Оригінальні наклейки на стіни

Стильні інтер'єрні наклейки на стіни

 Стиль в інтер'єрі - це певне поєднання форм і фарб, гармонійне поєднання деталей, єдність рис. Поділяють безліч стилів: класичний, модерн, хай-тек, бароко, кантрі, маньєризм, англійський стиль, індійський та багато інших. Тим не менш той чи інший стиль не є набором строгих правил, він має спільні риси характерні саме для цього стилю, а все інше відбувається за бажанням художника. Будь-який інтер'єр потребує індивідуальних деталях, які зроблять дизайн неповторним, унікальним. В якості універсальних деталей, які підійдуть для будь-якого стилю інтер'єру, можна використовувати декоративні наклейки на стіни. Це дивовижний продукт дизайнерського мистецтва, який допоможе перетворити інтер'єр, додати цікавих і яскравих деталей. Розглянемо кілька стилів в інтер'єрі.

 Стиль модерн сформувався наприкінці ХIХ століття, проте користується відомою популярністю і сьогодні. Модерн - це поєднання минулого і сьогодення. Для модерну характерний естетизм і функціональність деталей, плавність обрисів. Химерні, ізвиваються лінії, асиметричні візерунки, драпірування, вікна і вітражі - все це духовні складові стилю модерн. Як правило, для створення інтер'єру в стилі модерн вживаються природні матеріали, але сьогодні в моді і більш сучасні матеріали: кераміка, залізобетон, скло. У кількох словах модерн - це химерне різноманіття. Для доповнення інтер'єру витонченими деталями та економії простору можна використовувати вінілові наклейки з каталогу .

 Індія - прекрасна країна, яка з кожним роком все більше завойовує уми та серця європейців. Декоруючи свій будинок в індійському стилі, слід особливу увагу приділити дерев'яних меблів і тканинам. Для кожного етнічного стилю характерні свої особливості. Так, наприклад в Індії особливо важливі ширми і двері. Справжня індійська ширма - це витончена ажурна ширма з вставками у вигляді лакових мініатюр із зображенням тварин, фруктів і квітів. Двері найчастіше обрамляються драпіровочнимі тканинами, пов'язаними різнокольоровими шнурами. Двері виготовляються з деревини з інкрустацією з перламутру і дорогоцінного каміння. Для індійських предметів меблів взагалі характерні вставки з різних матеріалів: металу, дерева або дорогоцінних каменів, завдяки чому кожен журнальний столик або крісло стає справжнім витвором мистецтва.

  В індійському стилі присутня безліч яскравих деталей, наприклад достаток жовтих, оранжевих, червоних, золотистих подушок. Красиві статуетки, вази і фігурки богів у безлічі розташовуються на поличках, столах і столиках. Всі меблі переважно невисока і виконана з дерева, крім того обов'язковими деталями в індійському стилі є балдахіни, панно і гобелени. Щоб відтворити індійський стиль можна також використовувати вінілові наклейки. Вони чудово вписуються в тематику, до того ж є економічною і практичною деталлю інтер'єру.

 Оформлення інтер'єру в єгипетському стилі передбачає велику кількість жовтих, пісочних і золотистих тонів, які передають сонячне світло цієї спекотної країни. До того ж з давніх пір жовтий колір символізує багатство і фінансове благополуччя, так як раніше розкіш асоціювалася з золотом. Слід зазначити, що жовті відтінки збагачують обстановку, однак не варто оформляти всі в жовтих тонах, чудово підійдуть бежеві і коричневі відтінки, колір слонової кістки.



 Фараонів вважали дітьми сонця, тому для прикраси інтер'єру підійде символіка із зображенням сонця або будь-яких окружностей і дисків. Також споживані статуетки або зображення пірамід і сфінксів. Дверні отвори і двері в Єгипті прикрашали позолотою і орнаментом, в сучасному світі замінником дорогоцінних металів може стати спеціальна фарба. Інтер'єр в єгипетському стилі рясніє арками, пілонами і колонами, які можна виготовити з гіпсокартону.



 Щоб створити затишне приміщення можна скористатися лише деякими деталями єгипетського стилю, наприклад, кілька яскравих штрихів жовтого кольору і незвичайні малюнки, ієрогліфи, зображення богів. Особливо зручно в цьому випадку використання декоративних інтер'єрних наклейок. Вінілові наклейки можна нанести на стіну або двері, використовувати для прикраси стелі і будь-яких відповідних предметів меблів.