Вінілові наклейки на Samsung Galaxy Note

«Вінілові» наклейки - це відмінний спосіб додати певний шарм і новизну своєму коханому телефону або планшету. У тому випадку, коли корпус вже має подряпини, потертості, або просто набрид звичний вигляд смартфона, є спосіб змінити його кардинально. Для цього достатньо вибрати і замовити собі одну з вельми оригінальних наклейок, вибір яких просто величезний, або самому її розробити!


Вінілові наклейки на Samsung Galaxy Note

Вінілові наклейки на Samsung Galaxy Note


 Так, можливо й таке. Сервіс дозволяє завантажити будь-яку зі своїх картинок на сайт, вибрати розташування на передній і задній панелях свого пристрою, після чого відправити замовлення в обробку. Через кілька днів дизайн буде готовий і ви отримаєте його поштою. Ну а для тих, кому не терпиться, вже існує дуже багато готових наклейок самих різних жанрів. Нижче наводяться лише деякі з них.

Автомобілі



Тут представлено більше 170ті різних дизайнів. Є просто зображення машин, а також види з салонів, логотипи і т.п.

Гламур і абстракція



Тут також дуже багато всіляких, готових варіантів. Красиві рожеві та фіолетові дизайни, а також стильні темні.

Музичні та VIP стилі



Тут політ для фантазії просто величезний. Від стильних і «кислотних» наклейок, до шикарних, виконаних під шкіру змії або крокодила, а також мають «металеві» вставки.

Природа, пейзажі та квіти



Тут також дуже багато самих різних картинок. Будь-які види квітів, морські пейзажі, прекрасний ліс і багато іншого.

Спорт

Вінілові наклейки на Samsung Galaxy Note


Любителям спортивного стилю безсумнівно припадуть до душі наклейки із зображеннями відомих брендів. Nike, Adidas, Puma і багато іншого. Особливо оригінально це буде виглядати, якщо носити смартфон у кишені спортивних штанів або куртки. Взагалі, це далеко не всі варіанти, насправді їх кількість від декількох тисяч, до нескінченності. Можна піти далі і замовити собі вініл з фотографією коханої дівчини (хлопця), або встановити шпалери, які будуть продовженням наклейки і тоді телефон буде виглядати супер стильно!