінілова наклейка - це надійний спосіб додати вашому телефону оригінальний, неповторний, унікальний вигляд і при цьому захистити його від подряпин, сколів, потертостей.

Побалуйте себе і свій телефон унікальною наклейкою від компанії Funkit!
Доставка вінілових наклейок

Вам не потрібно турбуватися про доставку. По всій Україні наклейки доставляє компанія «Нова Пошта». Як тільки ваше замовлення буде виготовлено та відправлено, Ви отримаєте повідомлення на ваш мобільний телефон. Після того, як ваша наклейка на HTC Sensation буде доставлена ​​в найближче до вас відділення компанії, вам залишиться тільки прийти і отримати свою наклейку.

Наклейки на телефон HTC Mozart

Крім наклейок на Sensation, компанія Funkit пропонує наклейки на телефон HTC Mozart. Кожна з представлених наклейок, в різних категоріях, таких як: Фільми, Аніме, Ведмедики Тедді, Меми та Інтернет, Серіали і інші, розроблена спеціально для вашого телефону і ідеально до нього підходить.

Кожна наклейка проводиться за певним лекалом, в точності повторює вашу модель телефону, так що ви можете не переживати про те, підійде чи ні обрана наклейка до вашого HTC Mozart.

Вінілова наклейка, виконана на плівці компанії 3M, що не намокає, захищає телефон від сонячних променів, приховує відбитки пальців і не дає йому подряпатися.

Якщо ви хочете надати своєму телефону певний лиск, унікальність і характерний вигляд, тоді на ваш вибір будуть надані багато варіанти зміни зовнішнього вигляду вашого гаджета. Одним з найбільш цікавих видів зміни для телефонів на сьогоднішній день є вінілові наклейки на телефон замовити які можна тут NAKL.NET

 Для багатьох видасться занадто простим такий крок, але цей хід простий, як і все геніальне. Для удосконалення зовнішнього вигляду телефону це найшвидший і незначними спосіб. При покупці ви зверніть увагу на багато видів найрізноманітніших зразків «окраса» таких наклейок. Вони виходять у приємних колірних рішеннях і з самими численними видами картинок, перенесених на них, заради задоволення самого вишуканого смаку покупців. При замовленні даного виду продукції через інтернет ресурси, на деяких сайтах навіть є своєрідні «конструктори» наклейок. Там ви можете зібрати всі вподобані вам образи з вже існуючих або створити свою унікальну і неповторну модель наклейки.

 Деякі сайти пропонують безліч наклейок тільки для певних моделей, обмежуючи свої продажі лише деякої аудиторією, інші ж пропонують на вибір різноманітні види вінілових наклейок на телефони для будь-яких видів мобільної техніки, включаючи «старичків» типу старих моделей не вийшли з ужитку і донині і найостанніші моделі сверхсмартфонов. Для будь-якого власника знайдеться щось цікавеньке на сайтах продажу даної категорії товару.

 Багато рекламують вінілові наклейки на телефони як прекрасний вибір покриття для захисту від неблагодатной зовнішнього середовища, як варіант прикриття вже наявних пошкоджень корпусу, як спосіб зберегти технічну новинку в пристойному стані на довгий час.

 При виборі кожен власник мобільного телефону може висловити свої пристрасті до найбільш улюбленого їм справі або хобі. Так деякі молоді люди набувають собі наклейки на телефони із зображеннями тих героїв, які їм імпонують (героями фільмів, мультипликаций або книг, якщо такі миготять на обкладинках або в ілюстраціях); багато набувають свою «мрію» наносячи на телефон зображення машин, декорів в певному стилі, або дівчат. Деякі купуючи таку наклейку слідують по шляху фаната якоїсь групи або певного виконавця.

 При придбанні цього неординарного та індивідуального виду покриття на мобільний телефон ви берете не тільки і не стільки просто «наліпку» для прикриття дефектів корпусу, а й звертає на себе увагу варіант самого стилю пристрою.

 Для вас буде приємною новиною, що на більшості інтернет ресурсів вінілові покриття за цінами не перевищують демократично доступні варіанти. Так як замислювалися вони як товар для широкої публіки, але зі своєю «родзинкою». Кожна така наклейка буде довгий час радувати погляд свого власника, оскільки технологія виготовлення дозволяє цього виду покриття триматися дуже довго. Також ви будете приємно здивовані спробувавши її на дотик, так як вінілове покриття створює приємний ефект м'якої "подушки" під пальцями, при цьому не порушуючи загальний вигляд гаджета