Наклейки на телефон Днепропетровск


Ще років десять тому мобільні телефони і ноутбуки, ці неодмінні супутники кожного сучасного росіянина, своїм сумовитим одноманітним зовнішнім виглядом нагадували клонів, відрізняючись один від одного хіба що стандартної колірної палітрою. Їх «сіра» життя змінилося раз і назавжди, коли з просунутою Європи на наш ринок «увірвалися» вінілові наклейки. З їх появою можливість розфарбувати яскравими фарбами улюблені гаджети, підкресливши свою індивідуальність, з'явилася у кожного.

Купить Наклейки на телефон Днепропетровск

Трохи історії. Після появи трохи більше 30-ти років тому під час проведеного в Японії ралі на гоночних автомобілях яскравих наклейок з вінілу, що позначали номер і прізвище учасника, дане нововведення тут же було взято на озброєння багатьма рекламодавцями. Вінілові наклейки були маловитратних, а простори для їх застосування - неосяжні. Де тільки не розміщували рекламні наклейки з вінілу! На автотранспорті, побутовій техніці (на пральних машинах, холодильниках), ноутбуках, запальничках і т.д.

Ідея застосувати барвисті наклейки на вініловій основі для оформлення інтер'єру народилася у французьких художників-стилістів вже на початку нинішнього століття. Завдяки її розробці тепер з'явилася можливість із легкістю привносити нові унікальні елементи в дизайн не тільки будь-яких приміщень, але і ноутбуків, планшетів, телефонів, смартфонів, плеєрів і інших гаджетів. Тепер вони можуть виглядати яскраво, стильно і оригінально - тобто так, як того забажає їх власник, відбиваючи його характер, інтереси і навіть стиль життя. Унікальний зовнішній вигляд ноутбуків або телефонів служить магнітом, що притягає погляди оточуючих, тим самим виділяючи власника з юрби. До того ж апарати можуть легко міняти свою вінілову «шкірку» без шкоди для свого корпусу і бюджету власника (на відміну від затратного аерографічного зображення) - знову ж таки, в залежності від бажання їх господаря або просто під стать його настрою.

Однак вінілові наклейки на ноутбук або мобільний телефон - це не тільки ексклюзивна прикраса, але і спосіб захисту пристрою. Вони оберігають кришку ноутбука і корпус телефону від потертостей і подряпин, яких просто не уникнути в процесі експлуатації пристрої без вінілової захисної плівки, не допускають попадання всередину девайса пилу і вологи, продовжать тим самим життя улюбленого гаджета. Звичайно, якщо телефон випав з рук і приземлився аж ніяк не на соломку або ж отримав досить відчутний удар по корпусу, або на кришку ноутбука впав, наприклад, розвідний ключ (не кажучи вже про цеглу), то тонка вінілова наклейка в такій ситуації апарату мало чим допоможе. Тим не менш, свою основну функцію (захист від подряпин і навіть дрібних сколів) вона виконає. Тому про шкіряних або інших легких чохлах при наявності наклейки на телефон з вінілу цілком можна забути - вони будуть просто зайвими.

Спеку, дощ і сніг наклейки на ноутбук або на інші гаджети переносять абсолютно «безболісно», оскільки виготовляються з високоякісного вінілу. Оскільки поверх малюнка наноситься ламинирующий шар, «шкурка» не постраждає і від застосування м'яких миючих засобів - малюнок не зітреться, і фарби його не потьмяніють. А якщо картинка приїсться і перестане приносити задоволення власнику гаджета, її можна елементарно зняти. Причому на поверхні корпусу не залишиться ніяких слідів клею. Зняту наклейку можна покласти назад на підкладку, щоб коли-небудь знову її задіяти (тобто вона, по суті, є багаторазовий).

Наклейки на телефон випускаються під кожну конкретну модель, тобто вже з усіма вирізами для органів управління, динаміка, мікрофону і камери. Тонка плівка наклейки легко розтягується, завдяки чому обклеювання нерівностей і округлених країв відбувається легко і займає від сили 20 хвилин. А в ноутбуці оклеивается тільки прямокутна кришка, тому там процес обклеювання відбувається ще простіше і швидше.

Купить Наклейки на телефон Днепропетровск

До всіх перерахованих вище переваг вінілових наклейок слід ще додати по-справжньому смішну їх вартість і абсолютну нешкідливість для людини.