Вінілові наклейки на планшет. 3000 Дизайнів на будь-який смак!

Життя сучасної людини вже складно собі уявити без гаджетів. Планшет давно став річчю, яка незмінно супроводжує свого господаря всюди. Саме тому він завжди на виду, що робить цей пристрій деталлю, за якою оточуючі можуть судити і про його власника.

Стильний спецодяг для планшета

Стильний дизайн будь-якої речі завжди приверне увагу, викличе інтерес, допоможе виразити індивідуальність і розкрити креативні здібності її господаря. Планшети в переважній більшості виконані в сірих і чорних тонах. Але якщо докласти трохи зусиль і включити фантазію, вони можуть стати яскравим доповненням образу цікавої людини.

Гравірування і художня акриловий розпис у цьому випадку не вихід - є ризик пошкодити пристрій, та й коштує це не так дешево. Ідеальним рішенням є вінілові наклейки для планшетів.

Вінілова наклейка являє собою дуже тонку захисну плівку, на яку якісними нетоксичними фарбами нанесено оригінальний малюнок. Для кожної марки і виду планшета створюються спеціальні наклейки, які максимально враховують всі індивідуальні характеристики пристрою - це перше, що треба враховувати, вибираючи вінілову наклейку.

Є з чого вибрати!

Асортимент наклейок вражає своїм різноманіттям. Подивіться самі → каталог вінілових наклейок на планшет ← Кордонів тут практично не існує. Абстрактні візерунки в найнесподіваніших стилях, портрети улюблених знаменитостей, зворушливі тварини, красиві люди, яскраві квіти, дивовижні пейзажі, прапори різних країн, які полюбилися кіногерої, логотипи стильних брендів, соковиті екзотичні фрукти ...

Для тих, хто цінує унікальність, існує можливість створення авторської наклейки. Трохи фантазії - і ось вже планшет прикрашає усміхнене обличчя близької людини або кумедна мордаха улюбленого домашнього вихованця.

Будь щасливий власник планшета зможе вибрати те, що йому хотілося б бачити кожен раз, коли він бере в руки цей пристрій. Це може бути щось, що піднімає настрій або нагадує про цілі, до яких прагнеш. А вінілові наклейки, на яких зображена мрія конкретної людини (наприклад, автомобіль певної марки або розкішний пляж), ще й наблизять момент реалізації цієї самої мрії. Адже якщо часто бачити перед очима візуалізоване бажання, воно обов'язково скоро збудеться - факт, давно доведений в психології. Крім того, широкі можливості вибору дизайну планшета дозволяють ефектно доповнювати образ його власника.

Просто наклеїти, просто зняти!

Величезним плюсом вінілових наклейок є простота їх використання, у зв'язку з чим за допомогою цього нехитрого, здавалося б, винаходи дизайн гаджета можна міняти хоч щодня. Адже існують особливі випадки, улюблені свята, та й настрій і стиль одягу можуть кардинально помінятися. До того ж і тенденції моди не схильні довго залишатися в стані стагнації. Нарешті, обрана колись картинка може елементарно набриднути. Різноманітні вінілові наклейки легко і швидко «пристосують» планшет до нових мінливих умов.

При відклеюванні вінілові наклейки не залишають на пристрої ніяких слідів. Важливим є те, що кожну наклейку можна використовувати кілька разів.

Вінілові наклейки - це не просто красивий одяг для вашого планшета. Вони ще виконують захисну функцію, у багато разів знижуючи ризики руйнівного впливу пилу і води на гаджет. До того ж наклейки надійно оберігають екран і поверхні пристрою від подряпин і потертостей. Таким чином, вибираючи дизайн для планшета, покупець вінілових наклейок не тільки робить своє життя яскравішим і цікавішим, але ще й проявляє турботу про улюбленого міні-комп'ютері.

В якості подарунка

Наліпки на планшет можуть стати оригінальним (і, до речі, цілком бюджетним) подарунком близькій людині. Залежно від випадку обдаровуваного таким сюрпризом можна насмішити, здивувати, порадувати або навіть зробити натяк на що небудь. У будь-якому випадку будь був би радий отримати в подарунок красиву «одяг» для планшета, яка ще й захистить пристрій від зайвих неприємностей.

Підводимо підсумок

Вінілові наклейки допоможуть персоналізувати планшет, зробити його яскравим, оригінальним, несхожим на інші. Це недорогий спосіб виразити себе, зробити своє життя яскравішим і цікавішим. До того ж правильно підібрана наклейка гарантовано буде піднімати вам настрій протягом дня. Адже, наприклад, герой улюбленого мультика обов'язково викличе посмішку, а зображення сонячного пляжу нагадає про майбутню поїздку на море і допоможе легше пережити якісь офісні неприємності.

Якщо ви віддаєте перевагу яскравим фарбам сірим безрадісним буднях, якщо любите привертати увагу і виділятися з натовпу, якщо ви маєте власний стиль і при цьому дійсно дбаєте про безпеку планшета, то вінілові наклейки - це саме те, що вам потрібно.