Мінісмартфон HTC One Mini (ФОТО)

Виявляється, тайванська компанія HTC планує випустити новий смартфон - HTC One Mini.
HTC всерйоз взялася конкурувати не тільки з Apple,, але і з Samsung. Днями в мережі з'явилися фотографії нового смартфона HTC One міні, який сильно нагадує стратегію Samsung з випуску зменшеної копії флагмана, наприклад Samsung Galaxy S IV Mini.


HTC One Mini
На фотографіях видно, що це зменшена модель флагмана HTC One, який є одним з найпотужніших смартфонів у світі.

Технічні характеристики HTC One міні прирівнюють модель до середнього класу смартфонів:

2-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 1,4 ГГц;
Графічне ядро ​​Adreno 305;
4,3-дюймовий дисплей 1280х720 пікселів;
1 ГБ оперативної пам'яті (з чуток було 2 ГБ);
Операційна система Android 4.2.2 з фірмовою оболонкою HTC Sense 5.

Компанія поки не поспішає оприлюднити дату випуску моделі в продаж, але можливо смартфон з'явиться в 3-му кварталі 2013 року.

Samsung планує випустити відразу 8 варіантів свого смартфона Galaxy Note 3

Samsung планує випустити відразу 8 варіантів свого смартфона Galaxy Note 3

Кілька днів тому на просторах Всесвітньої павутини виявилася інформація, завдяки якій стало відомо про можливі плани південнокорейської компанії Samsung запустити в продаж відразу чотири варіанти свого новітнього стілусного флагмана Galaxy Note 3. Говорилося, що апарати будуть відрізнятися лише дисплеями (дозволом і типом матриць), матеріалами корпусів і вбудованими камерами. Зазначалося, що найдорожча модель отримає металевий корпус, а також Full HD екран з підвищеною стійкістю до пошкоджень.

Всі варіації пристрою, як передбачається, будуть використовувати однакові процесори і мобільні платформи, а діагональні розміри їх дисплеїв становитимуть 5,7 дюйма. Звичайно, все це можна було б вважати лише за черговий малодостовірними слух, якби не Galaxy S 4, який встиг після своєї прем'єри обрости цілим сімейством зі своїх модифікацій.

Однак на ділі варіацій може виявитися значно більше. Співробітникам ресурсу Android Удар вдалося відшукати в User Agent файлах на офіційному сайті індійського відділення корейського вендора згадка відразу 8 модифікацій гігантського комунікатора. Ось їх список: SM-N900P, SM-N900T, SM-N900A, SM-N900AI, SM-N900V, SM-N900S, SM-N900R4 і "стандартний" СМ-N900. Можна припустити, що даний список включає в себе не тільки ті модифікації, які будуть призначені для глобального ринку, а й ексклюзивні версії для мобільних операторів, але навіть у цьому випадку кількість версій просто приголомшує.

Samsung планує випустити відразу 8 варіантів свого смартфона Galaxy Note 3

Цікаво буде почути, що з цього приводу зможуть сказати журналісти каналу CNN, раніше вже засудили південнокорейського виробника за "спам смартфонів" всього за кількох варіацій топового Galaxy S 4.

Згідно з наявними у нас даними, Планшетофони Galaxy Note стане володарем 3: потужного 2,3 ГГц процесора Snapdragon 800 виробництва компанії Qualcomm, оперативної пам'яті об'ємом 2-3 ГБ, а також керуючої системи в особі мобільної платформи Android 4.2.2.

Вінілові наклейки на iPhone 4

Вже досить давно мобільний телефон перестав бути простим засобом стільникового зв'язку і перетворився почасти в стильний аксесуар, який допомагає відобразити всю унікальність свого власника. Існує величезна кількість різноманітних моделей, що володіють власними дизайном і технічними характеристиками - кожен зможе вибрати ту, яка підходить йому найбільше. Тут можна навіть запросто провести паралелі з автомобілями. Навіть способи прикрасити свій улюблений апарат схожі на ті, які використовуються при оздобленні машин: багато хто напевно бачили тюнінговані примірники, на корпус яких нанесені вінілові візерунки. Такі автомобілі виділяються на тлі решти маси. Але машина є далеко не у всіх, а телефон є в наявності практично у кожного, і прикрасити його наклейкою не складає ніяких труднощів.






    Крім того, такий "новий" вид Вашого мобільного коштуватиме дешевше, ніж, наприклад, заміна панелей.
Саме тому особливою популярністю почали користуватися стильні вінілові наклейки, купити які Ви можете, ознайомившись з асортиментом на нашому сайті.
    Наклейки на телефон не тільки роблять його більш красивим і стильним, але й здатні захистити його від механічних пошкоджень: подряпини і тріщини тепер будуть не страшні корпусу. Також можна забути і від вицвітання фарби на панелі від частого використання. Перевага наклейки на телефон полягає також і в тому, що її можна легко, швидко і дешево замінити на нову. Таким чином, можна хоч щотижня надавати своєму мобільному зовсім інший зовнішній вигляд. Крім того, за допомогою наклейки на телефон можна робити невеликий косметичний ремонт, закриваючи їй дрібні подряпини і потертості без необхідності міняти панельку.
 
   Існує величезна кількість візерунків для мобільних. Тут є і класичні "автомобільні" язики полум'я, і ​​тематичні малюнки, присвячені різноманітним музичним виконавцям, і всілякі символи і навіть самі справжні витвори мистецтва. Якщо Вам важко, які вінілові наклейки на телефон купити, ви можете придумати візерунок за допомогою самостійно, а ми допоможемо Вам у реалізації Ваших ідей. Все, що Вам потрібно, це скористатися конструктором. Такі наклейки на мобільник будуть гарні ще й тим, що в їх створенні брали участь безпосередньо Ви самі.
Хочете перетворити свій мобільний апарат в унікальний твір дизайнерського мистецтва? У цьому Вам допоможуть наклейки на телефон, замовити які Ви можете у нас.

Вінілові наклейки на планшет. 3000 Дизайнів на будь-який смак!

Життя сучасної людини вже складно собі уявити без гаджетів. Планшет давно став річчю, яка незмінно супроводжує свого господаря всюди. Саме тому він завжди на виду, що робить цей пристрій деталлю, за якою оточуючі можуть судити і про його власника.

Стильний спецодяг для планшета

Стильний дизайн будь-якої речі завжди приверне увагу, викличе інтерес, допоможе виразити індивідуальність і розкрити креативні здібності її господаря. Планшети в переважній більшості виконані в сірих і чорних тонах. Але якщо докласти трохи зусиль і включити фантазію, вони можуть стати яскравим доповненням образу цікавої людини.

Гравірування і художня акриловий розпис у цьому випадку не вихід - є ризик пошкодити пристрій, та й коштує це не так дешево. Ідеальним рішенням є вінілові наклейки для планшетів.

Вінілова наклейка являє собою дуже тонку захисну плівку, на яку якісними нетоксичними фарбами нанесено оригінальний малюнок. Для кожної марки і виду планшета створюються спеціальні наклейки, які максимально враховують всі індивідуальні характеристики пристрою - це перше, що треба враховувати, вибираючи вінілову наклейку.

Є з чого вибрати!

Асортимент наклейок вражає своїм різноманіттям. Подивіться самі → каталог вінілових наклейок на планшет ← Кордонів тут практично не існує. Абстрактні візерунки в найнесподіваніших стилях, портрети улюблених знаменитостей, зворушливі тварини, красиві люди, яскраві квіти, дивовижні пейзажі, прапори різних країн, які полюбилися кіногерої, логотипи стильних брендів, соковиті екзотичні фрукти ...

Для тих, хто цінує унікальність, існує можливість створення авторської наклейки. Трохи фантазії - і ось вже планшет прикрашає усміхнене обличчя близької людини або кумедна мордаха улюбленого домашнього вихованця.

Будь щасливий власник планшета зможе вибрати те, що йому хотілося б бачити кожен раз, коли він бере в руки цей пристрій. Це може бути щось, що піднімає настрій або нагадує про цілі, до яких прагнеш. А вінілові наклейки, на яких зображена мрія конкретної людини (наприклад, автомобіль певної марки або розкішний пляж), ще й наблизять момент реалізації цієї самої мрії. Адже якщо часто бачити перед очима візуалізоване бажання, воно обов'язково скоро збудеться - факт, давно доведений в психології. Крім того, широкі можливості вибору дизайну планшета дозволяють ефектно доповнювати образ його власника.

Просто наклеїти, просто зняти!

Величезним плюсом вінілових наклейок є простота їх використання, у зв'язку з чим за допомогою цього нехитрого, здавалося б, винаходи дизайн гаджета можна міняти хоч щодня. Адже існують особливі випадки, улюблені свята, та й настрій і стиль одягу можуть кардинально помінятися. До того ж і тенденції моди не схильні довго залишатися в стані стагнації. Нарешті, обрана колись картинка може елементарно набриднути. Різноманітні вінілові наклейки легко і швидко «пристосують» планшет до нових мінливих умов.

При відклеюванні вінілові наклейки не залишають на пристрої ніяких слідів. Важливим є те, що кожну наклейку можна використовувати кілька разів.

Вінілові наклейки - це не просто красивий одяг для вашого планшета. Вони ще виконують захисну функцію, у багато разів знижуючи ризики руйнівного впливу пилу і води на гаджет. До того ж наклейки надійно оберігають екран і поверхні пристрою від подряпин і потертостей. Таким чином, вибираючи дизайн для планшета, покупець вінілових наклейок не тільки робить своє життя яскравішим і цікавішим, але ще й проявляє турботу про улюбленого міні-комп'ютері.

В якості подарунка

Наліпки на планшет можуть стати оригінальним (і, до речі, цілком бюджетним) подарунком близькій людині. Залежно від випадку обдаровуваного таким сюрпризом можна насмішити, здивувати, порадувати або навіть зробити натяк на що небудь. У будь-якому випадку будь був би радий отримати в подарунок красиву «одяг» для планшета, яка ще й захистить пристрій від зайвих неприємностей.

Підводимо підсумок

Вінілові наклейки допоможуть персоналізувати планшет, зробити його яскравим, оригінальним, несхожим на інші. Це недорогий спосіб виразити себе, зробити своє життя яскравішим і цікавішим. До того ж правильно підібрана наклейка гарантовано буде піднімати вам настрій протягом дня. Адже, наприклад, герой улюбленого мультика обов'язково викличе посмішку, а зображення сонячного пляжу нагадає про майбутню поїздку на море і допоможе легше пережити якісь офісні неприємності.

Якщо ви віддаєте перевагу яскравим фарбам сірим безрадісним буднях, якщо любите привертати увагу і виділятися з натовпу, якщо ви маєте власний стиль і при цьому дійсно дбаєте про безпеку планшета, то вінілові наклейки - це саме те, що вам потрібно.

Як нас обманюють виробники мобільних пристроїв

Зворотний бік технічного прогресу - гроші. Заради величезних прибутків сучасні компанії створюють маркетингові виверти або різного роду обман, щоб змусити нас купувати ті товари, які нам не потрібні.

 Бізнес - це майже як війна, і на торговому фронті дозволяється використовувати будь-які, навіть самі нечесні і підлі по відношенню до споживача прийоми. Головне - продати. У підсумку виробники, а точніше їх рекламісти, ходять по тонкому лезу бритви, щоб вижити, оскільки невірний крок убік призведе до низьких продажу або судових розглядів.

Як нас обманюють виробники

 Ми хочемо поговорити про сорти локшини, яку виробники мобільних пристроїв та іншого актуального заліза намагаються навісити на наші вуха.

Кількість пам'яті в пристрої

 Цей пункт є одним з найважливіших в описі і улюблених маркетологами і рекламниками - бо це єдина сильна відміну всередині лінійки пристрою.


Об'єм пам'яті / apple.com


 Айфони діляться на 16, 32 і 64 ГБ, тому що все інше у них однакове для стреднестатісчтіческого покупця. Більшість покупців просто не стане розбиратися в тонкощах архітектури, адже більше цифра - значить краще! З Android-пристроями ситуація аналогічна.

 Головне питання: чи справді користувач отримує в своє розпорядження саме такий обсяг пам'яті під зберігання своїх даних? Звичайно, ні.


За фактом, кількість пам'яті ніколи не співпадає з описом в ТТХ

 Насправді користувач отримує трохи менше вільної пам'яті, ніж заявлено в описі. Якщо, якщо наприклад, вказано 16 ГБ, то за фактом там вільними виявляться 15-11 ГБ, все залежить від того, який "сміття" виробник завантажив на пристрій, який часто просто займає дорогоцінну пам'ять.

Одиниці виміру

 Розмір жорсткого диска - він ніколи не співпадає з описом. Коли ти, припустимо, придбав ноутбук з 128 ГБ SSD (твердотільний накопичувач), то після включення раптово виявляється всього лише 104 ГБ, і це без урахування місця, займаного системою.


Замість 120 ГБ доступно всього 104 ГБ / 24gadget.ru


 Так відбувається і з HDD (жорсткий диск). Читаємо 500 ГБ, бачимо 465 ГБ. Чому? Вся справа в одиницях виміру. Виробники накопичувачів використовують "гігабайт = 10 в ступені 9", в той час як Windows технічно використовує "Гібібайт = 2 в ступені 30".

 Грубо кажучи, у виробників дисків 1 кілобайт = 1000 байт, 1 мегабайт = 1000 кілобайт, а 1 гігабайт = 1000 мегабайт.

 Насправді вважати необхідно так: 1 кілобайт = 1024 байта, 1 мегабайт = 1024 кілобайт, а 1 гігабайт = 1024 мегабайти. Керуючись цими даними нескладно порахувати, що 500 гігабайтний жорсткий диск насправді володіє ємністю 465.66 ГБ = 500 * 1000 * 1000 * 1000 / (1024 * 1024 * 1024).

4G, який насправді 3G

 Під терміном 4G розуміється покоління мобільного зв'язку, яка буде працювати на швидкості перевищує 100 Мбіт / с.


4G і 3G / ittrend.am

 За фактом багато технологій, що належали свого часу до третього покоління (3G), з якихось причин раптово "доросли" до четвертого (4G), хоча насправді, за специфікаціями, ледь дотягують до 3G.

 Хорошим прикладом тут може бути ситуація з американським оператором зв'язку AT & T: після оновлення iOS 5.1 користувачі побачили, як індикатор мережі змінився з 3G на 4G. Це не означає, що їх iPhone 4 і 4S раптово навчилися підключатися до LTE мереж. Просто оператор захотів, щоб його мережа позначалася як мережу 4G, хоча 4G там і не пахло.

 Тепер мітка 4G стала швидше красивим брендом, який як і 3D, ліплять куди попало.

Дисплеї Retina, AMOLED, TruBlack, PureMotion HD + та інші круті назви

 Після анонсу і реалізації дисплея Retina на iPhone стало модним називати технологію дисплеїв по-крутому. І не важливо, що для більшості покупців ці назви ні про що не говорять, головне - щоб звучало круто, технологічно і сучасно.


Retina - тільки на iPhone? Як би не так. / Apple.com


 Беремо будь-який пристрій з екраном: у Sony є TruBlack і X-Reality Picture Engine, у Toshiba TruBrite, у Nokia ClearBlack і PureMotion HD +.

 Що все це означає? Та яка вам різниця, головне, що ця революційна унікальна технологія є тільки у нас, а у решти - набагато гірше або зовсім підробка.

 Улюблений аргумент власників продукції Apple: "тільки у Apple є Retina дисплеї". Правда? Але ж технічно Retina - це лише певний показник ppi (щільність пікселів на дюйм), і цей показник вже давно був переплюнуть Samsung, LG і HTC.


Порівняння дисплеїв / phonearena.com

 Retina-всього є зареєстрованим товарним знаком чи маркетинговою назвою РК-дисплея з IPS матрицею (яка є розробкою компанії LG і Sharp) з певною цифрою. І ця назва вже не можна використовувати іншим, і саме тому "тільки у Apple є Retina дисплеї". Якби не цей факт, то у інших виробників з'явилися б Retina-Retina, Retina-Retina-Retina, Super Retina HD + + + і подібні.

Час життя батареї


Батарея смартфона / isecrets.ru

 Нас вже давно перестав дивувати той факт, що при практичному використанні пристрою термін роботи його акумулятора відрізняється від зазначеного виробником. Чому так відбувається? Очевидно, щоб піднести свій продукт максимально ефективно. Внутрішнє тестування пристрою на термін роботи акумулятора відбувається при дуже специфічних умовах, що сильно відрізняються від реальної практики використання продукту.

Виниловые наклейки для Samsung Galaxy S3

Вінілові наклейки для Samsung Galaxy S3 з яскравими малюнками, дизайнерськими роботами, оригінальними фотографіями, додадуть вашому смартфону неповторну привабливість. Міцний вініл ідеально рівно наклеюється на поверхню пристрою, захищаючи від потертостей і подряпин, надовго зберігаючи первозданний вигляд технічного засобу.


 
 

3М технології, за допомогою яких виготовлений сучасний вініл, дозволяють без праці наклеювати і знімати скін Qsticker кілька разів. Мікропори, якими пронизана поверхню матеріалу, легко позбавляють від бульбашок повітря, при наклеюванні. Наклейка органічно поєднується з витонченим дизайном Samsung, не збільшує його розмірів і на заважає використанню чохлів. футлярів, бамперів і інших аксесуарів. Вінілова наклейка для Samsung Galaxy S3 продається в комплекті, в який входять: наклейка для передньої, задньої панелей і бортів смартфона, заставка на робочий стіл. Розмір наклейки точно повторює розміри Samsung Galaxy S3, а форма залишає відкритим доступ до всіх кнопок користування і портам входу роз'ємів. Для забезпечення захисту екрану необхідно придбати прозору плівку, яка практично невидима на дисплеї.