Як вибрати гарнітуру для стільникового телефона?

Сьогодні наявність стільникового телефону практично в кожному кишені або сумочці, а то й у дитячу ручку, сприяє динамічному розвитку стільникового галузі, її процвітання і надійного вкладання грошей саме в цей сегмент ринку. Попит народжує пропозицію - це перший і найголовніший закон ринку, а раз стільникові телефони користується такою популярністю у населення й стали невід'ємним атрибутом сучасного життя, то їх виробництво поставлено на конвеєрний потік точно так само, як і виробництво аксесуарів, до них додаються.

Але сьогодні ми хочемо вам розповісти не про різноманіття стільникових телефонів і ні про те, якого оператора краще вибрати, ми розповімо вам про те, як правильно вибрати гарнітуру Hands Free або, як її ще називають - "вухо". Кожен з нас, купуючи стільниковий телефон, отримує разом із засобом зв'язку докладну інструкцію з експлуатації, диск з можливим відтворенням інструкції на комп'ютері для тих, кому подібне отримання інформації стало більш звичним і прийнятним, а також зарядний пристрій. За додаткові гроші ми завжди можемо придбати й інші незамінні телефонні аксесуари. Сьогодні продаж більшості моделей мобільних телефонів супроводжується і вигідним додатком, а саме гарнітурою Hands Free, без якої дуже важко обійтися сучасній людині. Чому ж?

Гарнітура Hands Free - невелике пристосування, яке вставляється в вухо і дозволяє розмовляти, не дістаючи телефон з потайної кишені і не провокуючи таким чином, кишенькових злодіїв. Гарнітури дуже зручно користуватися при водінні машини - не відволікаючись від дороги і не тримати кермо однією рукою, судорожно шукаючи телефон по кишенях, а потім, притримуючи його плечем, щоб не впав, продовжувати вести машину.

Відзначимо, що багато виробників (Sony, Nokia) пропонують спеціальні автомобільні комплекти Hands Free - т.з. Car Kit комплекти. У світлі підвищення штрафів за розмови посотовому за кермом - наявність автомобільного Hands Free стало дуже акутальною питанням. Підходить гарнітура і для тих, хто звик довго і багато розмовляти по телефону. Щоб не мучитися, і кожен раз не діставати телефон, достатньо всього лише встановити гарнітуру. За короткий час свого існування, Hands Free встигла стати незамінним помічником і однією з головних складових мобільного спілкування. При виборі гарнітури кожен покупець повинен орієнтуватися на наступні показники.

По-перше, будь-яка гарнітура Hands Free повинна бути компактною і зручною у використанні. Якщо в якості "вуха" вам пропонуються громіздкі навушники або гарнітура з громіздкою дужкою, то навряд чи вам буде зручно нею користуватися, незважаючи на стильний дизайн або навіть доступну ціну. По-друге, при виборі гарнітури слід орієнтуватися на сумісність вашого мобільного телефону і гарнітури. Якщо вже при перевірці на встановлення зв'язку ваш мобільний телефон з працею шукає гарнітуру, не ризикуйте і не бійтеся втратити час, краще подивіться більш відповідні моделі Hands Free. По-третє, вибір гарнітури повинен бути орієнтований і на сумісність з музичними форматами, які підтримуються вашим телефоном. Так як сучасні мобільники з кожним днем стають все краще і з зовнішньої, і з внутрішньої сторони, то розширюються і музичні можливості ваших мобільників. Сучасні гарнітури Hansd Free повинні підтримувати і передавати музальние композиції в різних форматах підтримуються телефоном.

По-четверте, при виборі гарнітури Hands Free зверніть увагу на те, що далеко не всі з них підтримують зв'язок з іншими пристроями. Як правило, навіть сучасні, вдосконалені "вуха" можуть працювати тільки в поєднанні з ще однією гарнітурою. Якщо для вас можливість послідовного розмови по гарнітурі надзвичайно важлива, то зверніть на цей фактор особливу увагу. По-п'яте, при виборі гарнітури Hands Free важливо, щоб вона не передавала сторонні шуми.

Якщо ви знаходитеся в людному місці, де люто гуде громадський транспорт або голосно розмовляють люди, то гарнітура Hands Free, що блокує шуми ззовні, стане для вас ідеальним вибором для безперебійного спілкування. По-шосте, і це дуже важливо, слід приділити особливу увагу на те, яка версія зв'язку зі стільниковим телефоном була використана при виробництві даної моделі. Найкращим варіантом стане версія Bluetooth 1.2 або удосконалена версія Bluetooth 2.0 с EDR, що сприяє швидкої передачі даних. Ці версії допоможуть вам блокувати шуми, і нескінченно приємно спілкуватися по телефону через гарнітуру Hands Free.

На закінчення відзначимо, що Hands Free телефонні гарнітури пропонують практично всі виробники мобільних телефонів, часто "вухо" вже поставляється в комплекті з мобільником. Таким шляхом ідуть Sony-Ericsson, Nokia, Siemens, Motorola, LG, Samsung та інші відомі бренди.