Наклейки на телефон LG: LG A285, LG S367, LG T370, LG Optimus Sol


Дуже важко підібрати відповідні слова, щоб описати цей чудовий зовнішній вигляд вінілової наклейки на телефон LG. Візерунки, зображені на ній настільки мальовничі й приємні оку, що неможливо не закохатись в цей дизайн. Чорно-білий колір зовсім не відволікає від химерних квіткових форм, а навпаки допомагає зосередиться на тому, як вони гармонійно розташовані один щодо одного. Наклейки фанк на мобільний телефон створюють унікальний, можна навіть сказати ексклюзивний зовнішній вигляд для Вашого телефону LG. А крім того вони ще й виконують захисну функцію, оберігаючи девайс від подряпин і пошкоджень механічного плану. Ми наполегливо радимо Вам придбати наклейки на телефон в магазині nakl.net

Наклейки на телефон LG A285.

Бюджетний телефон LG 285 має дисплей TFT з дозволом 120 х 160 пікселів, зовнішній STN-дисплей з роздільною здатністю 96 х 64 пікселів, VGA камера і модуль Bluetooth. При вазі 91 грам розміри девайса 89 х 47 х 22 міліметрів. Хочу зауважити, що навіть такий непоказний телефон може мати дуже цікавий дизайн завдяки вінілові наклейки на телефон LG A285.

Наклейки на телефон LG S367

Це повноцінний DualSim апарат. Він може замінити вам mp3 плеєр, підтримує карти пам'яті MicroSD і оснащений відмінним мультимедійним програвачем. З ним ви можете вийти в Інтернет і перевірити електронну пошту, з'єднатися з Bluetooth пристроями, зокрема, безпровідною гарнітурою. У телефон є вбудована 2 Мп камера і FM-радіо. Набридла вечірка, набрид співрозмовник? Не біда, телефон зімітують повноцінний вхідний дзвінок, і ви зможете піти під слушним приводом. Для тих, хто ще не наважився розлучитися з цим телефоном та перейти на смартфони, я пропоную відновити дизайн телефону за допомогою наклейки на телефон LG S367.

Наклейки на телефон LG T370

Цей чудовий телефон розрахований на 2 SIM-карти. Вбудований віджет забезпечить отримання сповіщень про нові повідомлення з соціальних мереж, електронної пошти, SMS, пропущені дзвінки в режимі реального часу. Перегляд зображень і тексту на широкому екрані 3,2 "QVGA (320 × 240) і простота масштабування зображення за рахунок підтримки функції мультитач забезпечують користувачеві зручність і комфорт використання різних додатків і функцій телефону. Ви можете зупинити свій вибір на корпусі оригінальних кольорів: чорному, білому і червоному, проте нові наклейки на телефон LG T370 створять бездоганний стиль Вашого телефон.

Наклейки на телефон LG E730 (Optimus Sol)

У пристрої LG Optimus Sol встановлена ​​операційна система Android 2.3.4, процесор Qualcomm MSM8255 з тактовою частотою 1 ГГц, а також фірмовий ланчер Optimus UI. Однак Optimus Sol не з тих пристроїв, що привертають до себе увагу дизайном. Поки він лежить на столі - він виглядає досить презентабельно і стильно. Але як тільки ви берете його в руки, корпус тут же покривається слідами від відбитків пальців. Перші кілька днів не можна намилуватися гладкою чорною поверхнею. З часом починаєш помічати, як на ній з'являються все нові і нові подряпини і вже через місяць корпус виглядає так, ніби ним користувалися цілий рік. Саме для вирішення проблем подряпин і потертостей, існують вінілові захисні наклейки на телефон LG Optimus Sol. Вони не тільки надають яскравість і стиль Вашого телефону, але і захищають корпус телефону від потертостей. Ваш телефон завжди виглядатиме як новенький.