Наклейки на телефон Одесса

Навіщо взагалі потрібні ці наклейки, адже телефон (плеєр, ноутбук і т.п) і так красивий і відчуває себе чудово. Все дуже просто:

Купить наклейку на телефон Одесса

1) Вінілова або карбонова наклейка на телефон призначена для захисту вашого пристрою від механічних пошкоджень (від дрібних подряпин і потертостей до падінь - плівка в цьому випадку пом'якшує удар і додає корпусу додаткові "властивості кристалічної решітки", завдяки чому тріщина не з'явиться там, де вона могла б з'явитися). Купили новий телефон (плеєр, ноутбук і т.п)? Кожен хоче зберегти свого нового улюбленця в первозданній красі максимально довго, чи не так? Наклейка зробить це за вас.
 2) Наклейка міцна, але при цьому дуже тонка. Тепер не потрібно засовувати свого улюбленця в товсті чохли, що робить носіння наприклад, в кишені, незручним, або виймати і вставляти їх туди по 1000 разів у день. Наклейка зберігає доступ до всіх органів управління, при цьому не перестаючи захищати. Наклейка вже вирізана на спеціальному обладнанні і готова до наклеювання!

3) Завдяки наклейці пристрій не ковзає в руках, плівка володіє пиловідштовхуючими властивостями і легко миється. При необхідності видаляється не залишаючи слідів на корпусі.

) Ну і нарешті, індивідуалізація. Що виберіть для свого улюбленця саме ви? Строгий, але витончений карбон, плівку під шкіру, дерево або кольоровий вініл?

Ми впевнені у якості наших наклейок і готові повернути гроші (або відправити заміну) за будь-яку куплену наклейку, не влаштувала вас по будь-якої причини.
Купить наклейку на телефон Одесса