Наклейки на айфон в Киеве

Наклейки на iPhone Киев
Наклейки на iPhone Киев

Наклейки на айфон Киев

Пропонуємо наклейки на айфон: 2G | 3Gs/3G | 4S / 4

Наклейки на iphone - nakl.net виготовлені із спеціальної високоякісної захисної плівки. Така плівка володіє високою еластичністю, що дозволяє їй легко клеїтися на вигнуті поверхні. На клейовому шарі розташовані мікроканалів - це значить що наклейку без проблем можна клеїти і віддирати кілька разів, тоесть якщо Ви не потрапили з першого разу, у Вас ще є спроби.

Наклейки на айфон в Киеве покриваються захисним шаром - тому зображення не стирається, не вигоряє, не дряпається, не розмокає і наклейка довгий час радує свого власника і захищає телефон.

Перейти в Каталог Наклеек На Телефон 

Щоб виділити свій девайс із сотень і тисяч таких же айфонів, ми пропонуємо великий вибір креативних зображень на різні тематики. Зробіть Ваш iphone єдиним у своєму роді і нехай навколишні захоплено озираються.

Якщо Ви не знайшли підходящого зображення в нашому каталозі - не біда, за допомогою нашого конструктора зображень завантажте Вашу картинку, фото, і ми з радістю виготовимо  наклейки на айфон в Киеве за звичайною ціною каталогу.

Вінілові наклейки на айфон додадуть вашому пристрою унікальний зовнішній вигляд і забезпечать надійний захист від подряпин, потертостей та інших пошкоджень.  Для нанесення наклейки на iPhone не потрібні спеціальні навички - зробити це зможе кожен.

Завдяки спеціальній технології наші наклейки легко знімаються, не залишаючи на пристрої ніяких слідів.  Комплект включає в себе дві вінілові наклейки: на лицьову та на тильну сторони пристрою.

Для виробництва вінілових наклейок ми використовуємо дороге устаткування, що забезпечує високу якість друку і точне відповідність розмірам айфона.
Наклейки на телефон в Киеве