Телефони 2013 - 2014. Новинки телефонів, смартфонів, комунікаторів 2013 і 2014

Стало відомо, що в період до 2014 року з'явиться новий мобільний телефон з вбудованою мікросхемою контролером USB 3.0. Ключова перевага такого USB 3.0 над попереднім USB 2.0 - це десятикратний приріст швидкості передачі даних. Завдяки цьому все більше популярні системні плати, ноутбуки, різні накопичувачі, периферійні пристрої для ПК, а скоро з'являться телефони з новим інтерфейсом. При цьому телефони 2014 не матимуть високу вартість, тому що ціни контролерів USB 3.0 знижуються і впевнено наближаються до цін попередніх аналогів контролерів USB 2.0. Аналітики впевнені, що поширення нового інтерфейсу буде прискорюватися, і поява нових пристроїв планується вже на початку 2014 року.

 Крім того, мобільні телефони 2014 - це дешеві телефони. За оцінками фахівців, у найближчі роки продажу недорогих мобільних пристроїв будуть постійно зростати. Лідером з виробництва телефонів хорошої якості з мінімальною ціною буде компанія Nokia. Так, вартість найдешевшого мобільного телефону до 2014 року становитиме всього 15 $ в порівнянні з 25 $ в 2010 році. Звичайно, такі дешеві пристрої не відрізнятимуться видатними технічними характеристиками, але чудово підійдуть для здійснення простих дзвінків, відправлення СМС-повідомлень або прослуховування музики.

 Менеджери багатьох відомих фірм-виробників мобільних пристроїв заявляють, що новинки телефонів 2014 будуть оснащені 4-х ядерними процесорами і засновані на спеціальній системі, що використовує чіп з архітектурою Cortex-A15. На сьогоднішній день ще не існує необхідної ємності акумуляторів, щоб значно збільшити продуктивність апаратів. Тому виробники вийдуть на 4-ядерний ринок тоді, коли продуктивність буде відповідати ємності акумуляторів, а відбудеться це не раніше 2014 року. Новинки телефонів 2014 року - це в першу чергу новий красивий дизайн апаратів. Головні сучасні тенденції - це дуже тонкі смартфони і комунікатори, які можна буде з легкістю зігнути.