Sony Ericsson W595 Silver - кращий вибір для любителів музики

Маючи розміри 100x47x14 мм, W595 важить 104 г, будучи таким чином легким, компактним, і зручним у використанні. 2.2-дюймовий екран здатний відображати картинку з колірною глибиною 256 000, при вирішенні 240x320 пікселів. Телефон має вбудований акселерометр, який автоматично повертає зображення при нахилі телефону у відповідну сторону, так що його можна розглядати як у формі портрета, так і у формі ландшафту.

Вхідні дзвінки мають як звуковий режим, так і режим вібрації, з можливістю завантаження поліфонічних рингтонів. Аудіо файли MP3 і AAC так само можуть бути призначені у вигляді рингтонів. До того ж телефон має вбудовані навушники, що дозволяє вести розмову не займаючи рук.

Вбудована пам'ять має стандарт 40 Мб, але використовуючи знімну карту пам'яті Memory Stick Micro (M2), ємністю до 8Гб, можна отримати гарний сховище для медіа-файлів і інших даних.

Телефон має встановлений Bluetooth версії 2.0, як стандартний канал передачі файлів і даних між іншим пристроєм з підтримкою Bluetooth.

Sony Ericsson W596 Silver оснащений камерою роздільною здатністю 3,15 мегапікселів, яка дозволяє робити знімки з співвідношенням сторін 2048x1536 пікселів. Телефон так само підтримує функцію відео дзвінків, завдяки чому співрозмовники можуть бачити один одного під час розмови. Телефон дозволяє робити відео запис в QVGA якості, і частотою 15 кадрів в секунду, при цьому є можливість робити статичні знімки під час відео запису.

W595 включає відомий Walkman Player компанії Sony Ericsson для прослуховування музичних медіа-файлів. Медіа-файли можуть бути легко перенесені з комп'ютера на телефон і назад, при використанні вбудованого USB (v2.0) порту. Додаткові функції включають стерео FM радіо з підтримкою RDS, а так само ряд ігор з можливістю завантаження з потреби.

Ряд додаткових функцій включає режим введення T9, який значно економить час під час відправки текстових повідомлень, зручний органайзер, і функцію запису голосу. Ряд колірних варіантів для цієї моделі телефонів включає Jungle Grey, Lava Black, Ruby Black, Cosmopolitan White, Peachy Pink and Sandy Gold. Тому кожен користувач може підібрати кольорову гаму собі до душі.