Наклейки на Xbox 360 в Украине

Xbox 360 - одна з найпопулярніших ігрових консолей на сьогоднішній день. Відрізняється одним з найбільших наборів ігор, дозволяє використовувати різні аксесуари, з яких самим примітним, безумовно, є Kinect, що дозволяє грати в ігри взагалі без будь-якого контролера. Консоль має розширені мультимедійні функції і може бути використана далеко не тільки для ігор.
 Зовнішній вигляд цієї консолі не можна назвати особливо видатним. Найбільше вона нагадує звичайні настільні комп'ютери - металевий корпус зі зсувними бічними панелями з пластиковою навішуванням спереду. На лицьовій панелі знаходиться дисковод і слоти для карт пам'яті, а так само кнопка включення живлення, що грає ще й роль індикатора - у випадку серйозної проблеми навколо неї загоряється так зване «червоне кільце смерті». Всі інші роз'єми розташовані на задній стороні консолі.
Звичайний колір Xbox 360 - білий. Але версія Xbox 360 Elite пофарбована в чорний колір. Простота корпусу відкриває найширші можливості для моддінгу - в Інтернеті можна знайти цілі галереї присвячені цьому виду народної творчості. Але самий просто спосіб додати унікальності вашій девайсу - вінілові наклейки на Xbox 360. Більше 3000 унікальних дизайнів наклейки додадуть вашій приставці унікальності та неповторності