Холодильники Samsung

Саме компанія Samsung першою у світі оснастила свій холодильник восьмидюймовим сенсорним РК-дисплеєм і Wi-Fi-модулем - оригінальне рішення, яке дозволяє шукати в Інтернеті рецепти цікавих страв, відтворювати фотографії або залишати записки домашнім.

Втім, інновації Samsung для холодильників споживчої лінійки служать більш практичним цілям. Світлодіодне підсвічування внутрішнього відділення, в порівнянні із звичайними лампами, має набагато більший термін служби і практично не створює тепла. Технологія No Frost позбавляє від необхідності розморожувати холодильник. Незалежні системи охолодження для холодильного і морозильного відділень (або навіть двох холодильних камер) забезпечують оптимальний режим зберігання продуктів. Внутрішнє покриття з іонами срібла Silver Nano попереджає розмноження бактерій, а зовні поглиблені в корпус ручки спеціальної конструкції зручні і безпечні.

Більшість стандартних холодильників Samsung мають класичну організацію з невеликою морозильною камерою нагорі і містким основним відділенням. Однак представлені в модельному ряді компанії і холодильні шафи з великими морозилку, розташованими в нижній частині. Також Samsung пропонує об'ємні і зручні холодильники з двома (пліч-о-пліч) або трьома (французькі двері) дверима. А вишуканий, надсучасний дизайн холодильників Samsung незмінно зупиняє погляд - особливо ефектні чорні моделі в стилі хай-тек з футуристичної блакитною підсвіткою ручок і панелі управління.

Компанія Samsung має широку мережу авторизованих сервісних центрів у великих містах Росії.