Чому наклейка на iPhone краще будь-якого захисного чохла?!

 Чому наклейка на iPhone краще будь-якого захисного чохла?!

iPhone сьогодні це більше ніж просто продукт для користування. iPhone уособлення вашого стилю, вашої індивідуальності. Фахівцями компанії Apple була пророблена колосальна робота, спрямована на зменшення габаритів айфона і створення продукту, який у кожного викликав би асоціації зі словами: стиль, краса, надійність.

Як говорив Стів Джобс про свої творіння:

    «Ми зробили кнопки на екрані настільки гарними, що ви будете хотіти їх облизувати.»

Ці слова говорять про те, що для Apple було важливо не тільки створити робочу конячку, а зробити її настільки красивою і витонченої що б її не хотілося випускати з рук.

Додаткові накладки на продукті подібного роду виглядають не природно, порушуючи ідеальну геометричну форму над якою трудилася не одна світла голова! iPhone збільшується в об'ємі, а адже це те, проти чого борються розробники!

Наклейка на iPhone виглядає солідно, не додає в об"ему телефону і більш того - зморив як корпус айфона. Таким чином з легкістю менш ніж за 5 хвилин можна повністю змінити зовнішній вигляд свого iPhone не вдаючись до заміни рідного оригінального корпуса або установки яких або додаткових накладок.

Наклейка відмінно захистить корпус телефону від пошкоджень (не гірше захисного чохла який при падінні цілком може злетіти з iPhone).

Обери свій стиль, зробіть свій iPhone унікальним прямо зараз і Ви побачите в ньому щось нове. Він буде вражати своєю красою і новизною Вас і притягувати погляди оточуючих!
Купити карбонову наклейку або карбонові наклейки оптом і в роздріб - легко і вигідно саме на nakl.net. Зараз модно мати свій унікальний стиль. Продукція apple повинна бути захищена, тому ми рекомендуємо купити кольорові наклейки на iPhone 2, iPhone 3, iPhone 4 з якісною карбонової плівки і інших плівок, які легко можете зняти і за бажання міняти свій стиль.

Плівки використовувані нами застосовуються в стайлинге і захист авто від сколів, що говорить про їх високої зносостійкості. Айфонами не обмежуємося, також можна купити наклейку на iPod, iPad і ін

 Наклейка на iPhone під шкіру вже також доступна. Постійні акції, нова продукція нашої команди - завжди буде на вищому рівні, тому що ми виготовляємо всі наклейки самі, що дає нам безмежні можливості в реалізації власних ідей. Наш девіз - "Немає нічого неможливого!". Карбонова наклейка на Айфон - дізнатися ціну, Україна (купити в Одесі, Донецьку, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Чернігів та ін)