Кухонні витяжки Bosch

На вітчизняному ринку представлений великий асортимент кухонних витяжок: вбудовані витяжки, стельові, настінні, острівні витяжні пристрої, призначені для кухонних плит, встановлені не у стіни. Основна функція витяжного пристрою - очищення повітря від гару, диму, запахів. Однак сучасні кухонні витяжки оснащені багатьма цікавими технологічними новинками, і вже звичайна, на перший погляд, витяжка виконують важливу дизайнерську функцію. Так, зовнішній вигляд деяких унікальних моделей настільки незвичайний, що вони нерідко стають родзинкою кухонного інтер'єру. Винятком не стали і оригінальні конструкції витяжки Bosch (або Siemens) еліт-класу - дизайнери-технологи пропонують устаткування з вбудованими телевізорами, конструкції з кольорового скла, з ексклюзивною розписом або незвичайних форм. У цілому вбудовувані витяжки позбавлять вас від хвилювань з приводу кухонного дизайну, оскільки таке обладнання легко можна сховати за дверцятами шафки або декоративною панеллю. На ринку також представлені моделі, абсолютно непомітні на стіні, отвір витяжного клапана яких відкривається тільки під час роботи системи.

 Потужність витяжки для вашої кухні слід вибирати з урахуванням її площі. Практично всі новітні кухонні витяжки використовують різні фільтри очищення. Для малогабаритної кухні площею до 8 метрів підійде витяжна система потужністю 200-300 м3 / ч, яка у режимі відведення та рециркуляції повітря. Для великих кухонь потрібні конструкції з більшою потужністю. Однак, завжди слід враховувати, що повітрозабірник повинен трохи виступати за варильну поверхню, щоб повніше вловлювати запах і випаровування.

 Кухонні витяжки, як правило, оснащені підсвічуванням робочої зони, потужні конструкції мають два мотори. Фільтри краще використовувати знімні миються. Зазвичай витяжну систему оснащують акустичним пакетом для зниження шуму.

 Інноваційні витяжки Bosch і високотехнологічні витяжки Siemens відмінно справляються із завданням очищення повітря на кухні. Кухонні витяжки Bosch з нержавіючої сталі додають кухні сучасний зовнішній вигляд, і, звичайно, забезпечують зручне робоче місце біля плити з ефективною очищенням повітря і відмінним освітленням. Витяжки Bosch нового покоління працюють в режимі відведення та режим рециркуляції, що дозволяють зберігати на кухні завжди свіже повітря. Вбудовувані витяжки Siemens працюють також у двох основних режимах. Вони дуже компактні і не займають багато місця, такі прилади не вимагають особливих зусиль при монтажі. Нова система освітлення SoftLight дозволяє змінювати інтенсивність світлового потоку, а Dimm-функция дає можливість самостійно встановлювати яскравість освітлення і акцентувати його над варильною поверхнею, або висвітлювати всю кімнату. До інтер'єру вашої кухні відмінно підійде сучасний дизайн витяжки Siemens - кольору сріблястого «металіка» зі склом, а легкий в управлінні висувною плоский екран завжди можна сховати, закінчивши приготування страви.

 Багато споживачів переконалися, що кухонна витяжка - одне з корисних винаходів минулого століття, а провідні виробники побутової техніки пропонують найрізноманітніші моделі, технічні та функціональні характеристики яких максимально відповідають параметрам і інтер'єру вашої кухні.