Наклейки на телефон та іншу техніку.

Смартфони на ОС Android відрізняються від інших широкими можливостями налаштування - можна змінити все - розмір іконок, їх дизайн, поміняти лаунчер, додати різні корисності в контекстне меню ... Варіантів маса. Домігшись ідеалу всередині, хочеться зробити телефон унікальним і зовні. Для цієї мети купують чохли, накладки, брелоки та інші аксесуари різного ступеня краси і корисності.

 Продовжуючи тему кастомізації телефонів, спробуємо розповісти про ще один цікавий спосіб самовираження - вінілових наклейках. Цей спосіб зробити зовнішність свого смартфона по-справжньому унікальною, вельми популярний на Заході, тепер він доступний і в нашій країні. Наклейки служать як прикрасою, так і захистом апарату (набутого за немаленькі гроші) від впливу випадковостей, яких повно в нашому житті. Це подряпини, випадкове потрапляння води, відколи при падіннях. Замовити наклейки легко і просто - достатньо мати доступ до інтернету.

При цьому немає потреби обмежуватися представленими на сайті дизайнерськими моделями наклейок, повністю змінюють враження про телефон. Люди, які вміють малювати, оцінять можливість зробити вінілову наклейку з власного малюнка. Комусь сподобається подарунок - наклейка у вигляді фотографії іменинника або дорогого йому людини. Вибирайте будь-який з 3000 наданих варіантів або придумайте свій - все вирішується за лічені хвилини!


Замовити наклейку нескладно. Перейшовши на сайт Funkit, виберіть три варіанти дій - під розділі «Магазин» підберіть наклейку, в точності соотвествует моделі вашого девайса - це не тільки телефони, але і ноутбуки, плеєри, планшети. У галереї викладені всі існуючі на даний момент дизайнерські наклейки, доступні до замовлення, У конструкторі створюються власні шедеври, на основі завантаженої вами фотографії або малюнка.


У вікні в самому низу сторінки знаходиться вікно підбору дизайну наклейки, виходячи з моделі вашого пристрою. Для прикладу ми вибрали смартфон IPhone 5. Якщо в списку немає пристрою, що у вас в руках, не біда, зверніться в техпідтримку і воно незабаром з'явиться в списку, разом з розробленим спеціально для неї дизайном.

Натисніть на "Оформить закз" , відкриється вікно, де майстерно виконаний малюнок видно у всіх деталях. Сміливо натискайте кнопку «Купити» - тут можна відправити товар у кошик або продовжити оформлення замовлення.


Заповнивши усі поля, переходьте до «Оформити замовлення». На вказану пошту прийде повідомлення про замовлений товар,  вибирайте опцію «післяплатою», яка, до речі, стоїть за умовчанням і чекайте своє замовлення! Українцям наклейку доставляє служба Нова Пошта, протягом 2-5 днів по всій території країни. Можна отримати номер декларації і спостерігати за тим, як посилка проходить населені пункти на шляху до вас. Після прибуття ви отримаєте смс на вказаний при замовленні контактний номер.