Наклейки на смартфоны. Огромный выбор, все модели смартфонов.


Смартфони одержали дуже широке поширення завдяки тому, що в компактному корпусі вони поєднують безліч функцій. Вони дозволяють не толко здійснювати дзвінки, але і слухати музику, дивитися відео, грати в ігри, займатися веб-серфінгом, робити якісні фотографії і навіть знімати відео високої чіткості. Багато смартфони також мають модулі супутникової навігації, завдяки чому їх користувачам набагато легше орієнтуватися в міській забудові та знаходити потрібні об'єкти.

При активному використанні мобільні девайси схильні до різних несприятливих факторів. Хоча виробники використовують для своїх смартфонів все більш досконалі матеріали, корпуси смартфонів все одно досить швидко втрачають привабливий зовнішній вигляд при не дуже дбайливе використанні. Винятком можна вважати лише версії пристроїв, з підвищеним ступенем захисту від зовнішнього середовища, але вони досить дорогі, громіздкі і мають гіршу, ніж їх незахищені побратими функціональність.

Виходом є використання різних сумочок і захисних чохлів, про яких ми досить часто пишемо на нашому сайті. Однак сумочки і футляри не дуже зручні, так як з них потрібно кожен раз витягувати апарат для використання, а потім укладати його назад. Захисні чохли весь час знаходяться на телефоні, проте вони сильно спотворюють зовнішній вигляд телефону і, хоча і незначно, але збільшують його габарити.

Компромісом між захистом телефону і збереженням його зовнішнього вигляду є наклейки на смартфон. Вони досить добре захищають корпус девайса від подряпин і потертостей, але при цьому зберігають форму корпусу без змін.

Крім того, вінілові наклейки на телефон дозволяють дозволяють не тільки захистити корпус деколи дуже дорогого телефону від подряпин і відколів, але і додати Вашому мобільному девайсу індивідуальність. У магазині наклейок http://Nakl.net є величезний вибір різних варіантів наклейок, які дозволять змінити колірне оформлення корпусу мобільного телефону практично будь-якого виробника і моделі - Samsung, Apple, HTC, Nokia, LG і так далі. Ви можете додати корпусу свого телефону незвичайну фактуру, нанести на нього зображення улюбленого персонажа, логотип улюбленої компанії або будь улюблене фото.

Технологія примітна тим, що наклейки дуже прості в монтажі. На відміну від аерографії, для нанесення наклейки на корпус Вам не потрібно ніякого устаткування, реактивів або спеціальних навичок. Слід також зазначити, що наклейки мають дуже невисоку ціну - приблизно від $ 10.

Наклейка надійно утримується на корпусі телефону, однак при бажанні її легко можна звідти видалити без будь-яких слідів. Це дуже зручно, якщо Ви захочете змінити варіант оформлення свого пристрою.

Якщо Ви хочете зробити свій смартфон унікальним і захистити його від зовнішніх впливів, але зберегти при цьому його форму, використання наклейок буде оптимальним вибором. Тисячі дизайнів для Вашої моделі телефону або іншого девайса можна знайти на сайті  Nakl.net
Наклейки на телефон LG