Вінілові наклейки на ноутбук

Як часто Ви працюєте за ноутбуком? А Вам хотілося б змінити звичний чорний або сірий колір Вашого комп'ютера і зробити його яскравим і цікавим? Ви хочете, щоб Ваш ноутбук довго виглядав новим і залишався оригінальним?

Тоді поспішайте придбати вінілові наклейки на ноутбук!


Вінілові наклейки на ноутбук - це оригінальний спосіб надійно захистити Ваш улюблений ноутбук від подряпин, механічних ушкоджень, потертостей, а також це можливість проявити свою індивідуальність або зробити приємний подарунок коханій людині.

Вінілові наклейки на ноутбук виробляються в такий спосіб. На вінілову підкладку наноситься зображення високого дозволу. Після цього вона ламінується спеціальною плівкою підвищеної жорсткості. Така наклейка називається броньованої. При цьому вінілове покриття не вигоряє і не піддається впливу вологи.

Вінілові наклейки на ноутбук легко наносяться на чисту поверхню кришки ноутбука і так само легко видаляється, не залишаючи ніяких слідів. Одну і ту ж наклейку можна переклеювати кілька разів, за умови, що клейова сторона не забруднена. Більш того, наклейки на ноутбук можуть виготовлятися як на кришку, так і на внутрішню панель будь-якого лептопа, будь-якої моделі з будь діагоналлю.

Наклейки на ноутбук виробляються на самі різні тематики і мають широке колірне оформлення. Крім того, Ви можете створити свою наклейку на ноутбук, самостійно розробивши дизайн!

Наклейки на ноутбук - це хороший, оригінальний, не дорогий і корисний аксесуар для Вашого ноутбука

 У розділі «Галерея» Ви можете подивитися на ноутбуки з самими різними захисними наклейками.

А в розділі «Контакти» Ви знайдете наші контактні дані та інформацію щодо придбання наклейок.

Наші наклейки на ноутбук не розчарують Вас, а доставлять Вам радість і задоволення від роботи за таким стильним і оригінальним девайсом!