Що таке вінілова наклейка?

Вінілові наклейки - це сучасний і зручний спосіб прикрасити і додати індивідуальний образ вашого iphone, Ipod, ноутбука чи іншим гаджетам. Красивий зовнішній вигляд, оригінальний малюнок, яскраве зображення - все це перетворить багатофункціональні технологічні новинки, якими користуємося щодня.


 Практичність, акуратність і турбота - саме так ми ставимося до сучасної мобільної техніки. І вінілові наклейки спрощують нам це завдання. Завдяки новітнім технологіям, впровадженим при їх виробництві, наклейки оберігають і захищають корпус від дрібних пошкоджень і подряпин, забезпечуючи гарний зовнішній вигляд.

 Ви хочете бути стильним, модним, яскравим або підкреслити свою індивідуальність? Тоді вінілові наклейки - відмінний спосіб створити свій унікальний і незабутній образ. Чудовий дизайн відверне вас ділових або навчальних буднів, порадує і підбадьорить. Оригінальна картинка на iphone виділить вас, підкреслить неординарність мислення та уяви.

Вінілові наклейки  урізноманітнюють ваше дозвілля і піднімуть настрій. Прикрашений таким чином ноутбук перетвориться з робочої надсучасної техніки на справжній витвір мистецтва. А наклейка на iphone перетворює це багатофункціональний засіб зв'язку в загадкову річ, захоплює своїм дизайном, повною відповідністю вашому стилю і образу.

 Вінілові наклейки зручні і практичні у використанні. Якщо ви захочете поміняти стару картинку на нову, то можна зробити це за лічені секунди. Процес зняття її з корпусу простий і, при цьому на поверхні не залишиться ніяких розлучень або слідів, незалежно від того, як довго ви її використовували.

 Вінілові наклейки зроблені за унікальною багатошарової американської технології. Плівка складається з декількох шарів, які так міцно спресовані, що залишають враження тонкої одинарної тонкої плівки і, при цьому вона еластична і надійна. А також відмінно оберігає від зовнішніх факторів можливого пошкодження поверхні.

Вінілові наклейки включають в себе мікропори, які дозволяють при монтажі повністю уникнути пухирців повітря, лягаючи на поверхню ідеально гладко і рівно, утворюючи з нею єдине ціле. Крім того, виробники продумали і такий важливий нюанс, будь то iphone, док або ноутбук, як - закруглені кути. Ця трудність не виникне у вас, так як форма плівок така, що заокругленості викличуть у вас проблем при наклеюванні наклейок.

 Вінілові наклейки надзвичайно довговічні - в їх технології закладена стійкість при сонячному світлі. Зображення довгий час не вицвітає, не блякне і не тьмяніє. І ваша оновлена, яскрава і оригінальна річ багато місяців буде радувати, і піднімати вам настрій.
Вінілові наклейки на телефон в Україні