З'явився новий смартфон Alcatel OneTouch Ultra 960C

Незважаючи ні на що, стільниковий оператор Alltel Wireless продовжує працювати і вводити в своє портфоліо все нові і нові мобільні новинки. Однією з них стане смартфон Alcatel OneTouch Ultra 960C, який з'явився зовсім недавно.

 Це пристрій розташовує 4,3-дюймовим сенсорним екраном, всередині нього знаходиться одноядерний процесор з частотою 1,4 ГГц, модуль фотокамери на 5 мегапікселів (з можливістю зйомки відео в дозволі 720р), плюс є фронтальна камера для відеодзвінків (її дозвіл ми так і не дізналися). Трохи бентежить те, що в якості операційної системи встановлена ​​далеко не сама нова версія - Android 2.3.

 У мережі вищеназваного стільникового оператора цей смартфон буде продаватися за $ 199.99, і це ціна без укладення додаткового контракту на обслуговування. Зате за умови укладення дворічного контракту вона зменшується рівно в десять (10!) Разів - до $ 19,99. Також всім власникам цього пристрою виробник пропонує безпрецедентну інтеграцію з сервісами Facebook і Twitter, якими користуються мільйони людей по всьому світу. А для прискорення введення тексту тут використовується дуже зручна віртуальна клавіатура Swype.

Самим же цікавим фактом про це смартфоні є наступний: він дозволяє вимірювати рівень цукру в крові користувача, тобто, виконувати функцію глюкометра. Єдине, чого він точно не зможе зробити, так це сказати вам однозначно, коли ви точно повинні приймати інсулін для ін'єкцій. Таким чином, Alcatel OneTouch Ultra 960C стане ідеальним рішенням для людей, хворих на цукровий діабет.