Вінілові наклейки на телефони, ноутбуки та інші девайси вже в Україні!



 Не для кого не таємниця, що все, ну або практично все в наше повсякденне життя приходить із заходу. Мобільні телефоном вже давно нікого не здивуєш, він є у кожного і вони перетворилися на невід'ємну частину нашого життя. Раніше можна було виділитися і купити дорогий Apple, iPhone, а тепер корпорації подають один на одного до суду за "злизаний дизайн", Apple намагається зняти з Samsung більше мільярда доларів.

    Але на щастя шанувальників всього яскравого і індивідуального, з'явилася відмінна можливість надати свіжості своєму телефону, а саме, з'явилися високоякісні вінілові наклейки на телефон. Що вона собою являє? Це високоякісна плівка на яку за особливою технологією наноситься будь-який малюнок, цю плівку ріжуть спеціально під розмір кожної моделі телефону. Таким чином створюється неповторний ефект живого малюнка. Ще одна корисна властивість такої плівки - це здатність протистояти сколів та подряпин при падінні пристрою, вона прийме всі механічні пошкодження на себе.

   Ну і самий напевно величезний плюс таких вінілових наклейок, так це неймовірну кількість красивих дизайнів на будь-який смак! У колекції FunKit знаходиться вже більше 3000 готових тим, плюс можливість завантажити власну фотографію і сконструювати власну наклейку для телефону!

   Не пропустіть шанс придбати оригінальну захисну наклейку на телефон, доставка здійснюється по всій території України.