Особливості пральних машин Siemens

Щодня впродовж півтора сторіч пральні машини Siemens підтверджують репутацію розумних і надійних помічників. Для того, щоб допомогти вам зробити грамотний вибір при покупці пральної машини, ми розповімо про основні характеристики моделей, вироблюваних цією компанією.

Про компанію
Компанія була заснована в 1847 р. в Берліні молодим інженером і винахідником Вернером Сіменсом, механіком Іоганном Георгом Гальське і їх компаньйоном Іоганном Георгом Сіменсом. Тоді компанія називалася "Сіменс і Гальське" і була телеграфно-будівельної. З моменту свого створення "Сіменс і Гальське" належала до числа найбільш динамічних підприємств, що працюють у сфері електротехніки. Підприємство швидко розвивалося і дуже скоро вийшло на міжнародну арену.Сегодня компанія Siemens стала номером один на кухнях Німеччини і досягла провідних позицій у Європі. Щорічно 5% від обороту інвестується в дослідження і розробку нових продуктів і нових технологій, завдяки чому Siemens постійно представляє на російському ринку новинки побутової техніки, технічно досконалі, що володіють продуманістю дизайну і простотою в обігу.

Пральні машини Siemens - це, перш за все, унікальні інноваційні рішення, а також високі показники прання і енергоекономічності. До переваг пральних машин Siemens можна віднести їх сучасний дизайн, інтерактивний дисплей і останні високотехнологічні можливості для досягнення ідеального результату прання білизни.

Пральні машини серії IQ Siemens
Перша серія пральних машин IQ Siemens з'явилася в 2002 році, зробивши переворот в світі автоматичного прання. Незабаром серія IQ отримала своє логічне продовження. Нові пральні машини успадкували все краще від своїх попередників і блискуче продовжили цю високоінтелектуальну серію Siemens. Унікальною особливістю новинок стала програма одночасного прання і просочення одягу з мікроволокна, що забезпечує насичення тканини молекулами водовідштовхувального речовини. Такі машини ідеально підходять для прання одягу для спорту.

Ці пральні машини ідентичні по своїх характеристиках і мають швидкості віджимання 1400 об / хв і 1600 об / хв відповідно. Крім програми для відновлення водовідштовхувальних властивостей одягу з мікроволокна вони володіють ще поряд цікавих програм і особливостей:

Управління за допомогою інтерактивного зросійщеного дисплея. Великий дисплей з кнопками управління дозволяє швидко вводити програму роботи машини. При роботі пральної машини на дисплеї відбивається хід виконання програм. Коли ви перший раз включите пральну машину, вона запропонує вам вибрати мову, на якому будуть з'являтися повідомлення в полі дисплея.

Power wash (швидші програми). Більш швидкі програми прання із збереженням класу прання "А" (програма "Бавовна 60 ° С + плями" всього за 99 хв випере навіть саму забруднену одяг).

Програма "Змішані тканини". Ідеально підходить для спільної прання різних типів текстильних виробів і білизни, що не вимагають особливого догляду. Прання при цій програмі проходить при температурі 30 або 40 ° С займає небагато часу.

Пам'ять для трьох додаткових програм. З цією функцією у вас більше не буде необхідності при кожній новій пранні вводити настройки вручну. Ці програми можна зберегти під назвами "ПАМ'ЯТЬ 1", "ПАМ'ЯТЬ 2" або "ПАМ'ЯТЬ 3", і викликати їх надалі шляхом натискання відповідної кнопки.

Також пральні машини Siemens мають різноманітні програми для захисту від протікання води і оснащені датчиками для контролю ходу прання. Вони відмінно звертаються не лише з одягом для активного відпочинку, але і з виробами з вовни й шовку, а також запобігає утворенню складок. Крім того, завдяки новій системі active Wave забезпечать ідеальний результат при найвищій швидкості прання.

Пральні машини Advantiq Siemens
У модельному ряді Advantiq компанія Siemens продовжує розвивати лінійку інтелектуальних пральних машин. Зараз саме їм виробник віддає перевагу. Машини Advantiq самі приймають рішення про оптимальну програму прання і самі дозують воду в залежності від кількості завантаженого білизни і типу тканини.

У кращих машин Advantiq - ще більш досконалий мультифункціональний рядковим дисплей. З його допомогою у вас завжди буде повна інформація про хід прання, заданих параметрах і, що важливо, дисплей "підкаже" вам, яка максимальна кількість білизни можна завантажити для тієї чи іншої програми. Машина застереже вас, щоб ви не поклали занадто багато миючого засобу на конкретне завантажене кількість білизни.

Пральні машини Advantiq мають ряд характерних особливостей:

AquaSensor. Датчик aquaSensor за допомогою фотоелемента перевіряє на етапі попереднього ополіскування ступінь прозорості води і, якщо вона практично чиста, використовує її повторно.

Система AquaStop. Де б ви не були, коли машина пере, ви завжди впевнені, що вдома все в порядку. За будь-якої несправності в наливному шлангу або самій машині AquaStop миттєво закриває клапани і блокує подачу води. Крім того, система AquaStop позбавить вас від необхідності кожного разу відкривати вентиль перед пранням і закривати після неї. Тепер це відбувається автоматично.

Система 3D-Aquatronic. Система 3D-Aquatronic зволожує білизна з трьох сторін за допомогою асиметричних захоплень, каскадного зволоження і перфорованою задньої стінки барабана, що поліпшує змочування білизни. Оскільки білизна змочується швидше і ретельніше, але з використанням меншої кількості води, що очищає ефект виявляється набагато швидше, тим самим заощаджуючи воду, електрики і пральний порошку. Ця система перетворює "нормальну" програму прання в "економічну".

Клас енергоспоживання A +. Повнорозмірні пральні машини Siemens споживають всього лише 1.02 кВтг електроенергії при пранні 6 кг білизни. Це на 10% менше значення, що відповідає вищому класу енергоспоживання, визначеному європейськими нормами - класу А.

Великий завантажувальний люк. Очевидна перевага - великий завантажувальний люк діаметром 30 см. У нього зручно завантажувати і виймати білизну, яку не буде м'яти. А те, що люк відкривається на 180 градусів, ще більше полегшить ці процеси.

Пральні машини Siemens глибиною 40 см
Дуже непросто знайти підходящу пральну машину для ванної кімнати, оскільки в більшості випадків умови диктує брак місця. Нові компактні пральні машини Siemens допоможуть вирішити цю проблему, тому що їх глибина всього 40 см. Незважаючи на це, вони володіє такою ж досконалою технікою, як і повноцінні моделі. Красивий дизайн гармонійно впишеться в обстановку ванної кімнати і чи кухні.

Такі моделі коштують порівняно недорого, але при цьому забезпечують досить якісну прання.

Цим пральних машин можна спокійно довірити вовняні речі, тому що вони мають програму ручного прання вовни. За допомогою плавних реверсивних погойдувань барабана светр буде ретельно випрані. Залишки миючого засобу будуть вилучені шляхом триразового полоскання, після чого піде ретельний віджимання в режимі, що щадить.

В залежності від завантаження машина Siemens сама вибирає оптимальну кількість води. При невеликій завантаженні нагрівання води до необхідної температури відбувається значно швидше. В результаті скорочується час прання і економиться електроенергія.

Прально-сушильні машини Siemens
Компанія Siemens пропонує універсальне рішення - прально-сушильні машини, які роблять можливим прання і сушіння в одному приладі. Це суттєва економія грошей і місця, а також відмінні результати в області дбайливості сушки.

Пральна машина з можливістю сушіння забезпечить комплексний догляд за білизною без простягнутих мотузок над ванною або на балконі. Ви можете прати до 5 кг білизни, а половину цієї кількості і прати і висушити в єдиній програмі без зупинки для завантаження і вивантаження. І ця комбінація з сучасної пральної машини з електронним управлінням і комфортабельним сушильним автоматом коштує не дорожче, ніж дуже добре оснащена пральна машина.

Функції пральних машин