Наклейки на телефон в Україні

Технології розвиваються з кожним днем ​​все більше і більше, а нові мобільні пристрої виходять практично кожен місяць, а то ще швидше.

Виробники "розумних" пристроїв змагаються в тому, щоб створити найбільш досконалий і "просунутий" смартфон, який спробує відповісти на всі запитання користувача і в теж час зробити роботу на пристрої ще зручніше.

Але як би виробники не намагалися, всі мобільні пристрої дуже навіть схожі, і не тому що через них можна зателефонувати або відправити SMS. А в тому, що у них сірий і нудний дизайн.

Щоб виправити дану проблему, можна переглянути такий варіант як придбання наклейки на телефон, які відрізняються своєю унікальністю і в теж час цікавим зображенням, а також відмінною якістю виготовлення, що дозволить використовувати одну наклейку кілька років.

Одним з кращих постачальників вінілових наклейок є компанія фанк (Funkit), яка надає своїм покупцям тільки якісні та надійні продукти. Офіційний сайт - Nakl.net

Що ж таке Funkit або наклейка на телефон?

Наклейка Funkit - це найбільш тонка, ламінована вінілова плівка, яка створена для щоденної захисту пристрою від ушкоджень. При цьому клейовий шар 3M дозволяє точно і без бульбашок наклеїти наклейку, а при знятті гарантувати якісне видалення.

Наклейки на мобільний телефон від Funkit відрізняються:

  • невеликою ціною;
  • унікальним дизайном наклейок, який можна створити самому (наявність конструктора);
  • надійністю від подряпин, механічних випромінювань і УФ променів;
  • зручним і легким нанесенням вінілової наклейки, а якщо необхідно то її можна також легко і видалити, при цьому не залишаючи слідів;
  • використання тільки перевірених матеріалів при виготовленні;
  • наявність величезної кількості оффлайн магазинів;
  • представництва в Росії та Україні;
  • максимально зручна і швидка доставка замовлених наклейок;
  • проведення різноманітних акцій для своїх покупців і багато іншого.


Ось кілька зображень, вже створених наклейок на телефон, які знайшли своїх щасливий власників.


Компанія швидко розвивається і набирає популярність, в результаті чого технологія виробництва удосконалюється і кінцеві продукти поліпшуються, а в базі є більше 2 000 різноманітних дизайнів (постійно оновлюються) наклейок на мобільний пристрій.

Всі наклейки на сайті Funkit розділені за категоріями: ігри, мультфільми, фільми та серіали, фешн, вогненні, романтичні наклейки, дівчата, прапори, хохлома для телефону, 8 березня, абстракції & теми, креатив; графіка і т.д.

Що стосується бази телефон на які можна купити наклейку, то вона дуже велика, тут підтримується безліч моделей телефонів iPhone, Samsung, Nokia, HTC, Huawei, Fly, Acer, Alcatel, LG, Motorola, SonyEricson і багато інших.

В якості оплати пропонується кілька варіантів (оплата при отриманні товару, поштовим переказом або електронними платіжними системами - Яндекс.Деньги, WebMoney). Компанія зроблена все для того, щоб максимально зручно проводити замовлення, оплачувати його і швидко отримати створений продукт.

Якщо варіанти наклейок, які є на сайті не сподобаються, то можна створити свою унікальну. Спеціально для цього був розроблений інструмент "Конструктор наклейок", який дозволяє завантажити свої зображення на передню і задню боку, тут же їх обрізати та переглянути як вони будуть виглядати на телефон.

Якщо Ви хочете виділятися з сірої маси людей, унікальним і ні на що не схожим мобільним пристроєм то обов'язково замовте наклейку на телефон!