Колонки фірми Tannoy


Коли пишеш про якусь легендою, завжди буває складно - будь то людина, група або марка. Ну як, скажімо, в малесенькій замітці роз'яснити молоді, що таке The Beatles? Що вона зробила для світової історії музики, та й для історії в принципі. Така ж історія і з компанією Тенной.

Звичайно, її вплив в цілому на історію і на покоління поменше. Але у власній сфері, в галузі музичної техніки - не менше, ніж вищезгаданий колектив. А писати про такі колективи і фірми - завжди величезною відповідальність.

Було б дивним, якби марка, яка отримує щорічно десятки премій і нагород, не розуміла б власну велич. Повірте, все - і Бітлс, і Пушкін знали собі вартість і своє місце в історії. Серед виробників акустичних систем і будь-який іншої апаратури теж вкрай часто спостерігається картина носозадірательства. Тим більше, вихваляння самих себе - давня маркетингова традиція.

Пам'ятається, торгова марка Cambridge audio якось розхвалювала свій AV-ресивер, називаючи його «самим чудово звучить ресивером в світі». А тепер слово торгової марки Тенной про акустичних колонках Tannoy: «Технічний блиск і музичне досконалість». Нічого не нагадує? =)

Ну та й привід є погодитися з подібним висловлюванням - експерти, здається, вже погодилися. 4 премії «Golden Sound» - це ж абсолютний світовий рекорд! Більш того, в англійській Оксфордському словнику є словосполучення «Over the Tannoy» - «по-таннойскі». Цією фразою вони позначають якісно виконану роботу. Непоганий природний маркетинг)

Я знаю один дієвий прийом дізнатися, До якої сепені дійсно хороша і зручна та чи інша техніка. Він пов'язаний з певними труднощами, але зате вірніше і надійніше багатьох інших. Треба просто-напросто повияснять, як часто тій чи іншій апаратурою користуються професіонали: музиканти, звукорежисери і т.д. - Пошукайте в інтернеті природні фото, нерекламні інтерв'ю. Ось вже хто-хто, а ці хлопці непогано в подібних речах розбираються.

Буває, від нагород і премій фірмі просто-напросто ні розігнутися, ні продихнути. А професіонали - а вони, повірте, розуміють всі підводні камені - не хочуть купувати її техніку. Про акустичні колонки танной можна сказати, що це - одна з найулюбленіших марок в середовищі профі. Її «нейтральний» звук музиканти люблять застосовувати в ролі еталонного - для порівняння.