Витяжки Samsung

 Основна перевага, яким володіє витяжка Samsung перед своїми основними конкурентами, - низький рівень шуму при досить високій потужності. У інтенсивному режимі використання (861 кубометр повітря в годину) він становить всього 56 Дб, що порівнянно з чітко чутним розмовою в приміщенні. Витяжки Samsung можуть працювати в одному з двох режимів: рециркуляції або відведення повітря в загальний вентиляційний канал будівлі або на вулицю; є моделі, які підтримують обидва методи очищення повітря. Пристрої випускаються в різних варіантах ширини: від 50 до 90 см - це дозволяє встановлювати їх практично над будь-якої сучасної варильною поверхнею.

 Витяжки Samsung представлені широким розмаїттям варіантів дизайну: це і лаконічні моделі з повністю сталевим корпусом, і більш оригінальні варіанти, доповнені скляними елементами. Зазначимо, що у виробництві витяжок Samsung використовується нержавіюча сталь марки AISI 304 (аналог по ГОСТ 08Х18Н10), що містить 18% хрому і 8% нікелю, що забезпечує її високі експлуатаційні характеристики. Загартоване скло, з якого виготовлені панелі і крила деяких моделей витяжок Samsung, має стійкість до постійного впливу високих температур, відмінно очищається засобами для миття вікон, а його закруглені відшліфовані для безпечної експлуатації пристрою.

Конструктивні особливості
 Витяжки Samsung оснащені Однотурбінний двигуном і тангенціальним вентилятором; обидва пристрої характеризуються низькою гучністю і додатково забезпечені звукоізоляційними накладками. На сьогоднішній день Samsung випускає виключно пристінні купольні та вбудовані витяжки; острівні і кутові варіанти у модельному ряді виробника поки відсутні. Більшість витяжок Samsung може працювати і в режимі рециркуляції, і на відведення повітря з приміщення. Рециркуляційний режим відрізняється меншою потужністю: для нього необхідна установка додаткового вугільного фільтру на додаток до алюмінієвого; тиск повітря при проходженні через шар синтетичного матеріалу, покритого активованого вугіллям, відчутно знижується. Зазначимо, що вугільні фільтри в витяжках Samsung підлягають заміні через кожні 2-4 місяці залежно від інтенсивності використання, а металеві фільтри легко знімаються і миються в посудомийній машині. До слова, на панелі управління деяких моделей витяжок є індикатор рівня забруднення фільтра.

 Переваги і недоліки
 Витяжки Samsung мають стильний сучасний дизайн, зручну панель управління, знімні миються металеві фільтри. У цілому, і купольні, і вбудовуються, і пристінні витяжки надійні і довговічні, практичні у використанні, оснащені зручною підсвічуванням. Розвинена мережа сервісних центрів Samsung виключає проблеми з гарантійним ремонтом і післягарантійним обслуговуванням техніки цього виробника. Серед недоліків, відмічених покупцями у відгуках про продукцію, варто відзначити малу кількість автоматичних режимів (у більшості моделей їх всього два: включення на 10 хвилин кожну годину і відключення після 15 хвилин використання).