HTC 7 Mozart - зовні виразний смартфон з великими можливостями

 Коли компанія Microsoft випустила операційну систему Windows Phone 7 mobile було багато спекуляції з приводу того, чи може вона змагатися з іншими операційними системами для смартфонів на ринку. Потрібно сказати, що ця версія Windows Mobile не принесла розчарування. Компанія HTC випустила три телефони, оснащених цією операційною системою, і одним з них є HTC Mozart 7. Цей гаджет пропонує дуже приємний на вигляд дизайн, і привабливу форму з матовою поверхнею, яка дуже зручно лежить в руці. Смартфон вигідно відрізняється від інших апаратів свого класу тим, що має функції відтворення аудіо та відео, які дійсно вражають.

HTC 7 Mozart представляє з себе добре укомплектований смартфон, оснащений процесором потужністю 1 ГГц, сенсорним екраном, і запам'ятовуючим пристроєм ємністю 8Гб. Крім того, що телефон надає користувачеві виняткові відео та аудіо можливості, він оснащений більш потужною камерою - як і інші дві моделі HTC на базі Windows Phone 7 - вісім мегапікселів проти п'яти у інших моделей. Тривалість заряду батареї дозволяє користувачам вести розмову близько восьми чи дев'яти годин, а в режимі очікування апарат буде залишатися в зарядженому стані близько двох тижнів. Поряд з іншими моделями HTC, оснащеними Windows Phone 7, Mozart менше, ніж його побратими, і знаходиться приблизно по середині між дорогим HTC HD 7 і більш доступним HTC Trophy.

Конструкція телефону HTC 7 Mozart є одночасно і зручною і функціональною. Задня частина телефону оснащена камерою з ксеноновим спалахом, яка дозволяє робити якісні знімки в умовах низького освітлення. На передній панелі телефону знаходиться щілина для динаміка, з лівого боку розташований регулятор рівня звуку, у верхній частині знаходиться кнопка виключення телефону і вхід для навушників, а внизу - кнопка камери.

HTC 7 Mozart - це дуже виразний телефон як зовні так і всередині. Windows Phone 7 OS має Стартовий Екран, який включає декілька Live Tiles, за допомогою яких можна легко запустити різні додатки. Користувачі мають можливість зв'язати стартову сторінку смартфона з необхідною кількістю додатків, включаючи контакти, музику, новини - а одним натисканням на кнопку установок, користувачі можуть легко змінювати колір фону.

Телефон пропонує Internet Explorer в якості браузера для Веб, потрібно сказати що IE працює виключно, швидко завантажуючи повні Веб сторінки на 3.7 - дюймовий екран, при цьому сторінку можна легко збільшити для зручного перегляду. До того ж телефон має відмінну інтеграцію з Facebook. Функція People дозволяє інтегрувати всі контакти з Facebook - що дає можливість завжди поддержівть зв'язок з Вашими друзями. Додаток People, до того ж, дозволяє імпортувати всі Ваші email аккуант.

Налаштування email на HTC 7 Mozart дуже проста, і вимагає всього лише ім'я користувача та пароль, при використанні таких сервісів, як Google, Yahoo, Windows Live і Hotmail. Набір тексту на смартфоні, це дуже приємне заняття, так як клавішна панель надає великі і рівномірно розміщені клавіші.

У цілому HTC 7 Mozart, це добре оснащений і заслуговує довіри смартфон з відмітним інтерфейсом, який дуже зручний у використанні. Телефон має відмінну інтеграцію з соціальними медіа інструментами, а відео та аудіо можливості апарату, просто прекрасні. Основні технічні характеристики, такі як ємність пам'яті і тривалість заряду батареї, знаходяться на рівні з іншими топовими моделями, що робить HTC 7 Mozart гідною альтернативою найбільш популярним смартфонам.