Вінілові наклейки для PS3. 3000 Дизайнів.

Sony Play Station 3 - ігрова приставка сьомого покоління, третя в сімействі ігрових систем Play Station. C допомогою PS3 ви можете не тільки грати в ігри, але і слухати музику, дивитися фільми, відправляти пошту і переглядати веб-сторінки.


Процесором PS3 є восьмиядерний процесор Cell Broadband Engine з тактовою частотою 3,2 ГГц, спільно розроблений компаніями IBM, Sony і Toshiba. Cell складається з одного процесорного елемента на основі POWER-архітектури (PPE - POWER Processor Element) та семи синергічних процесорних елементів (SPE - Synergistic Processor Element).

Також в приставці використовується графічний процесор RSX або «Синтезатор реальності», створений компаніями nVidia і Sony. Відеочіп працює на частоті 550 МГц і має 256 Мбпамяті. Графічний процесор являє собою незначно модифіковану G70. В якості графічного API використовується OpenGL ES. PS3 має 256 Мб XDR DRAM оперативної пам'яті виробництва Rambus.

До вересня 2012 року по всьому світу було продано 66100000 приставок PlayStation 3. До листопада 2012 року було продано більше 70 млн. примірників консолі по всьому світі. Виникає логічне запитання, як зробити свою приставку унікальною і виділиться серед 70000000 однакових консолей.




Вінілові наклейки на PS3 за лічені хвилини перетворять ваш сірий девайс в унікальну, яскраву консоль, що відображає ваше настрій. Технологія виготовлення вінілової наклейки на PS3 дозволяє легко клеїти й так само легко знімати наклейки змінюючи стиль вашої консолі в залежності від вашого настрою.