Наклейки на телефон в Баштанке. Наклейки на ноутбук в Баштанке.

Обклеювання вінілово. плівкою - це просте і, в той же час, відмінне рішення при необхідності приховати від сторонніх очей пошкодження корпусу ноутбука, телефона (і не тільки). Позитивний ефект полягає і в тому, що гаджети перетворюються до невпізнання, радуючи при цьому і вас, і оточуючих людей. На NAKL.NET ви зможете отримати ексклюзивні наклейки, або створити їх власноруч!

Перейти в каталог наклейок на ноутбук, телефон. 

Вінілові наклейки на ноутбук - це чудовий спосіб вираження своєї індивідуальності, демонстрації своїх переваг і смаків. Одні вибирають стікери в стилі аніме, інші захоплюються яскравими брендами, третім більше до душі прояв своєї безпосередності за допомогою веселих картинок з мультиплікаційними персонажами.



Наклейки - це чудовий спосіб швидко і без особливих зусиль зробити заміну традиційного дизайну пристрою. Після приклеювання стікера, наприклад, на лептоп або iPhone, вони абсолютно відрізняються від своєї серійної моделі, виділяючись тим самим серед всіх інших. Це, безумовно, необхідна річ для максимальної персоніфікації пристрої, що підкреслює при цьому його індивідуальність.

Модні і насичені кольорами наклейки гарантують новий незвичайний вид навіть непривабливому і, здавалося б, приреченому корпусу. Їх можна міняти кожного разу, коли дизайн набридне, за настроєм або просто без причини. Тим більше що ціни дуже прийнятні. Наклейки на ноутбук на будь-яку тему і у величезному асортименті є в інтернет-магазині на Скінон.ру.

Щоб наклеїти скін ніякі спеціальні навички не потрібні. Поверхню наклейки містить мікроскопічні пори, за допомогою яких виникли при обклеюванні бульбашки повітря дуже швидко і легко розгладжуються.

У цьому ж інтернет магазині є наклейки не тільки для телефонів і ноутбуків, але і для безлічі інших гаджетів. Так що є можливість оформити всю свою техніку в однаковому стилі! Є й додаткові пропозиції. Наприклад, точно таку ж картинку можна закачати на шпалери пристрої.