Samsung планує випустити відразу 8 варіантів свого смартфона Galaxy Note 3

Samsung планує випустити відразу 8 варіантів свого смартфона Galaxy Note 3

Кілька днів тому на просторах Всесвітньої павутини виявилася інформація, завдяки якій стало відомо про можливі плани південнокорейської компанії Samsung запустити в продаж відразу чотири варіанти свого новітнього стілусного флагмана Galaxy Note 3. Говорилося, що апарати будуть відрізнятися лише дисплеями (дозволом і типом матриць), матеріалами корпусів і вбудованими камерами. Зазначалося, що найдорожча модель отримає металевий корпус, а також Full HD екран з підвищеною стійкістю до пошкоджень.

Всі варіації пристрою, як передбачається, будуть використовувати однакові процесори і мобільні платформи, а діагональні розміри їх дисплеїв становитимуть 5,7 дюйма. Звичайно, все це можна було б вважати лише за черговий малодостовірними слух, якби не Galaxy S 4, який встиг після своєї прем'єри обрости цілим сімейством зі своїх модифікацій.

Однак на ділі варіацій може виявитися значно більше. Співробітникам ресурсу Android Удар вдалося відшукати в User Agent файлах на офіційному сайті індійського відділення корейського вендора згадка відразу 8 модифікацій гігантського комунікатора. Ось їх список: SM-N900P, SM-N900T, SM-N900A, SM-N900AI, SM-N900V, SM-N900S, SM-N900R4 і "стандартний" СМ-N900. Можна припустити, що даний список включає в себе не тільки ті модифікації, які будуть призначені для глобального ринку, а й ексклюзивні версії для мобільних операторів, але навіть у цьому випадку кількість версій просто приголомшує.

Samsung планує випустити відразу 8 варіантів свого смартфона Galaxy Note 3

Цікаво буде почути, що з цього приводу зможуть сказати журналісти каналу CNN, раніше вже засудили південнокорейського виробника за "спам смартфонів" всього за кількох варіацій топового Galaxy S 4.

Згідно з наявними у нас даними, Планшетофони Galaxy Note стане володарем 3: потужного 2,3 ГГц процесора Snapdragon 800 виробництва компанії Qualcomm, оперативної пам'яті об'ємом 2-3 ГБ, а також керуючої системи в особі мобільної платформи Android 4.2.2.