Нові телефони. Нові телефони 2012. Нові смартфони.

Asus показала новий смартфон PadFone 2


  Генеральний директор Asus, Джері Чен, в рамках інтерв'ю телекомпанії Bloomberg TV, продемонстрував новий смартфон Asus PadFone 2, офіційна презентація якого запланована на 16 жовтня.

Посмотреть КАТАЛОГ НАКЛЕЕК НА ТЕЛЕФОН

 У продовження традиції сімейства PadFone, для смартфона PadFone 2, Asus буде випускати док станцію, яка дозволяє перетворити смартфон в планшет з сенсорним екраном, діагональ якого складає 10.1 дюймів. До слова док станція оснащена акумуляторною батареєю, що дозволяє використовувати пристрій протягом декількох днів. Так, у всякому разі, стверджує генеральний директор Asus.

 Діагональ дисплея смартфона 4.7 дюйма, а робочий дозвіл екрану 1280 x 720 пікселів.

 Платформа, на базі якої зібраний смартфон, оснащена чотирьохядерним процесором, робоча частота якого поки невідома.

 Також смартфон оснащений 13-ти мегапіксельною цифровою камерою, підтримує LTE, і перебувати під управлінням операційної системи Android 4.1 Jelly Bean.

 Яка буде рекомендована ціна на пристрій, не повідомляється.

Samsung представив смартфон Galaxy S III mini
 Компанія Samsung представила новий смартфон Samsung Galaxy S III mini - молодший брат Galaxy S III.

 Новинка як дві краплі води схожа на старшого побратима, незаперечного флагмана Galaxy S III. Різниця між цими моделями лише в розмірах і деякі технічні характеристики.
 По суті Samsung Galaxy S III mini націлений на групу користувачів віддають перевагу смартфони, які здатні зручно вміщатися в долоню.
 Напрошується порівняння новинки з iPhone 5, так як у двох моделей однакові по діагоналі дисплеї - 4 дюйми. Але на цьому схожість пристроїв закінчується, так як технічно Galaxy S III mini програє по всіх статтях. Завдання конкурувати з iPhone 5, залишена в руках старшого брата Galaxy S III.

Посмотреть КАТАЛОГ НАКЛЕЕК НА ТЕЛЕФОН

 Дисплей mini виконаний за технологією Super AMOLED, а його робочий дозвіл складає 800 х 480 пікселів.
 Смартфон зібраний на базі платформи з двоядерним процесором, що працює з тактовою частотою 1 ГГц. Якщо вірити прес-релізу, то Galaxy S III mini уделивает всі смартфони за обсягом оперативної пам'яті - 8Гб. Помилка? Можливо.
 Покупців порадує і той факт, що пристрій з коробки буде під управлінням операційної системи Android 4.1 (Jelly Bean).

 Також смартфон оснащений 5-ти мегапіксельною цифровою камерою з автофокусом і LED спалахом.

 Розміри пристрою 121.55 x 63 x 9.85 мм, вага 111.5 грам.

 Коли Samsung Galaxy S III mini надійде в продаж, не повідомляється.
Samsung


HTC провела рестайлінг One X до One X +
Компанія HTC обновила смартфон One X до One X +, дещо змінивши дизайн і технічні характеристики.

 HTC One X + також як і попередник оснащений 4.7 дюймовим по діагоналі сенсорним Super LCD 2 дисплеєм, працюючим з роздільною здатністю 1280 x 720 пікселів.

 Новий смартфон зібраний на тій же платформі - NVIDIA Tegra 3, однак платформа One X + оснащена чотирьохядерним процесором, що працює з тактовою частотою 1.7ГГц, коли у One X процесор працює з частотою 1.5ГГц. Об'єм оперативної пам'яті залишився на тому ж рівні - 1Гб.

 А ось обсяг максимальної пам'яті One X + може досягати 64Гб.


 Ще однією відмінною рисою є акумулятор, ємність якого у новинки досягає 2100 мАг, коли у One X ємність акумулятора 1800 мАг.

 В іншому пристрої схожі як дві краплі води, той же набір підтримуваних технологій передачі даних: NFC, Bluetooth aptX, Wi-Fi (IEEE 802.11 a / b / g / n), HSPA, GSM, GPRS і EDGE, і однакові 8-ми мегапіксельні цифрові камери.

 Ах так, мало не забув, One X + поважчав на п'ять грам.

 У продаж HTC One X + надійде вже цього місяця, у жовтні 2012 року.
HTC

Nokia Lumia 820 смартфон зі знімним корпусом

Одночасно з презентацією Nokia Lumia 920, був представлений ще один смартфон Nokia Lumia 820, що також знаходиться під управлінням операційної системи Windows Phone 8, але, за словами Nokia, на відміну від Lumia 920, Lumia 820 буде знаходитися в середньому ціновому діапазоні.

 Nokia Lumia 820 на відміну від Lumia 920, дизайн якої точнісінько схожий на попередні покоління смартфонів - Lumia 900/800, має оригінальний дизайн. При цьому родзинкою смартфона, є знімний тильнік, що дозволяє використовувати додаткові панелі. На момент анонсу, Nokia показала сім колірних варіантів панелей - чорний, сірий, білий, фіолетовий, блакитний, червоний і жовтий. Ще один приємний момент, у продажу будуть пиловологозахищені варіанти панелей, а також панелі дозволяють використовувати бездротові зарядні пристрої.
 Незважаючи на те, що представлені моделі знаходяться в різному ціновому діапазоні, обидва пристрої зібрані на базі однієї платформи - Qualcomm Snapdragon S4, з двоядерним процесором MSM8960 працюючим з тактовою частотою 1.5ГГц. Графічний процесор Adreno 225. Об'єм оперативної пам'яті 1ГБ.

 А ось дисплей у пристроїв різний. Nokia Lumia 820 оснащений дисплеєм AMOLED ClearBlack з діагоналлю 4.3 дюйма і робочим дозволом 480 x 800 пікселів. Фактично цей той же дисплей, що використовувався в Lumia 900.
 Об'єм вбудованої пам'яті значно менший, ніж у старшого за ціною побратима - 1Гб, але на відміну від Lumia 920, в цій моделі є слот для карт пам'яті стандарту Micro SD (до 32-х Гб). Традиційний плюс для власників Lumia, хмарний сервіс SkyDrive, в даному випадку надає під потрібні користувача 7Гб пам'яті.

 Смартфон оснащений вбудованою 8-ми мегапіксельною цифровою камерою, яка дозволяє записувати відео у форматі Full HD (1920 х 1080 пікселів).
 Коли планується почати продажі Nokia Lumia 820, і за якою ціною, не повідомляється.
Nokia

Nokia Lumia 920 - нова надія? 
Компанія Nokia офіційно представила новий смартфон Nokia Lumia 920, під керуванням операційної системи Windows Phone 8.
 Дизайн Nokia Lumia 920, в общем-то, нічим не відрізняється від попередника Lumia 900, ну хіба що кольором: жовтий, білий та сірий. Чорна версія ясна річ знову-таки нічим не відрізняється. Іншими словами Lumia 920 теж блюдо, але з іншим соусом.
 Пам'ятається в старі добрі часи, які вже канули в лету, продукти Nokia славилися передовими технологіями, кращий дисплей, краща платформа і так далі. Але сьогодні це не так, знову не так. В очікуванні презентації, здавалося, що Nokia все-таки наздожене поїзд з конкурентами, але немає. Платформа на базі, якій зібраний Nokia Lumia 920, з тріском програє флагману Samsung - Galaxy S3, і точно в пух і прах програє новому iPhone 5.

 Так от на відміну від конкурентів, Nokia Lumia 920 оснащений всього лише двоядерним процесором Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 1.5ГГц, з графічним процесором Adreno 225, коли флагмани конкурентів нині дихають чотирьохядерним процесорами. Звичайно, може кількість ядер це і не важливо, але щоб бути в тренді, треба бути як мінімум не гірше конкурентів. І ось тут Nokia чомусь останні пару років програє, що заважає компанії використовувати передові платформи? Не ясно.
 А ось дисплей у Nokia Lumia 920 непоганий, у всякому разі, звучить непогано. Дисплей виконаний за технологією HD IPS, з алгоритмом ClearBlack і Puremotion HD +. Робочий дозвіл 768 x 1280 пікселів, а діагональ дисплея складає 4.5 дюйма, що на 0.2 дюйма більше ніж у Lumia 900.

 Обсяг вбудований пам'яті становить 32 Гігабайти, плюс користувачеві гарантується 7Гб простору на сервісі SkyDrive. Об'єм оперативної пам'яті складає всього 1Гб.

 Родзинкою Lumia 920, за словами Nokia, є вбудована 8.7 мегапіксельна цифрова камера, з технологією PureView. Ще однією перевагою є оптична стабілізація, завдяки якій матриця уловлює в п'ять разів більше світла, що значно підвищує якість фотографії, зроблене в умовах слабкої освітленості.

 Енергією смартфон забезпечується акумулятором ємністю 2000 мАг. Плюс відмінною рисою Lumia 920 є підтримка бездротових зарядних пристроїв.

 Коли Nokia Lumia 920 надійде в продаж і за якою ціною, не повідомляється.
Nokia

Samsung представила новий смартфон ATIV S з ОС Windows Phone 8

 Компанія Samsung в рамках заходу Samsung Mobile Unpacked, представила смартфон, який підтримає швидкий старт операційної системи Windows Phone 8 - Samsung ATIV S.

 Також Samsung ATIV S ставати першим в сімействі смартфонів ATIV, яке в разі успішності Windows Phone 8, загрожує розростися до рівня сімейства Galaxy. І якщо зі значенням Galaxy все ясно, то назву лінійки ATIV викликає запитання. З назвою в Samsung вирішили трохи помудрувати.
 ATIV це не абревіатура, це латинського слово написане задом наперед - VITA, яке перекладатися як «життя». Таким чином, сімейство пристроїв ATIV, як би натякає на нове життя, яку отримає користувач з ОС від Microsoft. Правда у випадку якщо ОС не стане популярною, відступати теж є куди, VITA в перекладі з англійської звучить російською могутньому як «коротка життя автобіографія».

 Новинка зібрана на базі платформи з двоядерним процесором, що працює з тактовою частотою 1.5ГГц. Об'єм оперативної пам'яті досягає 1 Гігабайта.

 Відмінною рисою новинки, є величезний дисплей HD Super AMOLED (1280 х 720 пікселів), діагональ якого складає 4.8 дюйма. Дуже близько за розміром до Note.

 Також смартфон оснащений вбудованою 8-ми мегапіксельною цифровою камерою з автофокусом, на тильній стороні, і 1.9 мегапіксельною камерою на фронтальній стороні, призначення якої очевидно, відеозв'язок.

 Samsung ATIV S підтримує HSPA + (до 42 Мб / с), GSM, EDGE, GPRS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n і NFC.

 У продажу будуть доступні дві версії смартфона, з 16-ти і 32-х Гб вбудованої пам'яті.
 Старт продажів відбудеться восени, рекомендована ціна не повідомляється.