Фанкит в Украине. Funkit в Україні.

Сьогодні вже нікого не здивуєш такими предметами як ноутбук, планшет, мобільний телефон, смартфон. Ці речі вже давно стали буденними і необхідними кожному здоровому людині. Тому виникає внутрішнє вимога - виділиться з натовпу, мати щось особливе, чого не зустрінеш в кожних руках. Саме для цього розроблені і створені спеціальні вінілові наклейки на девайси. Вони, як ніщо інше, здатні передати всю вашу індивідуальність, внести у ваше життя більше різноманітності і яскравих фарб, зробити ваш телефон або планшет об'єктом заздрості і бажання. Цей вид прикраси дозволить вам постійно самовиражатися, адже наклейки можна міняти як під настрій, особисті інтереси, так і під будь-який час року.


Вінілові наклейки виконують відразу кілька додаткових функцій. Вони не тільки захищають девайс від зовнішніх пошкоджень - сколів, подряпин, але і беруть на себе практично всі наслідки використання.

Окремо хочеться сказати і про дизайн цього матеріалу. Існує більше тисячі різних колірних рішень, безліч різноманітних зображень, які ви можете нанести на свій гаджет. Ви обов'язково знайдете з усього розмаїття саме те, що підійде вам по всіх параметрах. Для того щоб легше було орієнтуватися при виборі, наклейки поділені на категорії і підвиди. Найпопулярнішими є романтичні, наклейки із зображеннями тварин і природи, мультфільмів та кіно, мотоцикли і машини, ігри та спорт. Однак якщо зі всієї різноманітності вам так і не вдалося знайти щось своє, то ви можете самостійно створити дизайн для свого смартфона, планшета. Для цього можна використовувати навіть фотографії з особистого архіву. Це дозволить вам згадувати про свою сім'ю або улюблену людину кожен раз, коли ви будете дивитися на свій девайс. Можливо, це стане стимулом для того, щоб частіше їм дзвонити або писати.

Варто також відзначити, що наносити такі наклейки на гаджети просто. Вам достатньо протерти кришку ноутбука вологою серветкою, прикласти наклейку до кришки, і повільно притискати її від центру до країв. Ви не знайдете жодного бульбашки або нерівності на їх поверхні. Завдяки вініловим наклейкам площина буде виглядати ідеальною і рівною. Вони розробляються повністю у відповідності з усіма лініями корпусу. Бездоганна гладкість і відсутність пухирців вам гарантовано навіть у тому випадку, коли корпус телефону рельєфний чи має скошені грані. При цьому не заклеюються роз'єми, дисплеї, камери, кнопки. Наклеїти їх можна самостійно, а можна довірити цю справу досвідченим фахівцям.

Щоб купити вінілові наклейки в Україні вам не потрібно віддавати шалені суми. Їх придбання обійдеться зовсім недорого. Це дозволить частіше міняти дизайн свого телефону, ноутбука, і довго не затримуватися на одному дизайнерському напрямку. Вінілові наклейки можна придбати в спеціалізованих магазинах, а також на інтернет ресурсах. Фахівці допоможуть підібрати вам саме той вид, який необхідний вашому гаджету. Для того щоб приклеїти малюнок не використовується ніякої клей. Для цього розроблено спеціальну речовину, яка після зняття не залишає абсолютно ніяких слідів на вашому пристрої.

Сучасні наклейки на ноутбук називаються «скіни». Якщо для телефону досить невеликий наклейки, то щоб прикрасити ноутбук знадобляться досить великі за розміром аркуші. Потрібно точно знати модель свого ноутбука, а також розмір його кришки. Її ширину і висоту слід вказувати як в дюймах, так і в сантиметрах.

Ноутбук - один з незамінних супутників бізнесменів, студентів, простих домогосподарок. Разом з розвитком технологій наше життя також вимагає індивідуальності. Кожен хоче виглядати оригінально і модно. Це бажання часто виливається в оформленні гаджетів. Наклейки допоможуть зробити з сірих і непримітних інструментів стильні речі. Стандартні кольори скінів - чорний, білий, сірий. Здивувати ними когось практично неможливо. Зовсім інша справа - оформлення вініловим листом. З його допомогою ви зможете виділити технологічність особистого пристрою, а також висловити своє внутрішнє «я». Найкреативніші люди можуть закінчити весь образ гаджета повнокольорової наклейкою на всю клавіатуру і навколишнє її область. Це, звичайно ж, ще не запорука того, що пролита рідина пройде для ноутбука безболісно, ​​але основна збереження символів на клавіатурі і загальна відсутність подряпин гарантовано.

Якщо ж ви дотримуєтеся правила: простота в усьому, - то вам не обов'язково відмовлятися від наклейок. Вони ж несуть не тільки лише декоративне та естетичне задоволення, але і захисну функцію. Можна вибрати вінілову наклейку в тон вашого гаджета, яка абсолютно не буде виділятися. Це може бути як глянсова наклейка, так і матова. Особливо шикарно виглядають наклейки зі стразами. Вони не тільки повністю зберігають всю суворість пристрої, але і додають йому вишуканості і розкоші. Також існують прозорі наклейки. Якщо у вас гаджет відомого світового бренду і тому ви не хочете ховати основний логотип, то варіант прозорості підійде ідеально. Такі наклейки стануть хорошим варіантом і для ділових людей. Можна створити матеріал з логотипом вашої фірми або бренду. Це дозволить зайвий раз прорекламувати ваше підприємство і створити враження досить ділової особистості.

Вінілові наклейки на ноутбук, телефон - це ще і відмінний подарунок. Кожна людина має свої особисті уподобання та інтереси. Тому буде досить легко догодити своєму другові таким подарунком. Окрім краси, цей подарунок буде і досить практичним.

Можна зробити висновок, що вінілова наклейка має велику перевагу перед стандартним оформленням вашого гаджета. Наявність такої прикраси дозволить вам підкреслити свою індивідуальність, показати всім середу своїх інтересів, а також захистити девайс від різних пошкоджень.