Швейні машини: Janome 7524E або Janome W23U


Слід зазначити, що сучасні швейні машинки і оверлоки пропонують покупцям широкий вибір моделей. Швейне обладнання різних торгових марок доступно у великому діапазоні цін. Саме тому, докладаючи певних зусиль Ви легко зможете придбати швейну машину, яка повністю відповідає всім необхідним вимогам. Швейна техніка доступна як в звичайних, так і в інтернет магазинах. Однак, вибрати потрібну модель не так вже й просто. Намагаючись допомогти покупцю визначитися з вибором ми вирішили звернути увагу покупця на найвідоміші моделі - Janome 7524E і Janome W23U. Завдяки своїй надійності в роботі, високої якості шиття, широкому набору функцій і доступними цінами дані швейні машини завоювали бездоганну репутацію серед покупців. Саме цим двом моделям покупці часто віддають свою перевагу. Що ж тоді краще вибрати? Ми спробуємо прояснити ситуацію і розповісти коротко про дані моделі машин.

Відмінні відгуки покупців заслужила така модель швейного обладнання, як Janome 7524E. Необхідно підкреслити, що дана машина включає всі звичайні операції і також оснащена вбудованим швейним радником. Головною відмітною особливістю цієї швейної машини є регулятор сили натягу нитки. Загальний список опцій включає багато корисних операцій. Віддаючи перевагу цій моделі Ви легко зможете вибирати необхідну силу натягу нитки, а також задавати довжину і ширину стібка. Дана модель восновном використовується для побутових цілей і може послужити відмінним помічником у Вашому домі.

Наступною популярною побутової машиною є Janome W23U. У даній статті ми коротко опишемо її основні опції концентруючи увагу на численні функціональні можливості. Швейне обладнання Janome дуже універсальне і виконує всі необхідні операції. Професійні швачки часто використовують цю модель для роботи з трикотажем. Слід зазначити, що машина оснащена спеціальною петлею-автоматом і плавним регулятором швидкості. Дані особливості роблять роботу швачки набагато простіше. Такі параметри звичайно ж грають дуже важливу роль в процесі шиття. Також необхідно сказати, що обладнання Janome W23U відмінно справляється з більш міцними і товстими тканинами.

Обидві моделі мають практично однакову ціну. Не поступаються моделі один одному, як по надійності, так і за функціоналом. Проте, одним людям більше подобається Janome 7524E інші бажають придбати Janome W23U. Вибір людей залежить від особистих уподобань. Тому перед тим як купити швейну машинку ми рекомендуємо почитати відгуки споживачів і зробити для себе правильні висновки.