Наклейки на телефон в Черкасах

Вінілові наклейки на телефон в Черкасах. Кращий спосіб персоналізації і захисту вашого мобільного телефону це вінілові наклейки на телефон в  Черкасах !

Унікальні наклейки на телефони мають клейове вінілове покриття для захисту та надання індивідуального стилю вашого телефону. Великим перевага наклейок на телефон є їх абсолютна точна виготовлення. Ви можете контролювати кожен аспект того, як наклейка буде виглядати! Ви маєте можливість завантажити свою фотографію, або навіть використати ваш особисті малюнки. Наш конструктор наклейок дозволяє змінювати розмір, змінювати і обертати будь-яке зображення яке ви завантажуєте. Вам надається максимальна свобода і для досягнення потрібного результату



Нашою метою є надати вам можливість отримати задоволення від вибору наклейки на телефон,

Перейти в Каталог Наклеек На Телефон

Вінілові наклейки на телефон повністю підлаштовуються під розміри вашого апарату Вирівняйте стильний вигляд вашого телефону з надійним захистом від подряпин і падінь. Наші вінілові наклейки створені на основі прозорої 3D вінілової плівки, на яку наноситься обраний вами дизайн наклейки.

Вінілові наклейки на телефон володіють наступними перевагами:

1. Супер глянсова обробка вінілової наклейки. Гарантований термін експлуатації плівки 5 років. Вінілова плівка і нанесений на неї малюнок стійкі до дії ультрафіолету.
2. Вінілову наклейку можна протирати від забруднень вологою тканиною. Крім того, вінілова наклейка додасть вашому телефону ще трохи водонепроникності, що може зберегти ваш телефон від прикрого намокання і подальшої поломки.
3. Вінілові наклейки захищають ваш телефон від подряпин при контакті з ключами і тому подібним «мешканцям кишень, сумочок, столів .. Якщо корпус вашого апарата вже постраждав від небажаного впливу і на ньому з'явилися потертості, подряпини, сколи - наклейки допоможуть вам зробити їх непомітними.
4. Вінілові наклейки на телефон можна забруднити або забруднити. Наклейка ніколи сама не відклеїться, на ній не з'явиться сторонніх плям псують зовнішній вигляд наклейки і телефону в цілому.
5. Якщо ви опинилися незадоволені вашої вінілової наклейкою то заміна її відбувається без зайвих сперечань. Ви повідомляєте нам про проблеми з вашою наклейкою на телефон, відсилаєте її нам назад, і ми безоплатно відправляємо вам наклейку відповідної якості.
6. Вінілові наклейки на телефон мають товщину менше 1 мм, а точніше 0,35 мкм. Це дозволить вам використовувати ваші чохли на телефони, не набуваючи нових.

Перейти в Каталог Наклеек На Телефон

У виробництві вінілових наклейок використовуються преміум 3M матеріали. Після тестування різних матеріалів для наклейок вирішено використати матеріали від лідера галузі компанії 3М.

3M ™ Controltac ™ з Відповідають містить запатентований невидимі канали для випуску повітря, щоб забезпечити клієнту високий глянець і відсутність пухирців при наклейці.

Все наше вінілові наклейки виготовлені і прорізані по високоточним лекалами, для повної відповідності кожному пристрої Вінілові наклейки не змінюють функціонал пристрою, все працює також як раніше, змінюється виключно зовнішній вигляд телефону.

Вінілові наклейки на телефон не приклеюються до телефону намертво. Клейова основа досить міцно утримує наклейку на вашому пристрої, але, в разі необхідності, ви можете легко зняти наклейку. При цьому на телефоні не залишиться ніяких плям, залишків клею, або обривків плівки.

Глянсове покриття наклейки зіставно за блиском з обробкою з скла.

Вінілові наклейки надзвичайно просто наносяться. Навіть якщо ви не зовсім точно наклеїли в 1 раз, можна з легкістю відклеїти наклейку і нанести її точніше. Установка найскладнішою наклейки займає не більше 15 хвилин.