Пилососи Aertecnica


Хочете, щоб ваш офіс, кімната, склад продукції чи будь-яке інше приміщення залишалися весь час чистими, а здоров'ю перебувають в ньому людей нічого не загрожувало? Тоді, центральний пилосос є ідеальним рішенням. Централізована система пиловидалення виготовлена ​​таким чином, що ні за яких умов пил не потрапляє назад в будинок, що нерідко відбувається з пересувними системами пиловидалення. Повітря, який всмоктує вбудований пилосос, проходить ретельне очищення системою фільтрів, і виключно після очищення виводиться за межі приміщення.

Система пиловидалення або вбудований пилосос - пристрій, який відмінно впорається з очищенням будинку. Також, у вбудованих систем пиловидалення начисто відсутні основні недоліки побутових пилососів. Монтаж вбудованого пилососа в будинку або офісі дозволяє видаляти сміття і позбуватися від пилу значно ефективніше, ніж при експлуатації звичайного пересувного пилососа, так як вбудований пилосос має велику потужність всмоктування, і, з цього, може збирати навіть найдрібніші частинки пилу в тому числі, пилових кліщів. Монтаж вбудованого пилососа часто проводиться поза приміщенням. Центральний блок можна встановити, наприклад, в комірчині Вашої квартири, на лоджії, в підсобці або будь-якому іншому приміщенні, а в разі монтажу системи видалення пилу в на дачі - навіть на вулиці. Для забезпечення якісного прибирання всіх приміщень в квартирі або котеджі, монтаж центральної системи видалення пилу, доповнюється установкою системи воздуховодов.

Стаціонарний пилосос або, як його ще називають, центральний пилосос, є основним агрегатом централізованої системи видалення пилу і включає: силовий агрегат, пневморозетку, систему трубопроводів, пневмовихлоп, пневмосовкі, прибиральний шланг, а також, насадки для якісного прибирання пилу. Вбудований пилосос допоможе позбутися від шуму, що характеризує побутові пилососи. Системи пиловидалення органічно вписані в обстановку, при цьому назовні виведені тільки пневморозетки, для під'єднання шланга з насадками. Ця конструкція дає можливість в процесі збирання дістати до будь-яких далеких кутків кімнати. До того ж, при всіх перевагах вбудовані пилососи також дуже економічні в плані витрати електричної енергії.

Установка вбудованої системи пиловидалення створює систему, що забезпечує максимально екологічну прибирання квартир, при цьому абсолютно не забруднюючи атмосфери, тому центральний пилосос потрібен в першу чергу для людей, які приділяють пильну увагу стану свого здоров'я та здоров'я своїх близьких.