Наклейки для ноутбука у Львові

Ноутбук не рідна бабуся: простити йому втрату зовнішнього вигляду від старості куди складніше. Зате улюблену техніку в порівнянні з людиною набагато простіше обновити!

Раз вже ми заговорили про ноутбуки, то для них кращий спосіб освіжитися і змінити імідж - наклейки. Зрозуміло, що мова йде не про вкладишах з жуйок (і навіть не про липких стікерах з бананів, якими ми в дитинстві псували холодильники), а про спеціальних наклейках для лептопів і інших портативних пристроїв. Адже якщо ви поважаєте свій ноутбук, то не станете клеїти на нього всяку гидоту. Адже правда? Ми щиро на це сподіваємося. Тому й хочемо сьогодні розповісти вам про вінілові наклейки NAKL.NET і навіть показати - які вони гарні і як їх правильно наклеювати.

Перш за все, за канадське якість. Ці наклейки не тільки приховають прикрі "зморшки" престарілого ноутбука, але й успішно допоможуть їх уникнути: при всій своїй тонкощі, таке покриття надійно захищає поверхню девайса від подряпин і потертостей.

Крім цього, хлопці з GelaSkins займаються справжнім мистецтвом: унікальний дизайн, роботи відомих художників з усього світу, класика і авангард ... Ці наклейки гідні будь-якого лептопа, в них є душа. А це значить, що вони допоможуть у самовираженні і вам.



Наклейки для ноутбука  NAKL.NET  зроблені на вініловій основі з використанням особливої ​​технології клею. Що також додає пару приємних моментів.

По-перше, це зносостійкість. На відміну від звичайних наклейок, вони стійкі до тепла, холоду, вологи і навіть впливу ультрафіолету (малюнок не вигоряє на сонці). Між іншим, перші вінілові наклейки були використані ще в 80-х в Японії, на автомобільних перегонах. Їх міцність так зарекомендувала себе, що до цього дня вони активно застосовуються в тюнінгу та інтер'єрі.

По-друге, вінілову наклейку можна змістити, що допомагає впоратися з нежданими повітряними бульбашками. Більше того: можна зняти і нанести її заново, навіть через час. Тому нестрашно, якщо з першого разу не вдалося наклеїти рівно. Наноситься вінілова наклейка на чисту і гладку поверхню, і процедура включає кілька нехитрих етапів. Треба сказати, наклеювати їх - одне задоволення.

Ось так. Все просто, легко і досить швидко. А щоб зняти наклейку, потрібно просто трішки підігріти її феном, і поверхня після зняття залишиться чистою і немаркою. Недовірливі "маководи" можуть відчувати занепокоєння щодо яблука на кришці. Але! У темряві воно все одно світиться, а якщо вже зовсім без фрукта не обійтися - його можна вирізати. До речі, хоча передбачено розміри під різні типи пристроїв, яку наклейку при бажанні можна підігнати під конкретний девайс.

Крім того, можна вибрати тип покриття - матовий або глянець. Перший рятує від плям і відбитків пальців, другий має більш насичену передачу кольору.

Нарешті, наклейки  NAKL.NET не виділяють шкідливих речовин і безпечні для здоров'я.

Ну що тут ще додати? Дивіться самі: вони ж круті!

Перейти в каталог наклейок на ноутбук у Львові