Наклейки на телефон HTC Sensation і HTC Mozart. Наклейки на телефон HTC Sensation в Україні.

Додайте оригінальності вашому стандартному HTC Sensation за допомогою вінілової наклейки:
ідеальний захист вашого HTC Sensation від подряпин і механічних пошкоджень;
наклейка ідеально захищає передню, задню і бічні панелі вашого девайса;
Використана технологія 3M дозволяє легко клеїти, і так само легко знімати наклейку, не залишаючи слідів;

Більше 3000 видів оригінального дизайну плюс унікальний конструктор, який дозволить вам створити наклейку вашої мрії;

Найпростіший спосіб додати вашому HTC унікальності

Вас повністю влаштовує телефон, але абсолютно розчаровує його зовнішній вигляд? Ви завжди хотіли додати вашому HTC Sensation оригінальності, але не знали як це зробити? Хочете щоб ваш телефон привертав захоплені погляди людей на вулиці, в транспорті, в школі, в інституті, у фітнес-клубі? Тепер це стало можливо!

Вінілова наклейка - це надійний спосіб додати вашому телефону оригінальний, неповторний, унікальний вигляд і при цьому захистити його від подряпин, сколів, потертостей.

Побалуйте себе і свій телефон унікальною наклейкою від компанії Funkit!
Доставка вінілових наклейок

Вам не потрібно турбуватися про доставку. По всій Україні наклейки доставляє компанія «Нова Пошта». Як тільки ваше замовлення буде виготовлено та відправлено, Ви отримаєте повідомлення на ваш мобільний телефон. Після того, як ваша наклейка на HTC Sensation буде доставлена ​​в найближче до вас відділення компанії, вам залишиться тільки прийти і отримати свою наклейку.

Наклейки на телефон HTC Mozart

Крім наклейок на Sensation, компанія Funkit пропонує наклейки на телефон HTC Mozart. Кожна з представлених наклейок, в різних категоріях, таких як: Фільми, Аніме, Ведмедики Тедді, Меми та Інтернет, Серіали і інші, розроблена спеціально для вашого телефону і ідеально до нього підходить.

Кожна наклейка проводиться за певним лекалом, в точності повторює вашу модель телефону, так що ви можете не переживати про те, підійде чи ні обрана наклейка до вашого HTC Mozart.

Вінілова наклейка, виконана на плівці компанії 3M, що не намокає, захищає телефон від сонячних променів, приховує відбитки пальців і не дає йому подряпатися.