Каталог декоративних вінілових наклейок для мобільних телефонів

Nakl.net - онлайн каталог декоративних вінілових наклейок для мобільних телефонів Nokia виробництва компанії FUNkit ™. Оскільки змінні наклейки стали молодіжним трендом в Росії - вони дешеві, їх дуже просто замовити та купити через Інтернет - було вирішено створити каталог для власників телефонів і смартфонів Нокіа найбільш популярних моделей.

Що ж таке наклейки для мобільників, які часто називають фанкітамі (funkit)? Говорячи простіше, фанк це вінілова плівка із зображенням, вирізана у відповідності з геометрією конкретної моделі стільникового телефону. Для виробництва наклейок, представлених в цьому каталозі, використовується плівка від відомої міжнародної компанії 3M ™, що виробляє тисячі унікальних продуктів, від звичайного скотчу до матеріалів, використовуваних в медицині.

Перейти в Каталог Наклеек На Телефон

У вінілової наклейки дві функції - естетична і утилітарна.

Телефон стає по-справжньому унікальним і привабливим. Вибираєте будь-яке вподобане зображення (фотографію улюбленого собаки, героїв кіно та мультфільмів, символіку футбольного клубу, власноруч виконаний малюнок, текстуру типу карбону, шкіри, металу і т.д.) і за допомогою конструктора створюєте неповторний креативний дизайн. Радієте, пишаєтеся, величайтесь перед друзями та знайомими!

Ефективний захист корпусу від механічних пошкоджень - подряпин і потертостей. Крім того, вініловій плівці 3M ™ не страшні ультрафіолетові промені, тобто пряме сонячне світло. Фарба не вигоряє і нанесене зображення завжди залишається свіжим і яскравим. У поєднанні із захисною плівкою для екрану декоративна наклейка з вінілу - ідеальний і практичний варіант для будь-якого мобільного девайса!

Фанк це не назавжди. Ви можете змінювати зовнішній вигляд телефону хоч кожен день - наклейку легко видалити, не залишаючи липких слідів!
Доставка і оплата

У компанії FUNkit чотирнадцять магазинів в дев'яти містах Росії - чотири в Новосибірську, по дві точки в Челябінську і Санкт-Петербурзі, по одному магазину в Новокузнецьку, Канську, Єкатеринбурзі, Кемерово, Томську і Барнаулі. Якщо ви проживаєте в одному з цих міст, для вас простіше простого купити наклейку прямо з вітрини. Доставка в інші населені пункти займає в середньому 2 тижні і здійснюється післяплатою Поштою Росії. Також можлива доставка за межі РФ, наприклад, в Україну або Казахстан. Більш детально дізнатися про способи оплати та доставки ви можете на сайті http://funkit.ru у розділі «Доставка і оплата».

Відгуки і рекомендації;

Це думки реальних людей, узяті з irecommend.ru - сайту, присвяченого відгуками про все на світі. Потрібно відзначити, автори відгуків визнали, що головні достоїнства наклейок в тому, що це дешево, стильно і красиво.
Зовсім випадково натрапила на відділ FUNkit в Меге, який відкрився зовсім недавно (до речі, єдиний у нашому місті). Спочатку думала купити молодшій сестрі наклеечки на її новенький Nokia. В результаті поєднувати свій старий і пошарпаний Самсунг. Продавець (дуже мила дівчина) допомогла відразу наклеїти і дала докладну інструкцію, як зробити те ж саме для апарату сестри. Варто наклейка всього 97 гривень, тому я дві штуки і купила. Також мені зробили знижку у зв'язку зі швидким Новим роком у розмірі 10%. Я вважаю що це дешевше і практичніше, ніж новий корпус для телефона купувати. А ось цієї вінілової наклейки вистачить на півтора роки. Якщо ж картинка набридне, то можна без проблем відклеїти. У них, до речі, наклейки не тільки на телефони, але і на mp3-плеєри, ноутбуки і нетбуки, планшети, ігрові консолі Xbox360, PS2, PS3 і PSP. Коротше кажучи, рекомендую всім, хто нещодавно купив мобільник і бажає зберегти його "натуральний" зовнішній вигляд в хорошому стані якомога довше.

Судячи по кількості знаків оклику у відгуку, автор випробував ні з чим незрівняне відчуття захвату й замилування ;)

Перейти в Каталог Наклеек На Телефон
Хотів розповісти про такі доповненнях до телефонів, як наклейки FunKit! Я купував у Карнавалі на 3 поверсі наклейки для Nokia 2700 ! На мій погляд, це не дорого! Для будь-якої моделі є свої стилі, ну, викрійки, что-ли. Загалом, думаю, зрозуміло всім! Тримається моя наклеечки просто відмінно! Не скаржуся і всім раджу!