Наклейки на стіни ТМ DesignStickers - найкращі наклейки для стін в Україні

Наклейки на стіни ТМ DesignStickers - найкращі наклейки для стін в Україні
Так, це не дуже скромна заява , але ми маємо на неї право. Нижче ми пропонуємо ознайомитися зі списком , який пояснює , чому наклейки на стіни ТМ DesignStickers - найкращі .

Придбати наклейки на стіни ТМ DesignStickers - правильне рішення :


  1. Ми продаємо наклейки для стін з 2009 року - це важливий показник. Інтернет - компанії , які не виконують своїх зобов'язань перед покупцями в повному обсязі - довго не живуть. Особливо в Україні .
  2. Ми виробляємо наклейки на стіни самі. Можна вибрати будь-який колір , якщо необхідно змінити розмір наклейки на стіну , ми легко і швидко внесемо модифікації , і наклейка в індивідуальному розмірі буде доставлена ​​в ті ж терміни , що і будь-яка інша « стандартна» наклейка з каталогу .
  3. Ми не тримаємо склад готової продукції , що дозволяє економити на витратах , а значить тримати конкурентоспроможні ціни.
  4. Ми дотримуємося терміни поставки. Ми беремо на виробництво Вашого замовлення 3 робочих дні. По Україні доставка «Нової пошти" навіть у найвіддаленіше село займає не більше трьох робочих днів. Таким чином , Ви отримаєте наклейку на стіни не довше ніж через тиждень після оформлення замовлення.
  5. Ми працюємо з будь-яким методом оплати . Можна оплатити на карту або безпосередньо при отриманні. Якщо покупка від юридичної особи , можна оплатити на р / р компанії. Є прийом он- лайн платежів прямо на сайті: приват24 і Лікпей .
  6. Ми дотримуємося прав споживачів . За умови збереження цілісності наклейки можна повернути її протягом 14 днів. І Ви дійсно можете це зробити (ми не годуємо обіцянками і не вимагаємо паспорт) !
  7. На нашому сайті є відео -інструкції , які допоможуть Вам правильно наклеїти наклейку .
  8. У нас широкий асортимент наклейок на стіни. Багато і яскравих різнокольорових наборів і вишуканих одноколірних наклейок.
  9. І , звичайно, у нас дизайнерські наклейки на стіни ! Ніякої вульгарщини і ширвжитку : ми продаємо тільки те , що зробить інтер'єр стильним ! Дизайнери нашої компанії створили унікальну колекцію наклейок для стін , меблів , побутової техніки та автомобілів.
  10. Тепер , коли Ви вже зрозуміли , що наклейки на стіни ТМ DesignStickers - кращий вибір , поговоримо трохи про самих вінілових наклейках , про те , чим і де , вони можуть бути Вам корисні .

Наліпки на стіни і не тільки. Де наклейки для стін застосовувати.

У сучасному світі , наклейки на стіни - модна тенденція в дизайні інтер'єру. Цей спосіб декорування вже давно популярний в Європі і з кожним днем ​​популярнішим в Україні . Наклейки дозволяють втілити оригінальні ідеї для оформлення інтер'єру , які важко реалізувати за допомогою інших елементів декору. Наклейки це в тому числі зонування простору кімнати (наприклад , для двох дітей) без застосування дорогих матеріалів Наклейки можуть бути яскравими і кумедними , можуть бути вишуканими і монохромними , але в кожному разі , всі наклейки на стіни в нашому інтернет -магазині оригінальні , креативні і розроблені з душею! Завжди можна підібрати наклейку на стіну за своїм смаком , яка допоможе досягти цікавих результатів , які важко досягти за допомогою інших елементів декору.


  • Наклейки можна розміщувати на стінах незалежно від типу їх покриття ( на шпалерах , пофарбованих стінах , кахлі , дерев'яних або пластикових панелях )
  • Наклейки можна клеїти в кутах і на округлих твердих формах ( колони , зігнуті поверхні душових кабін )
  • Наклейки для стін прекрасно клеяться на меблі (двері і бічні поверхні шаф , дзеркала , шибки )
  • Побутова техніка (холодильники , посудомийні машини , ноутбуки) на будь-яку з цих технік наклейки чудово клеяться і при необхідності легко знімаються.
  • Якщо сумніваєтеся чи можна клеїти наклейку на поверхню необхідну Вам , просто зв'яжіться з нашими співробітниками за телефонами вказаними в шапці.
  • Як наклеювати наклейки на стіну ?

Процес наклеювання нескладний , багато наклейки можна клеїти разом з дітьми , перетворивши процес прикраси квартири у веселу сімейну гру. Щоб бути впевненими в ідеальному результаті скористайтеся інструкціями , що додаються до кожної покупки надісланої нашим інтернет -магазином , а також ознайомтеся з розділом « Як клеїти і знімати » , в якому крім письмової інструкції , додаються також відео- керівництва .
переклад з designstickers.com.ua