Samsung i9000 Galaxy S. Наклейки на Samsung i9000 Galaxy S

Samsung i9000 Galaxy S це один з телефонів глобального стандарту GSM, який підтримує AT & T, T-Mobile, Verizon і Sprint мережі. Смартелефон працює з підтримкою 3G класу 1900MHz в мережі AT & T, і без 3G в мережі T-Mobile. Компанія Samsung проявила віртуозність запустивши в продаж Galaxy S в 110 країнах одночасно.
 Так що для Південно Корейського виробника цілком можливо зробити щось надзвичайне. Samsung i9000 Galaxy S оснащений 4-дюймовим дисплеєм Super AMOLED, який значно більше попередніх. Процесор Snapdragon з тактовою частотою 1 ГГц, так само надає вагу, і без того виразному гаджету.
До унікальних рисам телефону Samsung i9000 Galaxy S можна віднести використання технології TochWiz Ui, яка надає користувачеві високо-функціональний і зручний інтерфейс. Комплект Samsung i9000 Galaxy S містить сам смартфон, літій-іонну батарею, набір навушників з мікрофоном, керівництво користувача, фірмовий буклет, зарядний пристрій, кабель microUSB і захист для екрану. Дизайн смартфона представляє з себе типову прямокутну форму, без яких або особливих нововведень, екран має дуже корисну захист від випадкових подряпин. Не дивлячись на 4-дюймовий екран, на передній панелі все ж достатньо місця для кнопок навігації, і динаміка. Три функціональні клавіші «додому», «меню», «назад» розміщені внизу екрану.
При утримуванні клавіші «меню», активується функція розумного пошуку, яка надає кнопки всіх чотирьох стандартів операційної системи Android. На задній панелі розташована відео-камера з 5-мегапіксельною оптикою, щілину для динаміків розташована з правого боку телефону. Захисна засувка запобігає засмічення USB порту, а 3.5 міліметровий аудіо роз'єм служить виходом для S-video і виходом для TV, а так само надає канал для HDMI аудіо-виходу. Дизайн смартфона можна назвати інноваційним, він швидше комфортний і практичний. Але потрібно відзначити, що корпус має товщину 10 мм, і Super AMOLED дисплей WVGA, що має дозвіл 480 × 800 пікселів, є однією зі складових такої тонкої архітектури телефону Samsung i9000 Galaxy S.
Наклейки на Samsung i9000 Galaxy S