Початок продажу Canon EOS 70D.

Canon EOS 70D
6 вересня в магазинах Media Markt стартували продажі нової фотокамери з популярної серії Canon EOS - EOS 70D . У мережі Media Markt на старті продажів новинка буде представлена ​​в комплекті з об'єктивом 18-135 IS STM . Ціна комплекту становить 16 000 гривень . Кожен покупець комплекту отримає фірмовий фото- рюкзак Canon в подарунок.

Однією з важливих складових представленого в Media Markt комплекту є об'єктив 18-135 IS STM . Він оснащений технологією оптичної стабілізації , яка дозволяє вести зйомку «з рук » протягом тривалого часу і без шкоди якості відео або фото .

Як і її попередниці , Canon EOS 70D розрахована на фотолюбителів - ентузіастів , вона дозволяє робити якісні знімки і записувати відео у форматі Full HD.

Модель відрізняється від попередньої ( Canon EOS 60D ) поруч функціональних особливостей . Головна з них зосереджена в її матриці. Ефективне дозвіл фотокамери становить 20,2 Мп , повне - 20,9 Мп , але фактично дозвіл матриці в два рази більше і перевищує 40 Мп. При цьому одній точці знімка відповідають два пікселя сенсора. Зроблено це для реалізації нової технології фазової фокусування. Її так і називають - двухпіксельний автофокус ( Dual Pixel AF ) . Точність і світлосила такої системи фокусування зростають багаторазово , що дозволяє отримати знімки дуже високої чіткості.

Габарити фотоапарата стали менше . Дисплей Canon EOS 70D зберіг розмір (7,7 см або 3 дюйми при співвідношенні сторін 3:2 ) і дозвіл ( 1040 тис. точок) , а також систему кріплення (дві осі обертання ) , але при цьому придбав touch -сенсор .

Фотокамера також оснащена вбудованим модулем Wi -Fi , який дозволяє передавати відзнятий матеріал з камери на комп'ютер або планшет для термінової відправки по мережі , а також дає можливість вести віддалену зйомку , керуючи процесом з комп'ютера , планшета або смартфона .

У камері Canon EOS 70D застосовується найсучасніший і «просунутий » процесор з нині використовуються в камерах Canon - DiGiC 5 +. Завдяки настільки потужному процесору нова камера Canon вміє робити до семи кадрів в секунду.