Наклейки на планшет. 3000 Дизайнов. Доставка по Украине.


Вінілова наклейка на планшет плюс захисна наклейка плівка на екран планшета захистить його від подряпин і збереже вигляд наче б тільки купили гаджет навіть через пару років експлуатації!
Вінілові наклейки на планшет




 В наявності є наклейки на наступні моделі планшетів


  • Наклейки на Планшети 3Q
  • Наклейки на планшет Samsung P7500 (Galaxy Tab 10.1)
  • Наклейки на Планшет Acer A101 (Iconia Tab)
  • Наклейки на Планшет Apple,
  • Наклейки на Планшет DNS
  • Наклейки на Планшет HTC
  • Наклейки на планшет Huawei

Планшет - штука стильна сама по собі. Показати друзям фотографії,  подивитися фільм або макет  проекту, полазити по мережі - так що  завгодно. І, як будь-який стильний  гаджет, планшет хочеться персоналізувати. Зробити його  індивідуальним, яскравим, не таким,  як решта. 

Один з кращих  способів - вінілові наклейки  для планшетів із самими різними  сюжетами. Власне, сюжету може і не  бути - у нас ви можете купити  вінілові наклейки для  планшетів з простим  геометричним візерунком,  абстрактними розводами, язиками полум'я або будь-який інший темою.  Якщо є своя ідея - відмінно,  можна зробити наклейки для  планшетів на замовлення, це швидко. А  можна купити вініл для планшета  з якимось явним задумом. Може, на панелях буде постер з  улюбленого серіалу, а може -  спроба імітації тривимірної  графіки. Може, весь планшет буде  передавати вираз обличчя Губки  Боба, а може, ви похвалитися яскравою, складною і  деталізованої інтерпретацією  класичного сюжету (скажімо,  прибуття поїзда). Вирішувати вам. 

Якщо набридне одна наклейка, завжди  можна її зняти і приклеїти іншу. Наша колекція вінілу
 для планшетів напевно вас  здивує - ми зібрали дуже багато  всякого різного. Втім, у вінілових наклейок для  планшетів є і чисто практичне застосування - захист  корпусу. Як і будь-який пристрій,  яке ми носимо з собою, планшет  з часом покривається дрібними подряпинками, потертостями і  іншими ушкодженнями. Це  псує вигляд пристрою і знижує його  ціну, якщо вирішите поміняти на  більш нову модель. 

Захисна  наклейка для планшета дозволяє запобігти появі таких  дрібних пошкоджень, а якщо вони  вже є - просто оновити вигляд пристрої. У вас в руках буде вже  НЕ потерта техніка сильно б / у, а новий яскравий гаджет. Просто виберіть у каталозі  вінілові наклейки для Ipad, Ipad  2 або вашої моделі планшета і  замовте їх. Комплект коштує  недорого, а служить стільки,  скільки ви захочете.