Вінілові наклейки

Вінілові наклейки - це можливість надати своєму автомобілю, планшету, телефону чи особистому гаджетом неповторного зовнішнього вигляду, яскравості і індивідуальності.




До своїх речей ми ставимося з турботою, акуратністю і дбайливістю. Вінілові наклейки, завдяки сучасним технологіям виробництва, дозволяють нам зробити це з неймовірною легкістю. Вони здатні захистити поверхню від невеликих пошкоджень, таких як подряпини, наприклад.
Якщо ви бажаєте виділитися з натовпу, тоді вініловий стікер - це саме те, що ви шукайте. Крім того, що ви зможете розповісти оточуючим про ваш настрій або про ваші інтереси, ви ще зможете і підняти настрій самому собі. Тепер вас будуть оточувати не монотонні речі, а яскраві і різноколірні!

Важливо, що такі наклейки досить зручні у використанні. Їх можна, як з легкістю приклеювати, так і знімати. Єдине, що якщо вам необхідно помістити вініл на автомобіль, то, звичайно ж, потрібно звернутися до фахівців, а що стосується гаджетів, то тут ви все зможете зробити самостійно. При цьому після зняття стікера ніяких слідів або розлучень на поверхні не залишається, що не може не радувати.

КАТАЛОГ ВИНИЛОВЫХ НАКЛЕЕК НА ТЕЛЕФОН

Якщо докладніше говорити про технології виготовлення таких плівок, то вони взяли свій початок в Америці. Кілька вінілових листів, спресовують так міцно, що створюється враження, що це одна плівка. Також ця сама технологія дозволяє робити наклейку еластичною і максимально надійною, що теж відповідно не може не радувати. При наклеюванні не виникає бульбашок через те, що в вінілі є спеціальні мікропори, саме завдяки ним плівка наноситься гладко. Крім того, вибираючи зображення під розміри певного гаджета, ви маєте можливість отримувати чіткі розміри і згладжені кути, які не будуть віддирати.

Що стосується довговічності, то вона у вінілової плівки просто неймовірно тривала, ні сонячне світло, ні будь-які інші зовнішні фактори не вплинуть на яскравість і блиск. Єдине, що може її зіпсувати це миючий абразивну речовину, але навряд чи хтось буде ним користуватися для очищення, автомобіля, планшета або смартфона.

Про те, що на автомобіль вініл необхідно наносити лише за допомогою фахівців, вже говорилося вище, але на телефони, планшети і т.д., її можна і потрібно наносити самостійно, знаючи кілька простих правил.

Перше, що потрібно зробити - це ретельно промити руки і витерти їх насухо, щоб не було ні краплі води, ні забруднень. Тепер потрібно взяти свій девайс і ретельно протерти його ганчірочкою, для того, щоб прибрати з нього не тільки пил, але і можливі забруднення.

Після цього необхідно витягнути наклейку з упаковки розкласти на рівну і чисту поверхню. За допомогою нігтя, вам потрібно її акуратно підчепити і відокремити від паперу. Всі рухи повинні бути плавними, щоб не пошкодити вініл в цілому. До речі знімаючи наклейку, ви також можете переконатися в тому, якого вона якості. Якщо це тришаровий вініл, який створений за всіма необхідними технологіями, його підніжка буде сірого кольору. Якщо ж підніжка білого кольору, можете бути впевнені в тому, що це неякісний одношаровий вініл, і технологія його виготовлення просто невідома світу.

Але повернемося, же до процесу наклеювання. Коли вініл відділений від папера, його необхідно нанести на обраний гаджет. Тільки сил прикладати не можна, потрібно просто як би придивитися підходити чи ні. І тільки після цього, починаючи від середини і пересуваючись до кінця, можна легкими пригладжування, клеїти наклейку. За допомогою ганчірочки потрібно протерти поверхню, щоб переконається в тому, що всі приклеєне без похибок.

Якщо обраний вами вініл має дрібні деталі, їх можна знімати за допомогою пінцета. Це займе трохи довше часу, але в цілому буде виглядати набагато якісніше. Якщо, раптом, з першого разу, ви не зможете правильно провести весь процес, не турбуйтеся, якісні наклейки можна переклеювати до 10 разів, тому рано чи пізно у вас обов'язково вийде.

До речі, вінілова наклейка може стати відмінним подарунком, який стане в нагоді на всі випадки життя. До кого б ви не відправлялися, і якою б не було свято, завжди можна підібрати відмінну наклейку. Хоча для того, щоб її подарувати, навіть не потрібно якогось приводу, цілком буде досить, якщо у вас буде бажання підняти близькій людині настрій.

А якщо ви даруєте комусь гаджет, ви можете відразу ж зробити його унікальним, застосовуючи вініл. Так даруючи дитині перший мобільний телефон, можна прикрасити його улюбленими героями мультфільму, щоб у нього завжди був чудовий настрій. А якщо ви підносите коханому чи коханій планшет, зорієнтуйтеся на те, що вони люблять найбільше і зробіть гаджет їх мрії! Загалом, все залежить від вашої фантазії і здатності підбирати наклейки!