Подряпини на телефоні. Як прибрати подряпини з телефону

Як видалити подряпину з екрану телефону
Як позбутися від подряпин на екрані телефону
Як усунути подряпини з дисплея телефону
Як прибрати подряпини з корпусу телефону
Як відполірувати скло на телефоні

Розпочнемо з головного, для того, щоб ваш телефон залишався завжди як новий, придбайте вінілові наклейки на телефон. Це коштує усього 97 гривень,

Придбати наклейки на телефон можна тут

Якщо Вам не пощастило придбати вінілові наклейки зазделегідь, то спробувати позбутися подряпин на телефоні можна нижченнаведеними способам .


Завжди існує ризик появи глибоких подряпин на дисплеї мобільного телефону, через падіння телефону на землю або через невдалу комбінації дитини та викрутки. Але не тільки глибокі «рани» можуть зіпсувати зовнішній вигляд мобільного телефону і вашого настрою, адже як би ви не оберігали ваш телефон, поява дрібних подряпин - щоденність в його повсякденному житті. Але ні в тому, ні в іншому випадку зневірятися, і бігти в магазин за новим девайсом, не варто, адже існує чимало способів про те, як позбавитися від подряпин на екрані телефону, застосування яких поверне вашому «близькому другу» колишньої зовнішній вигляд, убереже вас від зайвих покупок і збереже вага вашого гаманця.
Як позбутися від подряпин на екрані телефону

  • Одним із найкращих способів полірування дисплеїв є застосування засобу для видалення подряпин з CD / DVD дисків. Часу на таку процедуру потрібно зовсім небагато, а результат вас неодмінно здивує. Але такий спосіб вимагає регулярного підходу - необхідно повторювати її приблизно один раз на місяць, так як подряпини, замасковані таким способом, мають властивість проявлятися через деякий час.
  • Звичайно ж, методом це назвати складно, але можна просто змиритися з подряпинами і прийняти ситуацію «як є». Більш того, якщо вони помітні лише на сонці або під певним кутом, то не варто ризикувати збереженням телефону, адже можна не тільки зіпсувати апарат «невірним рухом руки», але й позбутися гарантії на нього.
  • Якщо ви ризикова людина по натурі, то можна вдатися до полірування - найнебезпечнішому методом по позбавленню від подряпин на екрані мобільного телефону. Таке звання даний метод отримав через те, що він припускає повне стирання верхнього шару екрану, в результаті чого ви ризикуєте пошкодити тачскрін або покриття антивідблиску.
  • Найпростішим способом є звернення за допомогою в сервісний центр, де за певну суми ви можете повністю замінити екран вашого мобільного телефону, тим самим отримавши практично новий девайс, і не втративши на нього гарантію. Мінусом даного способу є те, що він, разом із своєю простотою, вона також є найдорожчим, тому що іноді така звичайна заміна екрану може обійтися вам майже в половину вартості самого мобільного телефону (сенсорні мобільні пристрої).
  • Одним з найпопулярніших методів про те, як позбавитися від подряпин на екрані мобільного телефону, є застосування пасти ГОІ, за допомогою якої потрібно тривалий час полірувати пошкоджену подряпинами екран.
  • Самим недієвим і безпечним способом є застосування замші. Метод полягає в тривалій механічній поліровці пошкодженої поверхні замшею. Результат застосування даного методу знати до кінця не можна, але ж ви нічим не ризикуєте, тому - дійте.