Nokia Lumia 920 став бестселером

Компанія Nokia всіма силами намагається вийти з тривалої кризи. Основна ставка при цьому робиться на смартфони на новій операційній системі Windows Phone. Потенційні покупці поки з побоюванням дивляться на "плиткові" апарати фінського виробника, однак позитивні нотки для Nokia вже "проскакують".

До прикладу, нещодавно ми писали, що в китайському Amazon флагманський апарат був розкуплений всього за півгодини. Сьогодні гарні для Nokia новини прийшли із США. Lumia 920 потрапив в топ-15 самих продаваних телефонів Amazon. Причому там опинилися моделі всіх кольорів. Найпопулярнішим серед американських покупців став чорний варіант апарату - він в чарті на третьому місці, інші версії розташувалися на 5-му (білий), 9-м (жовтий) і 12-м (червоний) місці.




Даний чарт показує смартфони і телефони, продавані з прив'язкою до оператора AT & T, однак потрібно враховувати, що Lumia 920 в США поки продається виключно в його салонах, і його продажі почалися лише кілька днів тому. На даний момент у топ-15 знаходяться 6 Windows Phone смартфонів (Lumia 920 і Lumia 900 в різних забарвленнях) і всього 4 апарату на Android (решта 5 - прості дешеві трубки і 1 BlackBerry).



Нагадаємо, флагман Nokia отримав 4,5-дюймовий PureMotion HD + IPS-дисплей з трохи вигнутим і надміцним склом (дозвіл 1280 х 768 пікселів), двоядерний процесор Qualcomm Snapdragon S4 з тактовою частотою 1,5 ГГц, 1 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті (підтримки карт пам'яті немає), акумулятор 2000 мАг і можливість бездротової зарядки. Дозвіл фронтальної камери - 1,3 Мп, основний - 8,7 Мп з технологією PureView
Наклейки на телефон в Украине