Вінілові наклейки на iPod Touch 4G - 3000 Варіантів дизайну.

Перед Вашими очима ексклюзивна вінілова наклейка на iPod Touch 4G від Apple. Її дизайн зроблений у молодіжному стилі. На наклейці фанк зображений логотип популярного музичного течії DUB STEP, а також присутні написи «eat bass». Напис і сам логотип Dub Step розміщені на стильному біло-жовтому тлі з текстурою під тканину. Загалом дизайн вийшов стильним, молодіжним і музичним. Тканинна текстура нагадує потертий джинс. Це спеціально зроблено дизайнером, щоб створити дійсно ексклюзивну наклейку саме на Ваш айпод. Завдяки технології ЗМ Ваш мобільний телефон також буде захищений від подряпин на довгий термін. Наклейку Funkit без проблем можна використовувати з чохлами і іншими аксесуарами. Вибирайте www.nakl.net, тому що ми кращі!


Вінілові наклейки на iPod Touch 4G




iPod touch 4g є найдорожчою і функціональної серією зі всієї лінійки портативних музичних пристроїв Apple. Даний айпод четвертого покоління має масу зовнішніх і функціональних подібностей з культовими iPhone 4, завдяки чому заслужили загальне визнання споживачів по всьому світу. Айпод тач характеризується винятковою якістю, властивим всієї продукції Apple, габаритами, відносячи девайс в розряд портативних, сенсорним екраном нового покоління, що підтримує максимальну для плеєра дозвіл, наявністю спеціальної операційної системи і стильним іміджевим дизайном.

Але стильний іміджевий дизайн, властивий всьому модельному ряду Apple не може виділити вас серед однотипних гаджетів. Це можуть зробити вінілові наклейки на iPod Touch 4G, різноманітність стилів і дизайнів яких, вражає навіть найдосвідченіших.