Наклейки на телефон. 3000 Дизайнів + конструктор наклейок..

Наклейки на телефон останнім часом стали справжнім трендом. Крім того, що ця тонка плівка (товщиною не більше 1 мм) надійно захищає ваш телефон від потрапляння пилу, подряпин і потертостей, це ще і відмінний спосіб додати унікальність стандартного «сірому» девайсу.

Спеціально розроблена технологія 3M і унікальний клейовий шар, що містить мікробороздкі, дозволяє легко клеїти вінілову наклейку на пристрій без бульбашок повітря, а також легко відклеювати її, не залишаючи ніяких слідів клею.

Наклейки на телефон в Україні

Успішно почавши свій бізнес на теренах Російської Федерації, новосибірська компанія «фанк» (Funk `iT), на сьогоднішній день є одним з кращих виробників і постачальників вінілової наклейки на телефон в Україні, з виробництвом в місті Дніпропетровськ.

Відточена до дрібниць технологія виробництва, а так само оперативна доставка наклейок, яку здійснює компанія «Нова Пошта», надає своїм покупцям тільки якісні та надійні продукти.

Наклейки на телефон Samsung

Згідно статистики, компанія Samsung продала більше 100 мільйонів телефонів серії Galaxy S. Не важко уявити, яка кількість цих смартфонів продано в Україні, так що приблизно кожен п'ятий українець є володарем Samsung.

Компанія Funkit пропонує більше 3000 різноманітних вінілових наклейок на телефон Samsung (модельний ряд яких представлений популярним Samsung S5230, Samsung Galaxy і ще близько 170 телефонів). Вибрати дизайн наклейки на Samsung ви можете в нашому магазині >>>
Наклейки на телефон Nokia

Ще одна популярна модель телефонів в Україні, звичайно ж, флагман фінського виробника, Nokia.

Наклейки на телефон Nokia так само представлені в більш ніж 3000 видів дизайну і дозволяють додати яскравості та унікальності вашого телефону або смартфону. Виробництво наклейки на телефон Nokia занімет 1-2 дні, а доставка 3-5 в залежності від регіону.

Якщо ж, представлені види дизайну вас категорично не влаштовують, ви можете скористатися конструктором наклейок і створити свій власний дизайн наклейки на телефон Nokia.

В яких містах України можна купити наклейки на телефон?

Завдяки розвиненій системі пунктів видачі посилок компанії «Нова Пошта», які розташовані у всіх великих і не дуже містах України, ви можете отримати наклейки на телефон не тільки в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку і Луганську, але і в будь-якому місті