Купить виниловые наклейки на телефон Киев

Купить виниловые наклейки на телефон Киев
Купить виниловые наклейки на телефон Киев. Кілька тижнів тому я прийняв рішення подарувати своєму телефону Sony Ericsson Xperia X8 новий зовнішній вигляд. Відмінна модель, але з часом пластик покрився подряпинами і стерся.

Варіант з покупкою чохла відпав відразу, оскільки вони занадто громіздкі і незручні. Думав скористатися аерографією, але відлякала досить висока вартість за сумнівну можливість (раптом не сподобається результат). У підсумку вибір припав на вінілові наклейки.

Перед покупкою додатково вирішив промоніторити спеціалізовані форуми на наявність відгуків про вінілових наклейках. Виявилося, що найякісніші роблять із плівки 3М. Такі наклейки не ушкоджують поверхню телефону і плюс до всього їх можна в будь-який час зняти. У нашій країні вініл для телефонів пропонує кілька виробників, але сподобався сайт тільки у двох компаній. Замовлення оформив у nakl.net, оскільки тільки на ньому були наклейки для моєї моделі з доставкою в Київ
Перейти в Каталог Наклеек На Телефон
У конверті знаходилися інструкція (досить докладна) і наклейка. Якість друку порадувало і плівка дійсно виявилася 3М (у них сіра виворіт наклейки).

Перед обклеюванням рекомендують ретельно протерти телефон від пилу та інших забруднень, довелося шукати чим, тому що в комплекті спеціальної серветки не передбачено. Це, звичайно, мінус, але не дуже істотний.

Слід зазначити, що наклейки з підкладки знімаються легко, але потрібно діяти акуратно, щоб не розтягнути наклейку, оскільки через це вона може не підійти за розміром.

В результаті мій телефон отримав ось такий оновлений зовнішній вигляд. Наклейка відмінно виглядає і приємна на дотик.

У службі підтримки скінон мені пояснили, що це зроблено спеціально, щоб кожен міг самостійно наклеїти скін, а не відправлявся в автосалон, де йому будуть розтягувати вінілову плівку, після чого прорізати всі отвори ножем прямо на телефоні (в цьому випадку можна домогтися відповідності плівки без вирізів на кутах).

Отже, плюси замовлення на nakl.net:
симпатичний сайт і великий вибір дизайнів;
доступна ціна;
оперативна доставка;
непогана якість наклейки;

В якості висновку - продукція фірми залишила в більшості своїй позитивні враження. Наклейка тримається добре, виглядає дуже оригінально і стильно, телефон виглядає як новий.
Купить наклейки на телефон Киев