Наклейки на телефони Apple, HTC, LG, Nokia ,Samsung, SonyEricsson, Fly

Якщо ви хочете підкреслити свою індивідуальність, вам допоможуть у цій справі вінілові наклейки на телефон. Наклейки можна купити на телефон, плеєр, планшет, ноутбук, ігрову консоль і інші девайси.

 Сьогодні вінілові наклейки популярні в усьому світі. Це якісні наклейки, які крім додання унікальності вашого гаджета, дадуть йому захист від різних подряпин.

 Наклейки розробляються точно по лініях корпусу девайсів, так що вони будуть дуже точно і добре прилягати до корпусу, без всяких бульбашок. Навіть, якщо телефон або інший гаджет має свої унікальні вигини, рельєф, скошені грані, все-одно наклейка буде прилягати дуже щільно і рівно. Це досягається засчет спеціальних вирізів на наклейці. Незаклеенном природно залишаються такі ділянки як отвір для камери, всі роз'єми, кнопки і дисплей.

 У нас є наклейки на телефони наступних фірм Acer, Alcatel, Apple, ASUS, Beeline, BenQ-Siemens, BlackBerry, Китайські телефони, Explay, Fly, Glofiish, HTC, i-mate, JOHNs, LG, Megafon, Motorola, MTS, Nokia , Panasonic, Pantech, Philips, Qtek, RoverPC, Sagem, Samsung, Siemens, SonyEricsson, Toshiba, база моделей телефонів постійно поповнюється.

 Якщо з великої розмаїтості доступних наклейок вам нічого не підійшло - ви можете створити свій дизайн наклейки. Для цього на сайті є конструктор скінів.

 Вінілові наклейки на сьогоднішній день дуже популярні у всіх верствах населення. Це дешевий і швидкий спосіб перетворення будь якого гаджета!