ЯК ВИБРАТИ Термосумки

Верхній шар виготовляється з сумочной тканини 420D поліестер з полімерним шаром для волого-пило стійкості. Тканина стирається, чиститься, зносостійкість - висока, не ламається на морозі, не плавиться на жарі.

Зовнішня сторона сумки зазвичай «брендіруется» - наноситься логотип і контактна інформація замовника.

Стінки сумки товщиною 10-15мм. складаються з подвійного шару ізолону (спінений поліетилен 4-5 мм), основної тканини, і підкладки. Підкладка - тканина з тепловідбивним ефектом, така ж використовується у виробництві спальних туристичних мішків.

Таким чином виходить три повітряні камери (за принципом віконного склопакета), які захищають вміст сумки від теплового взаємодії з навколишнім середовищем. Завдяки такій структурі, ефективність сумки була підвищена в 2-а рази в порівнянні з попередньою конструкцією (дані отримані від постійних клієнтів після "польових" випробувань). Раніше стінка сумки складалася з тканини і фольгованого ізолону. Тобто була всього лише одна термоізоляційна камера, а фольга в процесі експлуатації обсипалася.

Сумка має ручки для носіння в руках і ремінь, для носіння на плечі (при необхідності ремінь знімається).

Існує принципова відмінність між сумкою для піци і сумкою для суші і гарячих обідів. У «Піцерійний» сумки навантаження здійснюється в горизонтальному напрямку, у «сушійно-обідньою» - погрузка вертикальна.

Сумка для обідів зазвичай розділяється на відсіки, що відповідають розміру лоточків або стаканів, що запобігає їх вільний рух по сумці в процесі доставки і створює додаткову механічну міцність всієї сумці.

Розміри сумки для доставки визначаються індивідуально, виходячи з розмірів ємностей (коробок, лоточків, ланч-боксів, склянок і т.п.) і їх кількістю.